Přejít na obsah

Kubeho VW Touran alias STITCH

Kube

Doporučené příspěvky

Jo kluci ficime na plne kule!!! Jeste jsem dodelaval par drobnosti nez odjedu. Brzdy pockaji na priste a snad se k tomu přidá neco podstatného ;)

A uplne jsem zapomel ze jsem dneska dostal par pochval na vzhed auta coz me hoooooooodne potesilo ;)

post-3498-0-05833300-1396641675_thumb.jpg

post-3498-0-75461100-1396641737_thumb.jpg

post-3498-0-89506300-1396641814_thumb.jpg

post-3498-0-14922200-1396641882_thumb.jpg

post-3498-0-42461900-1396641956_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo kluci ficime na plne kule!!! Jeste jsem dodelaval par drobnosti nez odjedu. Brzdy pockaji na priste a snad se k tomu přidá neco podstatného ;)

A uplne jsem zapomel ze jsem dneska dostal par pochval na vzhed auta coz me hoooooooodne potesilo ;)

Ahoj, kde jsi kupoval ten ovladač světel ?

Takový by se mi tuze líbil do T5 :wub:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Spooky diky. Tesil jsem se jak malej. Tak samo se tesim na brzdy. Zatim se piskuji. V patek bude montaz. A mozna bude i neco do interieru kdyz jsem mel ty narozky. A neco svetla do kufru.. Joo a jinak prevodovka radi a turbo fouka. Vcerejsi cesta domu vypada asi takto: 1350km za 11:35h prumer 118km/h s spotreba 8,0l/100km :D Stitch je proste cupr auticko :wub: A pristi mesic dostane plech pod motor z OII a doufam konecne stvitko od AP Sportfahrwerke B) A pujde k zemi aby nemel na dalnici takovy odpor vzduchu :D Joo a pridam jeste pokus fotek zrcadlem :loool:

Ahoj. Máš to hezké. Nevěděl jsem ,že to máš tady... :palec:

Odkaz ke komentáři

Luky vezmu ho ;) Napis mi do SZ tel a ja Ti zavolam a pri ceste do Belgie ho od tebe vezmu :palec:

Tomiku dekuji. Snazim se. OC mam rad, tak jsem hlavne tady ;)

Jinak dnes probehl dalsi servis z nutnosti a to vymena leveho vnejsiho homokinetaku a dvou silentbolku ulozeni motoru v napravnici. Cena dilu i s praci 6450,- A ten otravny pazvuk pri akceleraci je pryc. Z cehoz mam radost. A ted me jeste ceka prehozeni brzd na 3122mm a vymena vsech filtru a oleje v motoru ;)

Odkaz ke komentáři

Kubo tak to budou brzdy jako hrom a co tam vlezou za kola? :huh: :lol:Ale jsem rád že jsi na to přišel co ti tam rachotilo, určitě bylo nepříjemné jezdit takové dálky do práce s pocitem že třeba nedojedeš.

Jinak dnes probehl dalsi servis z nutnosti a to vymena leveho vnejsiho homokinetaku a dvou silentbolku ulozeni motoru v napravnici. Cena dilu i s praci 6450,- A ten otravny pazvuk pri akceleraci je pryc. Z cehoz mam radost. A ted me jeste ceka prehozeni brzd na 3122mm a vymena vsech filtru a oleje v motoru ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...