technikus Odesláno Leden 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Myčka Globus za 59 Kč, kde jsem spokojenější jak kdekoliv na benzince za téměř 4x víc peněz... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Ve Škodovce nezklamali ... :D Dobrý den, loketní opěrka číslo 1SL061100 není určena pro vůz Škoda Citigo a nemůžeme tedy zaručit možnost montáže do uvedeného vozu. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 a v seatu ti ji nenamontují? by to nemuselo mít ani vliv na záruku ne?(čeho taky) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Chtěl jsem origo servis, aby semnou pak nevy... že tam bylo něco neodborně namontováno ... Vím že je to origo příslušenství na MII, ale loketka je zrovna shodná i s VW UP! a Citigem. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 To ti psala škodovka nebo servis?? Pokud škodovka, tak bych se obrátil přímo na servis... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Vedoucí servisu jedné pobočky v Praze Chápu, zadá to do ETKY aby se podíval a nevidí nic, Škoda ETKA mu to nenajde a tak neví, jak to sedí v tunelu. Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 bych si to normálně namtoval sám... není to zasáh do ani do motoru, ani do elektriky, tak o co jde ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Bohužel ne všichni jsou technicky zdatní a nemají k dispozici potřebné náčiní, nářadí a prostory k montáži Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Buď sám, a nebo kdybych to chtěl od škodovky, tak bych zkusil objet pár autorizáků s tím, že mám vlastní loketku a chci ji namontovat. A myslím, že by se v Praze určitě našel takovej, kterej by to byl schopen udělat. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Zkusím, při nejhorším tu máme šikovné kluky z fora, kteří by si s tím poradili. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Ale je prostě luxusní ... Koukněte se B) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 a co ten SEAT/vw? já bych to zkusil Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Seat mi nepřijme Škoda auto na servis, alespoň si to myslím. Budou se bát to rozebrat, aby něco nezničili, když mají ETKU jen Seatu a neví kde je jaký šroub na sundání středovýho tunelu, i když je zřejmě shodný s těmi dvěma vozy. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 i prd velebnosti :D Jarov dělá všecko ne? tak at technik ŠA rozmontuje a techni SEAT namontuje :D ono to bude stejnej chlap jen si převlíkne montérky Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Pokud jsem to pochopil z těch obrázků správně, tak ta montáž je naprosto triviální záležitost...dokonce bych řekl jednodušší než síťka do kurfu, protože se nemusí ani vrtat ...A nemyslím si, že škodovka nemá etku ostatních značek (a naopak), já třeba několikrát objednával ve škodováckým autorizáku díly na VW a sice se na to borec netvářil dvakrát nadšeně, ale sehnal to. A přitom jsem mu říkal, že jestli je to problém, tak se můžu stavit ve VW, až pojedu někde kolem...ale na to mi řekl, že to není zas tak horký, že to sehnat umí. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Tak ono oficiálny distribútor dielov VW (v CZ asi aj SK) je vraj Škodovka, takže jasné že nebol problém :) aj tak majú všetci jeden SAP a cez to objednávajú ono to bude stejnej chlap jen si převlíkne montérky alebo to namontuje Rolbař Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 V průběhu týdne jsem narazil na jednom zahraničním webu na kód 1ST061123, co se jevilo jako originál Škoda loketní opěrka pro Citigo a tak jsem vznesl dotaz do Škodovky a opravdu, je tomu tak. Cena v Praze je cca 2950 Kč, což je jistě přijatelnější jak z Mii. Zřejmě se nakonec bude lišit v barvě či držáku. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Sluší mu více paprsků nebo méně paprsků a tmavá kola nebo světlá kola? Léto se blíží a tak se rozkoukávám ... Byl použit konfigurátor společnosti www.pneumaticky.cz s možností vložení své fotografie. Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Ani málo ani moc paprsků, nejvíce se mi City líbí na poslední fotce. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 to jsou hrozný VT, z toho se nedá nic poznat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Za mna druhe.ale tiez zalezi od rozmeru. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Doufam, ze koukate jen na druhy kol (mnoho paprsku / mene a tmava / svetla) v kombinaci se Zelenadou. Kola na fotkach jsou ciste vzor, ne nic konkretniho. Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Moc se to neda ale asi by se milbily posledni fotka tmavsi. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Tu desku na dvojité dno kufru a vyrovnání plochy kufru, když sklopíte sedačky bych chtěl. Nemá prosím někdo Etku, jaké číslo to má a případnou cenu? ...mělo by to být u VW Up! P.S. Aspoň majitelé Citigo víme, k čemu máme v kastli v těchto místech díry. Slouží na montáž tohoto prvku a troufám si říct, že by se tímto i zakrylo velká část nekrytého boku kufru. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Sis měl koupit spíš tu Fabii :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Kdybych tenkrát vydržel, šel bych dneska do Rapida ... uvidíme co bude po splacení Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 p2p uričtě má etku ne? jenže kdyby, kdyby to by sis nekoupil nikdá nic ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky