MartinRS Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 (upraveno) AUDI Q7 USA verze na předělání navigace na Evropskou a celkové zprovoznění pro čr provoz......Mrs. Upraveno Listopad 4, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 (upraveno) A copak je toto za agregátek ???? Mrs. Upraveno Listopad 4, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 OII combi před-face na přípravu a následné provedení dovozové STK a ME s přihlášením komplet......a při té domontování ALARMU,předních Mlhovek,Tempomatu a Tažného oprava...diagnostika a kodování.....Mrs. rovnou corner? měnil jsi i BSG? u té Audi jsi přehrával rovnou na EU 5570 + čeština? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 JJ BSG se musí bohužel měnit holt holota bez nepodporuje ani mlhovky......už jsem to montoval více krát a vždy tomu tak bylo.....a AUDI jj na EU komplet práce na cca 3-5hodin a neni to zrovna med.....ale ono vždy se může cokoliv stát počítače jsou záludné :-))M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 (upraveno) OII na zabezpečení před nenechavci ...:-))Mrs. OI na výhřev myslím že ted to začíná být aktualní pro použití..............:-))M. Upraveno Listopad 10, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 (upraveno) Jedna známá Oktávěnka jednoho známého pána na nějaké to ozvučnění TUC TUC......M. Upraveno Listopad 10, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 na cem ten zesik drzi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 Marťo krásné práce, já bych chtěl ještě nějaké dodatečné zabezpečení jedná se o OII mám construct a origo alarm ale líbil by se mě nějaký tajný vypínač nebo tak něco šlo by to něco vykouzlit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 Ahoj Všem....:-)) JJ dobrá připomínka na zesík a dobrý postřeh....:-)))) na zesík si už majitel sám chtěl udělat nějaký držák dle mého vzoru falešného boku dvojitého jak to mám já v autě...... a zabezpečení OII nebo jakéhokoliv koncernu neni problem....:-)))))ted jsem se zrovna trápil z NEW pežotem na alarm s dálk.startem a nikdy už více sice to dopadlo že vše maká ale elektroinstalace vozu hrůza maximální......!!:-)))) M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 11, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 ááá, koukám Tomáš a jeho stounka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 se mě zdá, že Tomášova stounka je nějakej cestovatel po Praze objíždí klubový servisy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 Jinak k předchozímu mému příspěvku TAJNEJ VYPÍNAČ neni problem pro toto rovnou použít mail nebo SZ :-))))))) JJ Tomáš se nacestuje auto má moc vymazlené a celkově i majitel na pohodu :-)))))) M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 Jedna známá Oktávěnka jednoho známého pána na nějaké to ozvučnění TUC TUC......M. Pěkná práce, ten zesík je mi povědomej, jak je majitel spokojen..? Já teda jo... :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Listopad 13, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2010 Majitel je spokojenej náramně, myslím že nad očekávání :) Martine dík za fotky a super práci, jako vždy spokojenost a užívám si to :D Tomas_ek: hele a mě se zdá, jestli ty tam nejsi o něco častějš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 JJ děkuji Tomáši :-))))hraje to opravdu dobře na to jaké to má rozměry.....:-)))))a u ROBA to hraje stejně jen linka radia je slabší než s té symphonky a to nemá ani výstup extra na wufer :-))))ROB má luxusní radio které to podporuje a linka je slabší takže to ani nevybudí naplno ale i tak basůůůů dost :-))))) Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 FRS na pár věciček demontáž hrůzostrašných dodělávek HF a příslušenství Montáž Tempomatu Nová zámková sada Alarm s pagerem GPS a GSM a nějaké ty další věci pro bezpečnost......... Diagnostika a celkové zkouknutí vozu........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 14, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 FRS neměla v základu dálkáč? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 14, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 FRS neměla v základu dálkáč? :lool: nová zámková sada - asi jí majitel čerstvě koupil a po koupi je dobré vyměnit zámky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 JJ jak píše Dakie vůz po koupě a raději proběhla komplet zabezpečení včetně té zámkovky.....a dalších jiných věcí.......dálku samo měla ale i bez dálky umíme do origa dodělat :-))))M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 14, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 Jo toho jsem si nevšiml, ale je to dobrá investice do bezpečnosti. Já jsem právě nad tou dálkou tak asi před rokem uvažoval, ale nakonec jsem se na to vybodl, teď nad tím zase špekuluju, ale už nikde nejsou k sehnání ty sady zámků ani jednotky :P Tak musím holt počkat, až podědím OII :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Jasan klidně napiš SZ,MAIL pak pro Tebe aktualně ale jestli chceš montuji pouze komplet na klíč se vším a díly dokážu sehnat bohužel jak píšeš něco už neni sranda sehnat!!!!!!!!! Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Díky za nabídku, ale chtěl jsem si to když tak udělat sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 JJ neni problem pokud to zvládneš chtěl jsem jen nabídnout že neni problem realizovat......:-)))at se to podaří......M 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 20, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 co vím tak komfortka na Fabii 500, jeden klíč vystřelovák - 1000kč.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Zde spíš jde o nové sady zámkovek kompletní sady.....něco ještě je ale zásoba se tenčí :-))))))M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 A co dělají v aut.servisu, když někdo chce vyměnit zámky, dají tam z FII? Mi to přijde, že to přestali vyrábět dost brzo. Jinak jeden amatér dotaz, když změním kódování budíku na FI rv.2001, tak se potom musí znovu přizpůsobit klíče a nastavit ujeté km? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 co tím myslíš kodování budíků? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Změnu kódování z comfort na elegance,přidání kontroly pásů, země provozu atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Ahoj :-)))KODOVANÍM v panelu přístrojů nic jiného nerozkroutíš pouze tím zadáváš jakou výbavu a co vše auto má atd..............klíče zůstanou........ s těma dílama je to tak že ve škodovce to mám věčinou vše do druhého dne no problem jaký koliv díl !!!! ale ceny jsou normální ceníkové škodovky......:-)))) a sehnat dnes některé díly z jiných zdrojů tak jak jste byli naučeni už problem a bude hůře.......:-))) MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Jo díky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.