Hoblik Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Prasaku tak se jezdi do zatacek??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Lanci jsme si te vubec nevsiml. Musis blikat a troubit. Marosi v Belgii minuly nebo pred minuly tyden. Hobliku ja max low and fast a do te zatacky skoro na max a pod plynem Jinak dneska mensi foceni. Byla suprova nalada, hormada smichu a krasne auticka se sesly, domu pak moc hezky downhill a pak highway race 1,9TDI vs 3,6FSI :jelen: Zatim par mobilovek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 To je výhoda současného SII, že zcela zapadne a neční jako ten bílý :D na troubení a blikání nebyl čas, byl to doslova jen okamžik ;-) To je někde pod Lysou? Ta selfie je drsná, skoro jako z Oscarů :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Lanci kousek pod Javorovym. Selfie byla spontani a rychla akce. Myslim ze je hooodne pozitivni. Jako cela akce. Hodne jsme se nasmali ;) Jsem zvedav s cim se vytasi dve rzdcadla co tam byli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Tak tady mate linky na fotky ze zrcadel prvni jed od Jera http://jeronymo.rajce.idnes.cz/Sraz_PRATEL_%2C_aut_a_dobreho_humoru_19.6._2014/ A druhy je Jeruv kamarada Martin, majitel toho Passika https://www.facebook.com/martin.rusnok.39/media_set?set=a.335050266642540.1073741871.100004127078477&type=1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Moc povedené fotečky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 ta tvoje první mobilovka je luxusní a fotky z těch zrcadel taky ;) a selfie top A fakt čučím a téměř nechápu, co udělá snížení s autobusem :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Nejrychlejší autobus v MS kraji, možná i v ČR. Fotky fajné, i to místo se mi moc líbí z těch fotek. Tam se musím vypravit někdy. A kde jsou nějaké důlky Kube? Není tam vůbec nic vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 mobilovky zahod dej tu fota co fotil Jero 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Kluci moc diky za slova chvaly. Dela mi to opravdu velkou radost. Dneska jsem Stitchovi jeste koupil maly darecek tak ho zkusim v mezicase nahodit. Snad se bude libit. Ale jeste to nebude komplet... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 ježiš co jsi mu zase koupil ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Libore pekny šunt :( A ted par origo veci. Jinak z drobne opravy se vyklubala prevodovka ven :( Az budu mit cas vse nafotim a vysvetlim. Balim si totiz veskere veci a vyklizim byt. Nasli se zajemci na podnajem tak musim maknout. Veci ulozit nez najdu neco v Belgii. Nejak ted nic nestiham :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 19, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 Tak závada na převodovce je nepříjemná. Držím palce ať je to co nějaká drobnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2014 Tak pratele po dlesi odmlce z duvodu pracovniho vytizeni jsem zpet. Udalo se toho hodne. Takze zacnem servisem. Z banalni vymeny ovladaciho spojkoveho valecku za pedalem byla prevodovka ven protoze bylo vadne hlavni spojkove lozisko stare neceleho pul roku. Do toho prisel ocelak pod motor, pak ulet s new maskou bez znaku.... K tomu new bocni sloupky ktere byly uz fakt hnusne oloupane, k tomu original pedaly R vcetne R naslapu. Nejaka ocista a bezny servis. Pred srazem opet vymenen olej a fitry. Predek sesroubovany na bezpecne zavitove minimum a zadek upraven taky. Pujceny podlozky pod kola. Predek 1,5cm a zadek 2cm. Spekulace s maskou a rozjednani stage III s TDIFunem :D V globalu az na par drobnosti Stitch jezdi jak das a slouzi jak ma. Dela mi radost a lidi se za nama otaceji cim dal vic. Cim dal vic slicham chvalu a vidim palce nahoru coz mi dela obrovskou radost a motivuje me to k dokonceni celeho projektu a k tomu si Stitche nehcat na x dalsich let ;) DO toho jsme ted bezdomovci. Nasli se zajemci na pronajem bytu takze jsme se vystehovali. Z 85% jsem vsechno odvozil Stitchem. Sikovne auticko. Porad hledam vhodne bydleni v Belgii. A pomalu a jsite se blizime k 200tis km na tahcaci :) Kolegovi jsem vybral nadherneho Supika :D A jinak si tak nejak spolu zijem :D A taky se mi nedarilo v praci :( Pribily diody do mlhovek ktere pozuzivam do jako denni sviceni ;) Dalsi varka foto ;) Joo a diky vsem co mi v Zamberku na letosnim sraze dali hlas i kdyz jsem proti te krasne cervene Octavii nulte serie nemel sanci :( Joo a nad cistenim kol pred srazem jsem stravil skoro 4h a nechal tam ruce :D A posledni jsou z dnesniho koupani v Belgii... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Porc ulet s maskou ,uz se ti nelibi ? Cos delal v robote zes tak pochromoual medu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Informací skutečně hafo, až mi z toho jde hlava kolem. :) Ale Stitch válí, vypadá fakt dobře a nejde přehlédnout. Teď ještě aby nezlobil a jen jezdil. Co je Stage III, respektive co tomu ještě "schází"? S Meďou bych řekl, že štrejchl o něco při couvání. Kdybys byl ve Francii na jihu, tak bych řekl, že o nějaký ten jejich pitomý patní, kterých tam jsou tři prdele. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Marosi maska se mi libi ale je to cinska sracka a nelicuje s naraznikem jak by mela a to se mi nelibi. Na fotkach to jde videt. Spodni oblouky trci ven. Fakt hnus. Tak jsme s Jirinou zkusili striknout predni znak do cerneho matu a vypada to super ;) Uz se tesim az ten predek bude hotovy cely :) A schudky jsme vzal v Anglii pri couvani jak pise Lanci :( Jen to byla mala zidka. Couval jsem do takoveho maleho ostruvku. Uz jsem tam couval x krat a nikdy nic. Jen tu sichtu jsem byl fakt unaveny a hold se stalo. Pak jsem na ten schudek jeste slapl a tak tam mam diru uplne. Cekam kdy me poslou do servisu. Cena schudku 9500,- :( A Lanci stage III je doladit motor. Porad me ceka repas hlavy tak se pujde vykonem lehce nahoru :D A nejake drobnosti jako audio, predni lampy a vyfuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Prazakovi jsi zboril plot :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Pěkně jsi to zase potáhl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Krása, baví mě sledovat tohle téma!!! A schůdek už se opravuje, ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Tak nějak Maroši. Kluci diky. Snazim se. Porad je co dělat :) A schudky cekaji na výměnu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Hm, takže stage III už jen drobnosti :D Únava je sviňa, to taky vím, jsem po 18h, v cíli cesty zase odřel auto o zeď :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Lanci jak to vidim ja tak Stage III bude asi nejnarocnejsi :D Ale myslim, ze vysledek bude stat za to ;) Jo posledni tri mesice jsem s unavou dost bojoval. Jak fyzickou tak psychickou. A vypada to, ze se to pomalu vraci do normalu a bliska se na lepsi casy. Momentalne ma prioritu bydleni v Belgii a mezi tim se budou stradat veci na Stage III. Rozhodl jsem se dotahnotu projek do konce. SII combi mi nikde neutece. A Stitch me ted neskutecne bavi. New turbo a trysky uz jsou odlozene... Ale to jsem prozradil uz moc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 8, 2014 Sdílet Odesláno Září 8, 2014 Kubo, neznám rychlejší a upravenější stěhovák než ten Tvůj ! Máš můj veliký obdiv! Tu škodu na Medvědovi budeš platit ze svého? Když jsem jezdil kdysi kamionem, tak to šlo buď z pojistky nebo to zacvakala firma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 8, 2014 Sdílet Odesláno Září 8, 2014 No to tak vidim ze stage 3 uz neujedu:-) budu muset zapremyslet o nejake stage 1 jelikoz me autobus predjizdet nebude:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 8, 2014 Sdílet Odesláno Září 8, 2014 Autobusy jsou fajn .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Září 8, 2014 Sdílet Odesláno Září 8, 2014 Kube kdy te mam cekat na rezani karoserie a implantaci poradneho motoru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2014 Martine díky. Ty zas mas muj obdiv! A ohledně schodů nevím. Ale uz jsem rekl šéfovi at me posle na výměnu ;) Tome toho bych se nebál ;) Jardo to je pěkně ale moc me to nebere :) Marku nic se řezat nebude :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2014 Tak dnes uspesne absolvovane ME+STK v zavadach napsany lehce podrene a popraskane brzdove hadicky. Jian kluci remcali na diody a podvozek ;) Zase klidek na dva rocky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 Musíš na STK tam kde mechanici neremcají :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.