Ol@f Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 ja problemy s cukanim nepozoruju mam 05/2005 pokud by to melo byt jen SW motorovky musel by jsi mit jinej SW motoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 já tam má jinej soft kvuli tomu zmrvenému čipu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 Tak jsem byl dneska na diagnostice - a verdikt - přidřená regulace turba, turbo fouká moc a pak to padá do nouzáku. takže na víkend to jde ke známýmu, vyndá turbo, rozebere, vyčistí a snad bude klid. Turbo je prej jinak v pořádku. Taky se mě v autorizáku ptali, jestli tam mám čip, že prej to jede jako péro. Já jsem to nečipoval, ale je možný že tam něco je ještě z německa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 Tak když to tlačí moc, ta by to mělo jet jak čiplý ne ;) než to padne do nouzaku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 (upraveno) Jede to pořád, do nouzáku to padlo předevčírem, poprvý Upraveno Únor 23, 2012 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 nějakejch 145.000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 pokud by tam byl chip z německa s největší pravděpodobností by si to našel v originálu TP úplněna konci. V Německu je povinnost zapisovat tento údaj do TP, oni platí povinné z kW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 145 000 km to je tak cca o 35 000 min nez kdyz ja jsem mel taky zanesenou regulaci naklapeni lopatek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Za sebe se musím musím se zastydět, byla to taká ta akce, jo čip za skoro nic, hurá no a nakonec mě to bude stát 10ku No to je fuk. Každopádně bych potřeboval bud přehrát komplet jednotku ne jen flash, a nebo dát jinou, tak ted babo rad co vyjde lépe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Tak právě mě začal padat motor do nouzovýho režimu a to mám najeto 67tis - "překročena regulační mez" Záruku jsem měl do 60tis :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 zajdi tam to jeste uznaji !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 To je docela otřes, kua dát minimálně pul mega za nový auto a za 2 roky nebo po kolika, už je to ko, to je hnus, bud to dělaj naschvál, aby se to sralo, nebo je to naftou nebo já nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Chystám se tam hned příští týden, doufám že se k tomu postaví čelem a že to nebudu muset řešit někde jinde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 zrovna tohle zakarbonovani je tou prehnane posranou ekologii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 pomohlo by zaslepení ERG ventilu? nebo to na to nemá vliv? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 tak jako urcite by pomohlo, jsou situace ve kterejch se tam nedostava skoro zadnej uz jednou spalenej ale jsou situace kde je ho tam pomerne dost, takze se to urcite oddali. Ja nemam zaslepeno a najel jsem na ne cca 180tkm a kdyz jsme nedavno menili klapku sani tak se mechos koukal jak vypada EGR a rikal ze na 210tkm je teda jako fakt cistej, takze ja se domnivam ze je potreba jezdit pod plynem co to jde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 No já s tou svojé moc na spotřebu nejezdím :) Teď jsem byl na diagnostice u jednoho "garážováho" servisáka a říkal že to s největší pravděpodobností jsou zatahlý lopatky u turba, elektronika funguje. Řídící jednotka očekávala tlak asi 2300 ale tubo vytlačilo skoro 2600. Takže v podnělí jdu do autorizáku ať se pochlapěj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Jenže už fabie RS pozná zaslepenej EGR takže tohle nehrozí. Je teda fakt že mám Bkd bez DPF, za což jsem rád. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 EGR neni problem odstavit v ridici jednotce TDI Fun to umi, pro PD to neni vubec problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Pokud to tak je, řeší to problém s egr, čož je fajn. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Už mi to zase lítá jako raketa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Tak já nevím jsem z toho naprášky, dneska jdu umývat nastartuju za studena ( va garáži se to ještě nevyhřálo takže kolem 0) týden jsem s tím nejel a start takovej kostrbatější ale během vteřiny OK, ale vylítnou dýmy prostě naftové,jedu to umejt vše v poho pak utírám a najednou zjistím, že v nádobce chybí asi 2-3 deci bylo to tak někde 0,5cm pod minimem, ale asi 500km zpět jsem dolíval asi nad půlku, pak při zahřívání jde z toho trošičku pára, ale co jsem se díval tak dnes to jde z každé nafty , jen když se to ohřívá, pak při zahřívání lehké pocukávání, nechám zahřát a jel jsem to projet, po příjezdu motor absolutně klidnej, žádná pára, zadná vlhkost, zkoušel jsem na papír, prostě nic, krásně ševelí, starty jsou bezproblémové, pokud tedy s tím občas jedu. Chytne hned a krásně. Takže abych to zhrnul, auto má ted skoro 103tis v 93tis byla vyměněná klapka. Takže si myslím že půjdou srát vstřiky, hlava, a turbo, takže tak pomale na mašli. Uvidíme co provede s tím cukáním výměna naftového filtru, snad pomůže jak ted tady někomu. Chci se zeptat není tady někdo, kdo by to mohl napíchnout na diag, a rozumí tomu (diag mám, ale zatím tomu až tak moc nehovím), změřil by tlaky, vstřiky a tlak turba, Brno??? abych věděl kdy mám rozbít prasátko. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Že by těsnění pod hlavou?V horším případě hlava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 zitra se potkame s Fidem a nacteme to, kdyztak porovoname studenej start. Nevim kdy jsi menil filtr ale jestli je tam uz delsi dobu zacal bych tim. Bilej sleh na vicku oleje neni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Ne nic, absolutně nic, žádné známky ničeho, uvidíme co to bude tedkoum dělat, vstřiky jsou OK v normě, co jsem z měření jakože vyčetl, turbo tlačí krásně, počítám, že to tak je a pak najednou buch a je po něm, no a jinak starty jsou OK. Nevím co se mám na tlakách a navstřikách zaměřit, čili změřit podle diag je to všechno krásně v normě, ale tlaky jsem nezměřil. Tak já jsem z toho magor, no uvidíme co to bude dělat a podle toho se zařídím. Ví teda někdo jak na ty vstřiky a tlaky??? Jo a jinak filtr naftovej budu měnit asi za 2tis s olejem. A voda ta předtím asi pulka nádržky na 9tis. Nevím, ale jak říkám nic nikde netlakuje, nic se nemaže, olej a i víčko super bez vody. Samozřejmě počítám, že je to v prdeli, ale třeba to bude jezdit a byla to chvilková slabost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 214 000km , za jizdy cuknuti a blikajici spirala zhaveni, hlaska na maxiku - motor do dilny. Vypnuti a nove nastartovani "vyresilo" blikajici spiralu. Diag rika chyba snimace otacek, Vasa dneska snad zkontroluje kabelaz, rika ze s ni obcas jsou problemy a ze je k tomu pekelne spatnej pristup, pokud si dobre pamatuje je to ten co je dole nekde pobliz setrvaku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Kluci, poraďte jaký setrvák koupit SACHS nebo LUK?Jdu příští týden na výměnu a nevím jaký set koupit.Slyšel jsem , že ty LUKY jsou na tom o něco hůře a mají již od výroby větší vůli oproti SACHSU. Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 asi bych bral ten SACHS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 No, já se k němu taky přikláním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.