jirka3 Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Ahoj, prosim te, sly by nejak dodelat parkovaky na BMW 1? Diky, Jirka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Ahoj, prosim te, sly by nejak dodelat parkovaky na BMW 1?Diky, Jirka Ahoj pane určitě by to nějak šlo záleží na více okolností......zrovna na tuto 1 jsem dělal jiné světla a docela problem s elektronikou......to mě potrápilo :-)))) jedna věc mechanická a potom el......kdyžtak SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Musím znovu veřejně pochválit Martina za jeho rychlou a ochotnou pomoc při svítící kontrolce ASR a následném vyvození závěru že auto prostě není v cajku :) Neee díkes za pomoc s tvým bráchou se nějak musím domluvit ty starty jsou hrozný..,. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Ahoj Vojto jj jsem rád že je spokojenost a chce se to pak dohodnout na to nedořešené......aby tě to potom někde nenechalo nebo spíš se něco nepokazilo víc.......Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 AUDI A4 Avant 2006 (8E) na TEMPOMAT.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Tak jsem zachráněn Octavinek má k tomu volantu i bag. Takže to příští týden zopakujem jestli budeš mít čas. A snad se už povede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Super Honzo tak sice dnes to bylo jen cvičně to přehazování tam a zpět ale to neva vždy to nejde hladce tak pak zavolej nemám s tím problem......Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Musím znovu veřejně pochválit Martina za jeho rychlou a ochotnou pomoc při svítící kontrolce ASR a následném vyvození závěru že auto prostě není v cajku :) Neee díkes za pomoc s tvým bráchou se nějak musím domluvit ty starty jsou hrozný..,. :( Ahoj Vojto, o nic nejde, ale jsem bratran, néé bratr Jóó, všechno v pohodě, jen aby v tom byl pořádek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 OII na montáž Alarmu MAGICAR Hlídá všechny dvěře,kufr,kapotu,otřesák,dojezd oken , další IMMO proti odjetí.......s funkcí kdykoliv a jakém koliv stavu zastavit auto (vypnutím zapalování) na dálku!! :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Octavia I na montáž GPS navi Garmin včelku dost pěkný držák žádné dráty kolem a podobně jen ten zásah do palubky je bohužel větší :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 PS Prosím všechny co píšou různé dotázky tak pro rychlejší komunikaci uvádějte informace do jakého vozu přesně chcete dodělat to či ono nebo když je nějaký problem tak opravdu kompletně popsat model rok výroby motor případne KOD atd atd......moc děkuji.....Mrs..:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Díky za výměnu volantu. Hele díval jsem se na ten můj a je vyroben 4.4.2000 takže by to mělo být v pořádku. Asi ho tam začali dávat těsně před kompletním faceliftem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 JJ Honzo tak asi to tak bylo :-))) dopln fotky sem :-)))hlavně že už to ted šlape!!! Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Zabiakova výměna volantu .....byla to trochu komplikačka když má někdo facelift volant a dodá vám sice nově potažený volant ale nefacelift :-)))))a poprat se stím aby se vešel je nemožné :-)))))ale vše dopadlo dobře :-))))) Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 PS Prosím všechny co píšou různé dotázky tak pro rychlejší komunikaci uvádějte informace do jakého vozu přesně chcete dodělat to či ono nebo když je nějaký problem tak opravdu kompletně popsat model rok výroby motor případne KOD atd atd......moc děkuji.....Mrs..:-))) prosím pěkně, potřebuji u mé Lízy (Škoda Octavia Combi 1.9TDi, 81 kW, rv02,kód neznám) opravit podsvícení rafiček stavu nádrže a teploty motoru, dělal jsi to před cca 4 lety, jedná se o bílé led diody, podsvícení ručiček funguje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Ahoj Pavle OK akorád mne omluv že jsem nemohl ted o víkendu bylo to dost náročné....zavolám v nejhorším počkám na tebe někdy déle v práci at to máš 100% :-))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Víkend v RS stylu......nejprve Jankova RS na TEMPOMAT a MAXIDOT....a kontrolu po velké diagnostice..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Víkend RS a Lukáš RS na podsvětlení....jeho černého kombajna :-))) verze podsvětlení bílá červená styl audi.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Ahoj Kamile jak se vede co auto šlape??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 no jo, stačí říci, že nemáš zájem dělat na obyčejném TDíčku, ale že RS mají přednost, to bych si ani nedovolil otravovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 (upraveno) JJ Pavle dáme to dohromady vždyt na to mají všichni doživotní záruku ode mne jen ted se to nějak nehodilo a nedalo stihnout jak jsem psal klidně po dohodě počkám v práci když to jinak nepůjde prostě jsme oba dost pracovně zaneprázdněni :-))) PS vydrž až na domečku bude krásná velká dílna pak až tam budem bydlet bude možno dorazit v podstatě bez objednání....atd....:-)))) A dělám všechny vozy když si narážel na TDíčka......jen nesmějí kouřit TDíčka.............:-)))))) Upraveno Listopad 8, 2009 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Martine znáš mně ne? víš dobře, že je vše OK a jen si dělám prdelky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Víkend RS a Lukáš RS na podsvětlení....jeho černého kombajna :-)))verze podsvětlení bílá červená styl audi.......... na kolik toto vyjde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Ceny podsvětlení na SZ s popisem.....MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bagrovina Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Tak čeče podsvětlení super :) Až si zas něco vymyslím tak se ozvu, eště jednou díky. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Ahoj Lukáš :-))) jj víš jak to je no problema :-)))))doufám že nemáš vypálené oči :-)))))a také děkuji..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Víkend v RS stylu......nejprve Jankova RS na TEMPOMAT a MAXIDOT....a kontrolu po velké diagnostice..... co je to kontola po velké diagnostice ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Taková trošku pakárna měření a měření a měření všech čidel diagnostikou a jejich charakteristika jak jsou linearní za studena až k ohřátí na provozní teplota atd.......a zrovna 1.8T má přehršel čidel.....jelikož si honza stěžoval že to nefunguje jak má.......takže se dělalo měření a ted znovu......:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Kamilio Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Ahoj Kamile jak se vede co auto šlape??? Nazdar pane, vede se dobře. Auto šlape jako hodinky - od koupě najeto 20t bez sebemenšího problému. Jenom je to pořád nějaký špinavý :) Až budu mít v práci trochu volněji, tak bych se s Tebou chtěl domluvit na personalizaci maxidotu a čidlo do nádržky ostřikovačů, ale asi až tak po Novém roce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 špinavé ze spodu ne :-))))vždyt je to jak zrcadlo :-))))) moc krásná pane hlavně že vše šlape to musím říci i původnímu majitelu :-))))jasan zavolej až to bude aktualní....M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.