Přejít na obsah

Octavia 1.9 TDi 81kw rv. 2002

Guest RiCo12392

Doporučené příspěvky

Guest RiCo12392

Dobry den,plánuji koupit Škoda octavia 1.9 TDI.Ale nevím zda 66Kw 77kw 81Kw.Každej mi řekne neco jineho.Tak sem se rozhodl tuhle cestou.Jestli ma nekdo s motory nejake skušenosti,tak budu rád,když se semnou podělí..Předem děkuji za odpověd.

Odkaz ke komentáři
Guest RiCo12392

Takže 81kw to asi vyhrala,broufdal sem po netu a ruznych forech.Ted jen sehnat nejakej dobrej kousek.Našel jsem rv 2002 cena 125 000kč a najeto nejak 145 000km...Viděl jsem jen na fotech,ale zda se,že vypada pěkně...Jinak je to problem najid nejakou do 130 000kč..

Odkaz ke komentáři

Takže 81kw to asi vyhrala,broufdal sem po netu a ruznych forech.Ted jen sehnat nejakej dobrej kousek.Našel jsem rv 2002 cena 125 000kč a najeto nejak 145 000km...Viděl jsem jen na fotech,ale zda se,že vypada pěkně...Jinak je to problem najid nejakou do 130 000kč..

Nechci ti kazit radost ale octavka z roku 2002 s TDi motorem nebude mit najeto 145tis ani omylem. Když si někdo kupuje naftovej motor tak si ho kupuje protože bude hodně jezdit .... spíš ty kilometry vynásob 2x a máš minumum který to má najeto.

Odkaz ke komentáři

sry kluci ale 77kW PD je už O2 myslim že jste chtěly napsat 74kW PD

co se tyka motoru 66 a 81 kW jak pisou vice kluci jsou drzaky nesmrtelne motory r.v2001 vise pocitej uz s jasníma aspon 200tis km najetimi km

74kW PD je v pohode motor je narocnejsi na kvalitu nafty a PD jsou pruznejsí

96kW PD je spíše urceni na dalkove jízdy z nizkou spotrebou a pruznejsi taky narocne na kvalitu nafty

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři

A jéje, další kandidát. 10 let staré auto a bavíme se o ceně 130tKč a najetých 140tkm? Asi mi fakt něco uniká ...

Cena brutálně nadstřelená, zvláště v době, kdy se fungl nové auta této kategorie prodávají od nějakých 240tKč.

A kilometry? Pokud takové auto dnes nemá nahrkáno min. 300tkm, tak byl ve své době někdo fakt magor, že si tehdy koupil pekelně drahého nafťáka pro nájezd, kdy se "nezaplatil".

Odkaz ke komentáři

Kilometry jsou kilometry, ale pokud budeš brát auto z druhé (třetí, čtvrté) ruky, stejně nevíš jak se k němu kdo choval. (stačí ojebaná "pitomá" výměna oleje a nebo 2 a nebo 3 takto ojebaný výměny za sebou a auto s natočenýma 100tis km je... ani nechci pokračovat)

Takže moje rada je, vzít někoho, kdo má s konkrétním motorem zkušenosti (projet, vyzkoušet, jak je na tom na studený start, po zahřátí zátah atp. všímat si i zdánlivých blbostí v jakém stavu je interiér (ulámaný věci, navrtaná palubka, škrábance atd.) - ze zkušenosti vím, že když je někdo hovado k motoru, stejně se chová k celému vozidlu)a když už budeš chtít kupovat, tak se nebát např. rozpojit hadici za turbem a kouknout kolik hází oleje... Jde o tvoje peníze. A jak už tu bylo řečeno mnohokrát, zapomeňte že 10-12 let stará Octavia TDi bude mít najeto pod 200tis km.

Přeji šťastnou ruku při výběru.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...