Přejít na obsah

Kubeho VW Touran alias STITCH

Kube

Doporučené příspěvky

Kluci diky za pochvaly. Mam z toho radost jak malej. Prvni jizda po montazi byla plna radosti a sileneho smichu. Placacky uz jsou dole. Predni jsem uz ohobloval o pul cm :D Jinak abych vam vsem odpovedel: dolu to slo cirka o 10-12cm a jeste by to mohlo. Predek pujde tak o 2cm ale az bude ocelak pod motorem. Ten se bohuzel tezce shani. Ale vypada to ze by mohl byt pristi mesic. Dalsi otazka byla jizda: luxus!!! Uplne to to auto zmenilo a az bych rekl ze ten podvozek tomu autu chybel. Vubec to neni prehnane tvrde. Joo jasne nektere hboly jsou trochu cicit ale jezdim s tim uz dva dny a kazdy koho jsme vezl tak rikla ze pecka. APcko je sportovne komfort a je to proste pecka!! Jsem opravdu rad, ze jsem ho koupil. Kdyz jedu pohodku tak uplne normalni Touranek ale jak boucnou kamna tak to je uplne ale uplne jine auto :loool::prcprc: Rohlik na hube skoro porad :wub: Noo a pondeli geoska. Museli jsme ji delat na jinych kolech protoze na moje nesla nasadit kamera. A pak instalace LED u kamarad z VW klubu a demontaz zasterek ;) Snad se vam bude i nadale Stitch libit :rolleyes: :P

post-3498-0-96384800-1403074587_thumb.jpg

post-3498-0-81054000-1403074599_thumb.jpg

post-3498-0-80966300-1403074615_thumb.jpg

post-3498-0-70719500-1403074637_thumb.jpg

post-3498-0-44801600-1403074653_thumb.jpg

post-3498-0-69478300-1403074665_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jeste par fotecek ;)

Martine je to odhad. Bo jsem si to akorat vyfoti ale nezmeril. ale normalne jsi merzi kolo a auto strcil ruku na vysku tad ji tam nedas na placato, jen na kousek... A v zakladu je o 3cm nizsi plus co jsme smotali tak je to cca 8cm.. :D

Ta poslední fotka je super.

Pekne ti to sviti v tom interieru ale ten bordel v kufru :P

Odkaz ke komentáři

Maroši kterou fotku mysliš?? Jinak ten bordel v kufru je umyslne protoze jsem to porad rovnal rovnal rovnal ale furt to padalo a litalo to po kufru jak chteli vsichni poradne svezt. Takze jsem to tam tak nejak rozhazel aby se to nehybalo :D Jinak moc diky za chvalu ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...