Kube Odesláno Listopad 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 (upraveno) Zdeno tady mas ty koberecky ktere mam od Deka Klik a nebo Tyhle ;) Upraveno Listopad 7, 2012 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Kube ty děláš v Lipsku ? Tak to jezdíš přes Ústí viď :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Luky kde jsi vypatral,ze delam v Lipsku? Ja to sem tam nekde napisu ale necekal bych,ze si toho nekdo vsimne a ano pres Usti N/Lb jezdim domu a do prce nebo obcas do Prahy. Minimalne 2x mesicne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Tak přečetl jsem si tohle o pár postů vejš ''Dneska mi ho kolega pomahl prevazet z Prahy do Lipska'' a tak jsem se jen zeptal. :) Já jsem z Ú n/L :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 A já z Lovosic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Tak tama taky jezdim. A dneska v noci pojedu z Lipska na Ruzyn a zitra vecer zpatky ale Kamionem takze me asi nepoznate 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 No, tak to se možná potkáváme na Německých dálnicích :))) Jezdím tak 3x měsíčně do Wolfsburgu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Covece Dakie to by byla fakt nahoda,ze by jsme se potkali :D Jezdim z Lej bud na Usti nebo smer Berlin a pak Warszawa ;) Na zapad moc ne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 To byl joke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Musíš naplánovat povinnou bezpečností přestávku v Lovosicích na benzině. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 (upraveno) Tam maji celkem dobre kafe Ale dost casto tam byva plno Upraveno Listopad 8, 2012 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Tak musíš zastavit hned za pumpu jak je to ruční mytí. Tam je místo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Tam stojím pokaždý a cpu se mekáčem :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 I prd, se cpeš mekáčem na D8 ve směru na Prahu, mi se bavíme o Benzině v Lovo, směrem na Ústí nad Labem. BTW: Jak to můžeš vzít do huby? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 No jasný, já jezdím jen dálnice :) Tak ono je jedno, jestli bageta z pumpy nebo mekáč :))) Ale to bych tu neřešil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Octavius : fakt z Lovosic ? Jsem myslel , že jsi odjinud :) Ale je fakt , že kámoš z Litvínova má kámoše s GV GTI a ten prý jezdí za někým s červeným GTI do lovosic - takže to jsi ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Asi tak, ale jinak je pravda že jsem nedávno bydlel ještě v Třebenicích což je asi 8km od Lovosice, ale teď jsem se přestěhoval už do Lovo. Jo Kuba z Litvínova sem ke mě jezdí, je to ten co je tu taky na foru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 A ja jsem z Haviřova ale bydlime s maldou u jejich rodicu na baraku v Trnavce ale nejvic jsem do ma v kabine kamionu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 V kabince kamionu? :o a to v které v tom svém a nebo kolegy :( . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 No v tom svojem jsem posledni dobou moc nepobyl.... To je pravda :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 Kluci jedu dneska do Prahy osobakem a nemam co delat. Jedu Pres Usti a Lovosice, nedame kafe?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 Tak brnkni zítra bych někam zašel,teda pokud jedeš domů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 Mirku nee zustavame az do pondeli v Praze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Díky za včerejší dobrej pokec, a vytržení z únavný reality. PS. Auto vypadá fakt zachovale, ale podle toho co jsi říkal máš ještě dlouhou cestu před sebou, aby jsi udělal vše co máš naplánováno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Honzo napodobne ;) To tvoje GTI je taky krasavice Těším se zas někdy na kafe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Mirku nee zustavame az do pondeli v Praze Tak to jó :o , to tam na kávíčku nepojedu :D ,ale jak to čtu tak jste si udělali srázek VW . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 máte Touránka moc pěkného pane rád jsem Vás oba poznal :)a zase rád uvidím. a perlička na závěr - mám pocit, že jsem ty světla kupoval od Garetha když dával Fabku pryč. Takže se možná obloukem zase vrátili na auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 Petře taky jsme té moc rádi poznali a díky za obchod. To by byla fakt náhoda kdyby to byly ty původní lampy :D A díky za pochvalu Stitche ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Tak vcera probehla mala navstena u TDIFuna a Zdenek mi nakodoval par vychytavek jako: obe zadni mlhovky,prekodoval mi denni sviceni a hlavne mi poladil teple starty. Takze ted uz Stitch startuje uplne krasne i za tepla. A tim,ze se hned po zapnuti klicku neroznou svetla tak i za studena. Zdena proste umi a moc mu dekuji!!!! Ale z diagnostiky zjistil,ze je nejaky problem s prihrevem takze budu muset do Webasta A dneska jsem si rano pokrtil zadni naraznik a odpoledne jsme se byli umyt. Joo a uplne bych zapomel,ze jsme se vcera jeste stavili u jednoho kamarada a vyzvedli neco na primereni a vyzkouseni,takze mam ted o cem premyslet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Jj kolečka od kamarádů jsou nejlepší. :D A uvažuj bo peníze do baráku padají jako do sudu. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.