Přejít na obsah

5.OCTAVIA SRAZ 2013

vittorio

Doporučené příspěvky

Jako každý rok super sraz... Sobotní noc neskutečná spát se šlo až v 5:30 :pivo:

Ještě teď mě bolí břicho z těch kravin co sme tam dělali...

Zlitej od hlavy až k patě šampaňským a pivem ale v tom sem nebyl sám :D

A jsem rád že sem se naučil pít pivo na Koperníka :D

A samozřejmě Pjokop Diviš a ty se divíš :D :D

Opravdu super večer díky za něj Vittorio,Baurák,Martyp a další... :palec: :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak já jsem letos vyrazil na sraz poprvé a musím říct, že se mě to dost zalíbilo :)...

Jel jsem jen na sobotu, ale vyrazil jsem dost pozdě a na místo jsem se dostal až v 16:30 ( můj plán byl dorazit tak mezi 14:30 - 15:00 ) ale tak su rád, že aspoň na chvílu jsem tam byl ;)

Každopádně auta moc krásný a s lidma jsem moc nepokecal, protože jsem pozdním příjezdem už moc nezapadal, navíc nemám auto který by nějak ohromovalo svým vzhledem :D.. Ale vypadáte jako super banda a věřím, že příští rok vás osobně poznám :)..

Každopádně jsem při příjezdu dostal číslo 161 a to je vysoko nad rekordem ne ? :)

Jo a ještě dotaz na všechny co jeli směrem od Brna... taky vás GPSka vedla přes ten lom, kde byla obrovská stará cedula s napisem nebezpečí výbuchu ? :D

jj a ve tri rano jsem tam pokal velikansky bagr... docela jsem se vylekal...

Na Koprnika jsem se skoro pochcal kdyz mi to Michal ukazoval ... :lol:

Odkaz ke komentáři

Jako každý rok super sraz... Sobotní noc neskutečná spát se šlo až v 5:30 :pivo:

Opravdu super večer díky za něj Vittorio,Baurák,Martyp a další... :palec: :palec: :palec:

jako Koperník me totalne rozsekal a to videou co mam v telefonu je neco neskutecnyho :D :D

to same Pjokop Divis a ty se divis :D :D jeste ted se smeju, sraz vybornej.

Rekord prekrocen a jestli to bude narustat stejnym tempem tak by pristi rok mohlo byt kolem 200 aut :-)

Odkaz ke komentáři

Nevíte kdo měl číslo 73 ta žlutá RS FL s brněnsou značkou, já ji fotil do inspirace a ted se dívám, že byla na sraze, ale na brněnským jsem ještě neměli tu čest.

jezdi na myti do kopejnikcars.cz uvidime jestli dorazi na Brnenskej sraz, Alessi zna jeho nick.

Odkaz ke komentáři

Ja az ted tak nejak vystrizlivel a byt to o den delsi tak se nechavam rovnou vysadit v Opave a jdu na odvykacku. Jsem opravdu moc rad, ze jsem uz konecne po tolika letech na foru a OC clubu jen na sraz i pres osobni problemy. Moc vam vsem dekuju, ze jste se mnou meli trpelvost a pokud jsem nekoho urazil nebo nastval tak se omlouvam. Po tomhle sraze jsem fakt rad, ze jsem clenem OC :palec: Jeste jendou tedy vsem mood diky a uz se tesim na dalsi rocnik :palec::pivo: :pivo: :pivo: :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak :)

Jak zacit, co napsat ;)

Moc dik ze vas prijelo tolik, moc dik ze hodne lidi rado pomuze a prilozi ruku k dilu, moc dik za skvelej vcerejsi vecer s pjokopem divisem ( tady to pochopi jen par dotycnych, ale stalo to za to, doted se rezu smichy )

U nas sraz nekoci, zitra po praci bude velky uklid ;))))

Aktualne jsem docela mrtvola takze neco sepisu, dam fotky a videa cca zitra nebo v utery, az bude vsechno uklizeny :))

Moc diky za darek a dort a hlavne dik ze jste prijeli a doufam ze jste se bavili a prijedete zase za rok ;)

Bez dalsich x lidi by se to delat nedalo a ja jsem rad ze mame takovou partu lidi kter kazdy rok pomaha dobrovolne s cimkoli. Jmenovat nebudu abych na nekoho nezapomnel ;)

Diky diky diky a dejte mi den a neco na clanek, fotky apod ;) musim se malicko vzpamatovat :)

PS : a ty se diviiiiiiis? ;)

Odkaz ke komentáři

Ja jsem jeste porad v ZAMBERKU, je tu klidecek, vytahl jsem z auta hledacku kovu a pomalu si tady cely kemp za chvili prohledam, doufam ze jste mi tady neco nechali. :lol:

Fotky ze vcerejska z vecera, kam se vsichni podeli?

to se máš ja už dřepim v praci

Odkaz ke komentáři

Máš recht, byla neskutečná prdel, i já díky vám za tohle!

Jinak..Těšil jsem se na tuhle akci a přesně jsem věděl proč!Pokec se super lidma, starýma známýma, poznal jsem dalších pár lidí..Fakt to byla ZÁBAVA, celý ty tři dny!

Už teď se těším na další sraz, díky Vitto a spol..! :palec: :palec: :palec:

A všichni zůčastnění, povinně, až pudete na pivo, tak si dejte první na Koperníka! :)

Odkaz ke komentáři

Mám takovou konstruktivní připomínku na příště k vyhlašování aut, možná by na příští rok bylo dobrý na kartičku s číslem udělat i chlívek na nick nebo jméno člověka, který by si po obdržení pořadovýho čísla vyplnil dotyčný sám. Znal jsem dost aut podle nicků lidí, ale když bylo vyhlašování, tak čísla aut mi absolutně nic neříkala :(

Odkaz ke komentáři

Bože už tak jsem dost tlustej a ještě mě tahle roztáhnou :D Jinak já v Detailingcupu uváděl číslo i jméno. Vitto nevím, měl jsem plno práce s koordinací toho abych podával Míše vodky, mrkal na Ereska aby šel pro dort do lednice, kordinoval s Cortezem a Cubecnikem ten límec. hlídal Sejviho a Kabyho aby neupíjeli z sektu, kterým mají osprchovat Vitta a sem tam zazlobilo i ozvučení ( to ovšem plynulo z mé neznalosti)

Jinak sraz pecka, ale v neděli jsem byl mrtvej !

Odkaz ke komentáři

Mám takovou konstruktivní připomínku na příště k vyhlašování aut, možná by na příští rok bylo dobrý na kartičku s číslem udělat i chlívek na nick nebo jméno člověka, který by si po obdržení pořadovýho čísla vyplnil dotyčný sám. Znal jsem dost aut podle nicků lidí, ale když bylo vyhlašování, tak čísla aut mi absolutně nic neříkala :(

tak ono by stačilo, kdyby se každý držel pokynů a vytisknul si svoji vjezdovou kartu a dal ji za sklo, tam totiž nick je ;)

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...