Jump to content

Kubeho VW Touran alias STITCH

Kube

Recommended Posts

No uvidime pristi mesic to poresim ;)

Dneska jsme byl u Deka pro par drobnosti a tim mu chci podekovat za super obchod a kratky pokec ;) Gumove koberecky jsou super, Osram Night Breaker Plus uz sviti a retezy jsou v pracovne ;)

A jeste jsme se stavil u Marenky na nejake dodelavky a pak na mycku :rolleyes:

Michale tady do toho ceniku jsem taky uz myslim koukal :blink:

JO slysel jsem ale to auto je nove a navic EDC17 tak si myslim, ze by meli velkej problem se stocenim navic je v zaruce. No asi se pojedu project do Prahy a optat co mi daj za meho Tourana :rolleyes: uvidime. A tady bych nacpal turbo ze 125kw a udelal si 200 konoveho Tiuranka :-))

Zdenku presne jak pise Deko a jsou super. Originalni koberce jsem neresil. Deko nabidl fakt presne a za peknou cenu a zatim jsem s nima spokojeny. Jsou fakt presne ;) Ale zasterky budu brat original.

Deko jeste jednou dikec za ty koberecky :palec:

Lukaši prave jsem hledal a nasel taky jen na Allegru za tu cenu co pises a ta leskla guma, pak jsem mel v ruce u Deka nejake uneverzal a taky hnus takze to vidim,ze az prijedu tak pustim zilou a pujdu si pro origo do VW ;)

Tak dneska je to mesic co jsem si Stitche privezl domu a kdesnimu dni spolu mame najeto 3295km a uz do nej i s pojistkou zahucelo cca 30tis :rolleyes: Ale je to milacek. Dneska mi ho kolega pomahl prevazet z Prahy do Lipska a celou cestu se flakal za mnou v kamionu a vzdalenost 300km ujel za krasnych 4,9l/100km a ja s kamionem za 31l/100km :D