Přejít na obsah

AUTOELEKTRIKA MartinRS

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Karta zatím mrtvá bohužel :-))) Ale máme tu další montáže a opravy :-))))

OII na opravu PDC a celkově zprovoznit....někdo se snažil o montáž ale posudtě nebudu se k tomu raději vyjadřovat........

PDC Tažné a ALARM namontoval někdo dost prasečinsky .......zvláště pozice jednotky mě uplně dostala asi stejně jak postrácené šrouby a vše ulomené,stržené....

post-242-1275767479_thumb.jpg

post-242-1275767487_thumb.jpg

post-242-1275767494_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři

Trocha z jiného soudku Turek 5L TDI V10.....u tohoto stroje musí jít ven motor i při výměně altíku prostě čehokoliv neni místo.....agregát docela pořízek v realu....a mazec to demontovat....zde výměna obou turbodmychadel ..:-))))Mrs.

post-242-1275767806_thumb.jpg

post-242-1275767814_thumb.jpg

post-242-1275767824_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Octavia I na přestavbu XENONů :-))) se vším všudy tak jak to má být......

+ dojezdy oken a zprovoznění užitečných funkcí kodováním + Diagnostika vozu

+ výměna přední lišty nárazníku a uprava SPZ bez trapných podložek :-)))

+ dopasování zadního víka po lehké nehodě majitel měl otevřené víko v garaži a nějak couvnul :-))

na příští návštěvu čeká RS nárazník s ostřiky :-))) a zadní NEW nárazník s PDC ......

post-242-1277103825_thumb.jpg

post-242-1277103832_thumb.jpg

post-242-1277103838_thumb.jpg

post-242-1277103844_thumb.jpg

post-242-1277103850_thumb.jpg

post-242-1277103856_thumb.jpg

post-242-1277103863_thumb.jpg

post-242-1277103868_thumb.jpg

post-242-1277103874_thumb.jpg

post-242-1277103880_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

o vikendu jsem byl Martina navstivit v jeho budouci provozovne :palec: pred rokem a pul mi jeden mistr daval nove desky a kotouce na Fabii a celou tu dobu to piskalo pri dobrzdovani - pry si to sedne .. bohuzel nesedlo, tak se mi na to Martin podival a za pul hodky bylo hotovo .. moc prijemne jsme s rodinkou pokecali a neco maleho pogrilovali :) .. tomu rikam SERVIS na urovni ;)

post-1511-1277732177_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdar pane JJ grilung se povedl už dlouho se mě na tyto akce nedostávalo času :-))))ale příště raději naporcované masíčko s tím čuníkem byla práce člověk u toho skáče.......:-.)))))))ani jsem nestačil postřehnout že jsi fotil........Mrs.

PS v každém případě to byla super akce a rodinka pozdravuje......

Odkaz ke komentáři
Na scéně montáží byl RENOOO :-)))) na PDC Octavia I sada tam padla a lépe vypadá než origo od Frantíků :-)))))))Mrs.

PS: PC už se vrátilo ze servisu takže konečně v provozu plná DIAGNOSTIKA je kompletní :-)))))

Jo kdo umí ten umí :smich: i Renoóta :smich:

Jinak já i manželka děkujeme! PDC funguje perfektně!

M.

Odkaz ke komentáři

Ahoj pane :-))) jj zpracuji až budu u toho večer a příště prosím rovnou mail nebo SZ...........:-))))

Neni ovšem problem to pořešit vše na klíč se vším potřebným a z důvodu záruky na všechno dělám pouze z mnou dodaných dílů........je ted mnoho případů že lidi si chtějí dodat díly ale již po dost blbých x-tých zkušenostech že si lidi přinesou vadné díly nekompletní a nebo uplně k něčemu jinému a mne to pak komplikuje montáž.....takže tak asi na vysvětlenou.....

Já si vždy nachystám věci na dané auto hodně dopředu komplet sadu se vším a pak se plně věnuji samotné věci......MRS.

Odkaz ke komentáři

Přesně tak Jardo koupějí častokrát uplně jiné věci generace a podobně nebo jak jsem psal vadné díly !!!!! a nebo jen jakoby to nejhlavnější bez té smetánky doplnků kabeláží a blbůstek to mnohdá také něco stojí...:-)))))proto to řikám lidem raději hnedka :-))))neni nad to si to dát dohromady dopředu a být připraven :-)))))))))))Ahoj.MRS.

Odkaz ke komentáři

Tak taky já se musím přidat jelikož po "odborném" zásahu v autorizovaném servisu mi odešla komplet komfortní jednotka musel jsem vyhledat Martina super rychlá práce dobrej pokec prostě paráda Martine díky ještě jednou !!!!!

ps: Tempomat funguje na výbornou :( :D

Odkaz ke komentáři

OII RS TFSI na opravu komfort systému který nešel jak měl abych upřesnil a montáž Tempomatu......foto jsem nedělal :-))))))

Ahoj Romane JJ autorizovaný servis již po několikáté.....hlavně u tebe byla ta pecka že tě navíc odporoučeli že za to nemůžou a vůbec se na to nekoukli to je to zarážející!!!!!!.....to mě hlava nebere člověče :-))))třeba to opravdu byla souhra náhod a prostě to odešlo ale asi v tom mají prsty prostě :-))))Mrs.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...