Přejít na obsah

Kubeho VW Touran alias STITCH

Kube

Doporučené příspěvky

Jo kluci snazim se. Je fajn kdyz auto funguje. Neznalku vidim tvuj podnet k vtipku :D uklepl jsem se tam jednou dvojkou navic :jelen: Jinak jedno chrasteni tam je porad a to v prevodovce. A s tim nic neudela. Repas prevodocky je strasne moc penez a to se mi dat neche. Tak nejak me prestalo bavit do auta vrazet penize.... Ale samozrejme bezny servis delat budu i nadale. ;)

Odkaz ke komentáři

Tak dnes nakoupeny dalsi veci na servis. Olej, komplet origo filtry, origo kotouce a desky a nova brzdovka. Do konce tydne probehne vymena. Vcera jsem jeste nechal prevazit kola jako kazdou sezonu. Musel sahnout jen na dve a to ty ktere byly loni v predu. A pochval mi ze mam pekne ojete pneu. Rovnomerne a na to ze maji Barumky uz 20tis km tak rikal ze slusny vzorek. Mam radost. Jsem spokojen. Jinak jsem dns porvedl mensi servis na Bubline, Olej v motoru a vsechny filtry, prehozeni h7 na Osram NBplus a blinkru na diademy. A jeste Bublinu ceka spojka a olej v prevodovce. Ale cekame na HDS lamelu. Zitra me ceka olej a komplet filtry na kamarodove OI 66kw. Vechny dily origo skoda, oleje dodal Vectom. Vsem diky za pomoc. Fotky nemam protoze samsun mam porad rozbity a tahle prehistoricka kalkulacka foti uplne na hovno. :(

Odkaz ke komentáři

To ne ja to kamarad mekaniko :jelen: Jsem rikal. Ja furt nekde s necim lital a pobihal a on furt lezi :D pod prednim kolem, pod zadni casti, pod predkem. Si rikam herdek tak ja se tu dru a on furt lezi :loool: :jelen: :smich: Jeste ze tu nema ucet bo bych za to asi dostal do drzky :D Nee delam si srandu. Sikovny synek a taky jsem pridal ruku k dily. Hlavne jsem zprostredkoval vsechny potrebne dily za lepsi peniz. Hoblik prispel taky troskou do mlyna. Cimz mu jeste jednou diky ;) Nejen za skvely pokec :palec: I za maly zavod TDI vs 3,6FSI :jelen:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Lanci ja taky a hoodne :D

Martas diky ;)

Priznam se ze jsem dlouho zvazoval mad dalsima investicema do Stitche. Tim jak se v posledni dobe menily neplanovane veci a musel jsem odkladat upravy tak jsem byl navazkach. Ale po poslednim servise mi udelal cestou do prase takovou radost a dela mi ji pokazde jak se jdem projet,ze jsem se rozhodl pokracovat v lazeni a ze zusrane doma. O to vic se tesim na dalsi dil skladacky :D Ale nesmim se tesit moc aby se nic nepokakalo. Znate to ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...