MartinRS Odesláno Květen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 OII na dotažení svazků na budoucí větší výbavu vozu ..... Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Konečně mě také potkala příhoda padlé karty od fotáku:-))))takže si budete muset počkat na fotky ty kteří čekáte pokud se karta zachrání :-))))))))))))jj technika to je věc .....Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 (upraveno) Karta zatím mrtvá bohužel :-))) Ale máme tu další montáže a opravy :-)))) OII na opravu PDC a celkově zprovoznit....někdo se snažil o montáž ale posudtě nebudu se k tomu raději vyjadřovat........ PDC Tažné a ALARM namontoval někdo dost prasečinsky .......zvláště pozice jednotky mě uplně dostala asi stejně jak postrácené šrouby a vše ulomené,stržené.... Upraveno Červen 5, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 OII po opravě PDC a jednotky a kabeláže tažného a celkové zprovoznění........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 (upraveno) Trocha z jiného soudku Turek 5L TDI V10.....u tohoto stroje musí jít ven motor i při výměně altíku prostě čehokoliv neni místo.....agregát docela pořízek v realu....a mazec to demontovat....zde výměna obou turbodmychadel ..:-))))Mrs. Upraveno Červen 5, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 Supíček 2.5 TDI v docela slušné výbavě a velice zachovalé vozidlo:-)))na zabezpečení montáž alarmu a věcí s tím spojených......:-))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 Dost práce trocha vyhlídky na prahu :-)))))))))))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Práce všeho druhu zařizujem i dovozovou STK / ME a následné přihlášení.....:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 OI RV 2010 s 320km na Tempomat Alarm a Podsvětlení dle přání.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 SuperB I na Tempomat,Tripling,Automatika světel.....Mrs.:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Práce všeho druhu zařizujem i dovozovou STK / ME a následné přihlášení.....:-)) Jo, tak to je skoro u mě doma tahle STK..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 JJ souhlas pane,hlavně super jednání a slušnost .....a je to po cestě do práce :-))))))ty si normálně ŠPION :-))))))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 FRS I od německých kamarádů na ALARM a tak nějak celkově zabezpečit aby člověk měl aspon trocha klidu......jedna zvláštnost na autě dodělám DPF ....holt německá preciznost :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Octavia I na přestavbu XENONů :-))) se vším všudy tak jak to má být...... + dojezdy oken a zprovoznění užitečných funkcí kodováním + Diagnostika vozu + výměna přední lišty nárazníku a uprava SPZ bez trapných podložek :-))) + dopasování zadního víka po lehké nehodě majitel měl otevřené víko v garaži a nějak couvnul :-)) na příští návštěvu čeká RS nárazník s ostřiky :-))) a zadní NEW nárazník s PDC ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Krásná prácička, tohle by se mi taky moc líbilo. Pisni mi prosím Tě SZ na kolik příjde taková celková předělávka na xenony. Díky.M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 JJ pane hodím do SZ...Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 (upraveno) Na scéně montáží byl RENOOO :-)))) na PDC Octavia I sada tam padla a lépe vypadá než origo od Frantíků :-)))))))Mrs. PS: PC už se vrátilo ze servisu takže konečně v provozu plná DIAGNOSTIKA je kompletní :-))))) Upraveno Červen 28, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gdanx Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 o vikendu jsem byl Martina navstivit v jeho budouci provozovne pred rokem a pul mi jeden mistr daval nove desky a kotouce na Fabii a celou tu dobu to piskalo pri dobrzdovani - pry si to sedne .. bohuzel nesedlo, tak se mi na to Martin podival a za pul hodky bylo hotovo .. moc prijemne jsme s rodinkou pokecali a neco maleho pogrilovali :) .. tomu rikam SERVIS na urovni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 Zdar pane JJ grilung se povedl už dlouho se mě na tyto akce nedostávalo času :-))))ale příště raději naporcované masíčko s tím čuníkem byla práce člověk u toho skáče.......:-.)))))))ani jsem nestačil postřehnout že jsi fotil........Mrs. PS v každém případě to byla super akce a rodinka pozdravuje...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MaVi Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Na scéně montáží byl RENOOO :-)))) na PDC Octavia I sada tam padla a lépe vypadá než origo od Frantíků :-)))))))Mrs. PS: PC už se vrátilo ze servisu takže konečně v provozu plná DIAGNOSTIKA je kompletní :-))))) Jo kdo umí ten umí i Renoóta Jinak já i manželka děkujeme! PDC funguje perfektně! M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 OII na komplet přestavbu XENONY tak jak to má být ostřikovače,náklony atd..... +oprava kontrola destiček někdo to pěkně poto.....:-)))))) MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 (upraveno) Martine: kolik stoji taková úprava včetně práce a materiálu? Xena včetně ostřikovaču plus nivelace.Díky za reakci Upraveno Červenec 8, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Ahoj pane :-))) jj zpracuji až budu u toho večer a příště prosím rovnou mail nebo SZ...........:-)))) Neni ovšem problem to pořešit vše na klíč se vším potřebným a z důvodu záruky na všechno dělám pouze z mnou dodaných dílů........je ted mnoho případů že lidi si chtějí dodat díly ale již po dost blbých x-tých zkušenostech že si lidi přinesou vadné díly nekompletní a nebo uplně k něčemu jinému a mne to pak komplikuje montáž.....takže tak asi na vysvětlenou..... Já si vždy nachystám věci na dané auto hodně dopředu komplet sadu se vším a pak se plně věnuji samotné věci......MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 jj pane, někdy lidi dodají zajímavé věci, až z toho jde hlava kolem, osobně chci před montáží jejich díly vidět, jinak do toho nejdu (s jejich dílama) to ej to nejhorší,co se může stát, při montáži se narazí na něco nekompatibilního a hned je problém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 (upraveno) Přesně tak Jardo koupějí častokrát uplně jiné věci generace a podobně nebo jak jsem psal vadné díly !!!!! a nebo jen jakoby to nejhlavnější bez té smetánky doplnků kabeláží a blbůstek to mnohdá také něco stojí...:-)))))proto to řikám lidem raději hnedka :-))))neni nad to si to dát dohromady dopředu a být připraven :-)))))))))))Ahoj.MRS. Upraveno Červenec 8, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Tak taky já se musím přidat jelikož po "odborném" zásahu v autorizovaném servisu mi odešla komplet komfortní jednotka musel jsem vyhledat Martina super rychlá práce dobrej pokec prostě paráda Martine díky ještě jednou !!!!! ps: Tempomat funguje na výbornou :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 OII RS TFSI na opravu komfort systému který nešel jak měl abych upřesnil a montáž Tempomatu......foto jsem nedělal :-)))))) Ahoj Romane JJ autorizovaný servis již po několikáté.....hlavně u tebe byla ta pecka že tě navíc odporoučeli že za to nemůžou a vůbec se na to nekoukli to je to zarážející!!!!!!.....to mě hlava nebere člověče :-))))třeba to opravdu byla souhra náhod a prostě to odešlo ale asi v tom mají prsty prostě :-))))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mcsolle Odesláno Červenec 11, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2010 Cau Martin, vies mi poradit kde sa da zohnat skoda logo do o1rs volantu? mam moznost zohnat ale s vw logom ... diky m 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Ahoj Pane :-)) mám kompletní AIRBAG RS1 také s logem W ale dávám k němu origo LOGO ŠKODA !!!!!!! více SZ........Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 OII Scout na podsvětlení BLU/WHITE....plus diagnostika dokodování užitečného a oprava AUX vstupu....Mrs :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.