Přejít na obsah

Čubečníkova čubečnice

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

Tak jsem po upravě držáku stabilizační tyčky na tlumiči. Slušná záležitost to byla. :D a po 3 letech jsem se dokopal k tomu, že mám v autě bednu co mi ležela v poličce doma. :D tak už zase duním...

a aby toho nebylo málo tak mi včera někdo vydloubnul krytku zámku u řidiče. Udělal to asi šroubovákem, protože mám škráblé dveře až na živý..bud chtěl čorovat a nebo jí při úterku potřeboval víc než já...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ne to jsem byl já :lool:

Jinak jsem rozjel megavýprodej co už nepotřebuju a co se mi tu válí ya lidovky. Tak kdyby někdo něco potřeboval tak se ozvěte. :palec:

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=20210&pid=1398916&st=0entry1398916

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=20212&pid=1398923&st=0entry1398923

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=20209&pid=1398909&st=0entry1398909

Odkaz ke komentáři

Heej ten zesilovac uplne stejny jsem mel ve favosu 4kanalovy ;-) modre sviti a krasny design ;-)

To si uz mohl dat subac sony je pekny ;-)

No tohle je ale monoblok takže to duní jako prase. :lool: Já měl tenhle sub v OI asi 3 měsíce a válel se mi doma v pokoji 3 roky :D tak jsem ho tam konečně nacpal.

Taky uz se chystam Jindro,nastesti mam v garage novou sadu zimaku 18 na plechach,jen jsem zvedav jak se to bude chovat az to budeme zvedat :blink:

A co snima budeš dělat? :lool:

Nechal bych ty stavajici na zimu a leto poridil neco lepsiho.

Tak nějak to mám v plánu. Možná se to ještě změní, ale tyhle stopro buď půjdou uplně nebo na zimu. A léto jsou jasný 19". :palec:

chlapy, proč dáváte 18 na zimu? na léto to je jasně dany....

Protože v Praze sníh není. :lool: A nelíbí se mi to na malém kole. A jak píše Vašek musí to vypadat dobře i u sjezdovky :lool:

cubecnik: jak máš připojený zesák na rádio? před HI / LO adaptér?

Tak tak dokonce má nějakou regulaci na sobě kdyby jako ten zesík málo kopal. :lol:

Odkaz ke komentáři

No nevim,pro mne je dulezitejsi teda bezpecnost :palec:

Jediný na co to má vliv je valivý odpor v hlubokém sněhu. Úzká guma se zasekne lépe než široká, ale rozdíl mezi 205 a 225 už není moc. Naopak to líp sedí na mokru což máme tady v Praze pořád.

To verim,pristi rok na sraze mi to pustis :pivo::palec:

Yes zrrr :) třeba budou už 2 a jiný repro :lool: nebo jiný auto :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...