Jim Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 na výměnu zboží :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Hh.... a cim budu jezdit??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Nebo ti vrátí peníze. No a pak koupíš novějšího mumínka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 nebo si koupíš oktávku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Nebo ti vrátí peníze. No a pak koupíš novějšího mumínka :D sice peníze vrátí, ale ne všechny, odečtou mu sumu za kilometr x najeté kilometry, není to žádná hitparáda vracet auto a je to na dlouhé dohadování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Nic se vracet nebude ... :) oni to opravi... jen potrebuji vic pokusu :) hh Ale volant je fakt luxusní... tak alespon neco... :) O dalsim vyvoji vas budu informovat :) pristi tyden by melo byt jasno ... :) hsen zvedav, jake auto mi pujci tentokrat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 no celý je to obchodní tah, pujčíti lepší, jestli se nechytíš a nepůjdeš do lepšího ..... více pokusů opravit vrzání = více naladit na lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Vcera jsem byl v Praze a za celou cestu to ani jednou nezacvrdlikalo... myslite, ze by to mohlo byt zpusobene vodou v systemu topeni? Mam ten zvuk nahrany... nekam bych to mohl poslat, treba by vas mohlo neco napadnout... hm? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Z topení? A není to okolnima teplotama? Mi taky vrze toledo jen kolem 0. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Mam zaznam, ale nejde mi to sem nahrat... :( no je divny, ze to dela ruzne...pri ruznych teplotách apod. http://ulozto.cz/xDNdT36z/hlas-003-m4a tady to je... :) to jsem zvědavý, co na to řeknete... je to nahrávaný mobilem, ale je to tam docela dost dobře slyšet... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Čoveče, proč to nedáš na Youtube? Tohle se mi stahovat nechce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 omg, má to 2 MB :) hh... ale klidně to tam můžu dát ... :) omg, má to 2 MB :) hh... ale klidně to tam můžu dát ... :) nebudu to tam dávat, musel bych to převádět a kdesi cosi :D má to jen 2 MB, kdo chce poradit a zajímá ho to, tak si to sosne... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Nikdo nic??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 myslíš tím cvrlikáním takový to drnčení? To zní, jako když je někde v šachtě např. nějaká nálepka či něco rezonujícího... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Nn...myslim takove to cvrdlikani... nekdy to dela furt, jindy vubec... takze to neni zavisle na hrbolech ci na teplote... fakt nevim co to je :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 asi jsem hluchý, ale nikde jsem tam žádného ptáčka cvrlikáčka či jiný živočišně znějící zvuk nezaslechl. Jen to drnčení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Zní to jak jízda autobusem zn. SoR, úplně stejný zvuk, jako když se o sebou třou dva plasty. Ale z nahrávky jen těžko určit odkud to jde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 jj... přesně tak to taky vidím Lanci... jenže je záhadou, že to jednou dělá jednou ne... v pátek jsem byl v Praze a neslyšel jsem to ani jednou... pak sednu do auta v sobotu, jedu 5 km a slyším to hned jak vyjedu... hmm... od času 0:24 tak jasně slyším cvrdlikání a do toho občas to drnčení... který ovšem v autě slyšet vůbec není... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 To drnčení to je mobil ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Lanci, taky si myslím, že to dělá mobil... měl jsem ho položený na palubce... mám S3 s tím clipem, tak asi to bude ono... to cvrdlikání mě ale sere... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 mě teda podobně "cvrliká" větrák v Octavii. Když je venku pod 5°C, tak začne vydávat různé zvuky. Jakmile se ohřeje, tak je klid. Ale jinak víc už taky nevím a víc mě už nenapadá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 no, může to být cokoliv... ale musí to prostě odstranit... :) musííí... hh dám pak vědět... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Auto je v servisu... tentokrat mam pujcenou novou i30 combi... 1.6 88kW... pocitove zivejsi, tizsi a s mensi spotrebou ... prima ze??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 RENTO - pojištění řidičů s doživotní rentou!!! pro bližší info pište... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 jen doporučím si přečíst VPP, je to až od 50% dle tabulky a koukni se co tam je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Jj vim... prijde ti to spatny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 za mě osobně je to jeden z produktů jak vytahat z lidi kč, podívej se na tu tabulku, kdy je 50%+ ale samozřejmě se to prodácvat bude, není problém nabídnout :D, ale mě to jako sjednatele nějak neuchvátilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 tak auto zatím stále v servisu... nějak si s tím nevědí rady ... no, auto na ježdění mám, takže v pohodě... uvidím, co bude dál... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 co s tím máš tentokrát? nebo ti chtějí ukázat, abys prodal mumínka a vzal mumínka II :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.