martin.hradisky Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 Ahoj, mám OII 2,0TDI rok 2005 přestavěnou na Facelift. Jsou tam halogeny, teď bych je chtěl vyměnit za xenony. Je potřeba redukce z 10-ti pinového štekru elektroinstalace na 14-ti pinovou zásuvku v faceliftovém xenonu. Umíte to někdo? Můžete mi poskytnout schéma zapojení plus co je nutné překódovat? Díky. M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 Pěkně si to nasázel na všechny téma :-))))))) z mého hlediska ano umíme udělat v profi podobě záleží co hledáš ????já bych to jedině udělal se vším potřebným i s materialem atd.......případně SZ / mail.... PS jestli to chceš nabastlit bez náklonů a jen nějaké redukce a podobnou blbost :-))))) upřimě lituji lidi kteří pojedou proti tobě když budeš naložený :-))))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.hradisky Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 Pěkně si to nasázel na všechny téma :-))))))) z mého hlediska ano umíme udělat v profi podobě záleží co hledáš ????já bych to jedině udělal se vším potřebným i s materialem atd.......případně SZ / mail.... PS jestli to chceš nabastlit bez náklonů a jen nějaké redukce a podobnou blbost :-))))) upřimě lituji lidi kteří pojedou proti tobě když budeš naložený :-))))))) Chci to udělat s manuálním ovládáním náklonu kolečkem. Do automatického naklápění a natáčení do zatáček se pouštět nechci. Ale nechám si poradit a zkonzultovat možnosti. Všechno potřebné mám, pokud by mi ještě něco chybělo, tak to seženu. Odkud jsi? Já z M.Boleslavi. martin.hradisky@seznam.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 (upraveno) Pane rád bych ti poradil ale na kolečko nedělám......bohužel jen tak jak to má být v profi kvalitě a se zárukou a fotodokumentací jak je celá práce provedena.....a taky tak aby to prošlo na STK...... PS a bohužel s těch dodaných dílů tě také nepotěším moc nerad to takto dělám a neber to ve špatném.....MRS. poprosím SZ/mail.....at to tu neřešíme a nezaplnujem.........:-)))))))))ale v podstatě jsem ti řekl jak to u mne je......... Upraveno Červenec 15, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 nez kolaga naflakal posty ke vsem servisakum stihl udelat jeste dve vlakna jinde jedno jsem mu smazl a jedno presunul do OII elektrika prosim technicky to reste v tom vlakne at se na to tu nerozlejza po celem foru. Byl uz upozornen a priste si da urcite pozor. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 Ahoj Ol@f jj také jsem nechápal kde všude jsem to našel.....:-))))já reagoval celkem hned a napsal možnosti.......Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 (upraveno) MRS NOVĚ plnění Klimatizací od A-Z....odsátí,vstřik nového oleje pro klimu,plnění nového plynu,kontrola těsnosti,měření učinosti chlazení............ Dotazy prosím na mail martinrub(@)seznam.cz Upraveno Červenec 17, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 Tak po týdenní pracovní dovolené :-))))opět zde :-)))))MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 OII RS na zabezpečení a opravu po vandalech a nějaké ty další vylepšení kodování diagnostika.....ovšem majitel trochu potunil lak vozu mrkněte......:-))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 to je asi poctivej airbrush, že? vypadá to pěkně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 nevypadá to na samolepka tuning :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 JJ je to lakované luxusním lakýrníkem (žádná nálepka ala tuzing) který to má zmáknuté je to zajímavé luxusně odvedená práce!!!! ale netuším zda bych to udělal na svém autě :-))))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 tak na svoje auto bych si to taky nedal, ale je to zajímavej nápad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 je to moc pekny krasny kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 (upraveno) OI na dodělávky ...... Tempomat Xenony s naklápěním prostě tak jak to má být :-)))) zrovna ted po mne chtělo docela dost lidí jentak jak řikají " dát xenony " a to já opravdu nedělám !!! zabezpečení kompletní.....alarm dále nebudem rozvádět :-)))) Dojezdy oken AUTOMATICKY bez nutnosti držet na ovladači tlačítko .........na přání majitele jinak to dělám přes origo dálku..... Diagnostika a celkové zkouknutí (po koupě vozu z druhé ruky) a poslení nějaký ten koník navíc přeci jenon 66Kw TDI neni závodník :-))))) a zároven dopnění chybějících šroubů což mě občas dost drtí když to tam předchozí servismani nevrátí................!!!!! Upraveno Září 16, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
acter Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Musim se pridat ke spokojenym zakaznikum Martina...opravdu ten kluk vi, o cem mluvi ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sulphate Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Chtěl bych Martinovi moc poděkovat, ze bleskovou diagnostiku a opravu problému s xenonem. Určitě se ještě uvidíme a poladíme, aby bylo všechno tak, jak má být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Ahoj pánové Oboum i já děkuji a jsem rád že jste spokojeni vždyt víte že neni problem řešit cokoliv :-))) .....Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Robova funglovka RS paket s 1.6MPI na Tempomat,komplet HIFI radio a malá tuba do kufru a celé to prokabelovat,dojezdy oken dálkou a nakodování užitečných funkcí............Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Ahoj Martine, musím ještě jednou poděkovat, spokojenost prostě profi práce a to mám rád... Jinak muzika bezvadná, okna už nechci jinak a tempomat si užívám... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 No vidim že MartinRS je šikula perfektní práce MartineRS. Robe: tak jsi si nechaval dodělávat tempomat myslíš že nebudou mít keci ve škodovce ? jinak pěkně decentní muzika ;) parada Robe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Práce Martina je ;) No a Škodovka se nějak udělá.... :( No problemo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Práce Martina je ;) No a Škodovka se nějak udělá.... :( No problemo... nebo nevím jestly do toho jít nebo ne k vuly záruce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Kdyby něco tak to vrátíš do původního stavu. Jo jinak origo dodělávané denní svícení ve značkovém servisu nebylo moc kvalitně provedené tak to Martin doučesal.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Kdyby něco tak to vrátíš do původního stavu.Jo jinak origo dodělávané denní svícení ve značkovém servisu nebylo moc kvalitně provedené tak to Martin doučesal.. ;) Máš dodělavane i denni sviceni ?ukaž ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Ahoj pánové no myslím že to je o náhodě že by někdo řešil záruku kvůli tempomatu.......ale umím zařídit kdyby byl problem :-)))))ovšem škodovka co dodělala svícení na saloně bych zvracel......takže když už tak záruku porušili už oni......opravdu no koment.... a kolega pokud se bojí o namontování tempomatu at se staví neni problem udělat vše skladem............ Jinak Robe at to slouží já po dlouhé době jsem stačil fotit :-)))))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Díkes, fakt spokojenost jo a pípání bezva, zůstává... :D A modrá dioda pod rádiem taky zůstane ;) Dnes jsem zase jezdil a tempomat sem testoval co to šlo... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2010 JJ tak to jsem moc rád že vše ok a jen si užíváte dalších funkcí vozu :-)))))) oni lidé zrovna o tempomatu mají neuplné informace co vše umí..........bohužel ....... já vše předvedu vysvětlím nemám s tím žádný problem.....on se stím setkává často člověk v obchodě prodavač / podavač :-))))))) M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2010 OII FL 1.4TSI Automat na dodělání Tempomatu a MF volantu s řazením na volantu pro tiptronic moc přijemná věc....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2010 Jedna moc pěkná Octavia Tour decent styl tak jak to mám rád čistě udělané zajímavá barva ......montáž tempomatu a dojezdů oken ...kodování atd....:-))))a hlavně perfektní pokec........Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.