Guest pepo99 Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 dobry den, pozeral som si jednu Octaviu II , a potreboval by som pomoct, vraj jazdila v holansku a bojim sa o stocene km a o historiu vozidla . VIN: TMBGS61Z482168944 viete mi to niekto zistit ???? dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 pepo99: Je to naozaj NLD, výroba 30.4.2008, predaj 23.5.2008. Servisná história je ale prázdna, posledný známy stav km je 133tisíc. Auto malo lakovaný PP blatník. KO bola robená 16.7.2012. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 (upraveno) Prosím tě kde toto hledáš? Může můj? Děkuju Upraveno Duben 3, 2013 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest hatex Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Myslíte, že auth servis škoda tu hostirii i vyjede a dá se s tím případně i argumentovat u prodejce když to zjistím ? že má stočené KM. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mistře Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Ahoj brousím tady po foru a zabrousil sem sem a chtel sem poprosit zda by bylo mozno zjstit historie vozidla servisy,vybava vse co jde diky moc Kruldas :-)Muj email mefesto@seznam.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest DJ Hrabě Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Nazdar lidi,dneska jsem se zaregistroval a celkem mě zaujalo toto vlákno a vzhledem k tomu že jsem čerstvý majitel Octavia 2,tak jsem se chtěl zeptat zda by šlo něco vyčíst z tohoto vinu TMBGS21ZX62231244. Něco málo o autě vím,ale zkouším zjistit jestli je tam nějaká nadstandardní výbava a zda servis pasuje. Předem díky všem za info,popř. zda by šly poslat na email DJHrabe@seznam.cz výsledky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Pro 160R psal jsem ti ohledně vinu, nevím jestli ti to došlo, nebo seš nějak tedkom mimo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Srpen 12, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2013 Zdar chlapi, jsem tu chvilinku a mam velky zajem o octavii II. Myslite ze byste mi mohly ric neco blisiho pro tohle vin. TMBHS61Z052086497 . Udajne je z Nemecka a ma najeto 180tk a byla bourana ale nikdo pry nevi jak. Dik za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 12, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2013 Hoši, tohle vám zjistí každej autorizák a když jsou slušný i zadarmo... Jinak co se týče výbavy tak tuším 160R má ve svém podpisu dekodér 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest DaR Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Zdravím, myslíte, že byste mi mohli zjistit něco bližšího pro vin. TMBHS21Z982094692. Našel jsem jen nějaké základní údaje. Měl by to být dovoz z Itálie a ma najeto 164tk. Údajně autorizovaný servis v Itálii. Měl by být přelakovaný blatník. Je nějaký rozdíl pro vozy do Itálie a např. do ČR? Děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Ak myslíš rozdiel medzi výbavami, tak áno, pre rôzne trhy sú rôzne výbavy - Elegance z IT je niečo iné, ako Elegance z CZ. Môže byť rozdiel aj v chladiacej sústave, typicky autá pre severské štáty majú sériovo vyhrievanie sedadiel aj v najnižšej výbave atď... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest DaR Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Díky 160R za odpověď, ale již to není aktuální. Když jsme dali návrh, aby bylo ve smlouvě prohlášení, že auto nebylo havarované a že kilometry odpovídají skutečnosti, tak nám bylo řečeno, ať si auto koupíme někde jinde a už se s námi nikdo nebyvil:-). každopádně díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brasel Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 zdravim tak sem si take nechal projit vinko a sem fakt nastvany manik rika auto je v poradku ma servisku projety v dekru ,ale kdyz sem dosel do skody tak jediny zaznam je ze v roce 2011 pri 110tis jedna zarovka v mlhovce byla spatna ,tak uz nevim kde hledat info ,vin mam TMBGE61Z862197738 a kdyz dam dekoder co jsou na internetu tak to najde jen klasiku ,nevite zda to fakt je tak spatne dekuji vsem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 brasel: Dekodéry z internetu vedia zistiť len to, čo je priamo zakódované vo vin kóde. A ak záznam zo servisných systémov obsahuje len ten jeden záznam, tak veľmi nemáš ako zistiť nič iné. Nemáš sa totiž o čo oprieť, neviem ako to máte v CZ, ale u nás sa dá ešte pozrieť stav km vo voľne prístupnej databáze absolvovaných STK. Podľa vin kódu máš staršie auto, takže určite už nejakú absolvovalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Hezký večer přeji, mohl bych poprosit o vyjetí alespoň nějakých dalších dat o vozidle Oct 2, předFL, r.v.2006 VIN TMBGS61Z772012329 , nevím jestli to auto není náhodou volavka, ale tak nějak se mi líbí i přes vyšší věk, nájezd by měl být okolo 180tkm, s tím bych i počítal, dle nabídky má servisku a doložitelný stav tachometru, samozřejmě je to koupeno v D... Velice děkuji, nemám ani problém zaplatit těch 500 v autorizovaném servise, ale nějak nemám kvůli služebním cestám čas objíždět servisi o víkendech. Opravdu děkuji moc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martan Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Rád bych se zeptal, je tu někdo kdo by mne byl schopen ověřit historii podle VIN? Jedná se o roční auto. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Kerad Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Zdravím, hledám někoho, kdo má přístup do servisní databáze Škody. Jde mi o dlouhodobou spolupráci. Víc přes SZ nebo: keradson@seznam.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest trops-sport Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Ahoj. Byl by nekdo tak hodny a proveril mi VIN? Rad za sluzbu i ZAPLATIM. Odpoledne si chci jet pro auto, at vim co nejvice. TMBHT61Z8B2077751 Vysledek prosim na email - info@trops-sport.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j.krejcik Odesláno Srpen 2, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 Zdravím, mohu poprosit o prověření vozu VIN: TMBHG21U112464335 chtěl bych ho příští týden pořídit a dle něčeho co jsem vykoumal na Autotracer jsou 4 záznamy o poškození 4 o tachometru a 3 servisní úkony ale jaké to se tam bohužel zdarma nedočtu. Pokud se k tomu někdo dostane a zjistí více info poprosím na email j.krejcikj@seznam.cz Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Srpen 2, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 Nalejme si čistého vína, ako sa u nás hovorí. Keďže posledný relevantný údaj je z februára 2013, myslím si, že je "mimo mísu" požadovať údaje o servisnej histórii. IMHO v servisnej histórii sú len údaje o úkonoch konaných v autorizovanom servise AŠ. Ak to bol servis napr. Mazda, nič tam nieje. A teda žiaden rozumný autorizovaný servis požadované údaje ofiko nezverejní. Ak to niekto chce robiť ako bokovku riskuje problémy s AŠ. Zmluva o autorizovanom servise mu to zakazuje. Údaje takto získané nemajú žiadnu váhu v spore s predajcom. Niektoré servisy údaj možno poskytnú vo forme "tu sa pozri na monitor, ale na papieri nedostaneš nič". Na vlastnej koži overené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j.krejcik Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Však mě to stačí neoficiálně auto jsem ještě nekoupil, proto to chci vědět předem ne dohánět později nějaký průser navíc mi to na AUTOTRACER hlasí 4x nehoda a nějaké tři údaji by o stavu km měli být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Asi nečítaš texty vo vlákne. ..... posledný relevantný údaj je z februára 2013 , teda viac ako 530 dní, ťažko ti dnes niekto odpovie. Vlákno je skoro mŕtve. Inak ti to napísať neviem. Ale čakať ešte stále môžeš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Nejlepší ověření je vždy v autorizovaném servise, jakmile tam nic nesedí tak po dotyčných chtějte aspon ukázat faktury že to měnily jinde. A ověření kilometrů, když nebyl autorizák můžete aspon zlehka na STK, musejí tam vždy psát kolik to mělo km, ale nebude to zadarmo musíte něco dát do kapsy. Není to zrovna ještě povolené, ale snad od ledna by mělo být. Ale jistota je až u auta co má kompletní historii v autorizáku, oni mají vše zapsáno v PC, protože vše se nepíše do servisky. Jinak se to dá ještě pomocí diagnostiky, ale není 100 %, protože někteří to umějí vymazat už všude, ale někdy přece jen se to někde najde. Protože těch míst kde se ukládají kilometry je hodně senzorů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vladazeseveru Odesláno Prosinec 24, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Zdravím všechny a v první řadě přeju pěkné svátky. Jsem nováček a vaše fórum mě nadchlo. Byl by někdo tak moc hodný a mohl mi zjistit z autoriz. servisu Škoda informace o škodovce? Moc díky! TMBKK61Z4A2056791 Heuler@seznam.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 24, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Nejlepší by jsi měl když by jsi si zašel do autorizáku osobně. Oni budou rádi a když jim řekneš že to chceš koupit a pak tam s tím přijedeš tak ti udělají ještě prohlídku. Pošli odkaz na inzerát :-) Vám také hezké svátky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vladazeseveru Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Já už ji koupil. je to dvojkova po faceliftu 2009 1.8 TSI 4x4. Autobazar má 7denní lhůtu na vrácení vozu a následnou výměnu. Dnes mají autorizáky zavřeno, tak to zkouším alespoň takhle, protože lhůta na případnou výměnu je do zítra. :/ Ale jinak je v poho, po veškerém servisu atd. akorát nájezd 200 000 km. Jak to vadí u tsi motorů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Vse zalezi na tom jak a kde tech 200 tkm bylo najezdeno a jak o auto starano. Pokud dalnice a o auto bylo prikladne starano tak bych se toho zas tak nebal ikdyz je to TSI. Hlavne si pohlidej kdy byli meneny rozvody a ja osobne kdybych kupoval TSI s timto najezdem tak bych je po koupi preventivne udelal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 (upraveno) Jsi koupil v áčkách ? Rozvody to chce asi udělat hned no. Nikdy nevíš kdo co dělal a záleží kde jsi to kupoval no. Dostal jsi k tomu aspon servisku ? Neříkám že podle ní může být vše v pořádku, dá se dotisknout. Upraveno Prosinec 25, 2014 uživatelem Robí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vladazeseveru Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 jj, v aaackach, podle servisky to bylo pravidelne v servisu, naposledy minuly rok bylo kompletne vse meneno, mela by to byt kompletka. jen me ze zvedavosti zajima ta vin historie a taky, jestli u tsi neni problem 200 tis. km najezd. Jaky s tim mas zkusenosti atd.? Muzu i poslat par fotek pres mail, kdyz pisnes na heuler@seznam.cz nebo jestli mas icq a chvilku cas to probrat a tak. je to octavka 1.8 tsi 4x4 r. v. 2009 po faceliftu v plny vybave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Skoč do Škodovky a tam ti přesně řeknou co s tím kdy dělali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.