MartinRS Odesláno Březen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 ROB pane jasná věc a dej vědět zda to pomohlo nějaké ty podivné spoje to obsahovalo :-)))))) PALO jj Lampička je oblíbená ovšem chodím je bohužel kupovat jen nové do škodovky použité moc nejsou a hlavně nejsou v dobrém stavu...:-)) PS ....v pátek nebo sobota jsem tě zahlédl na šafránce v Tvé nablejskané káře :-))))))ovšem mávám ale ty nic chápu nablejskaná kára to jsem ti nemohl konkurovat já ve služebáku :-)))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 OII FSI na zadní reproduktory a mikrofon pro COLUMBUS a dozapojení superb lampičky vše origo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 OII na montáž tažného majitel si dodal použité origo železo :-)) a já dodal origo novou elektro sadu pro tažné ...plus nějaké to kodováné a zlepšení funkcí vozu :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 ROB pane jasná věc a dej vědět zda to pomohlo nějaké ty podivné spoje to obsahovalo :-)))))) PALO jj Lampička je oblíbená ovšem chodím je bohužel kupovat jen nové do škodovky použité moc nejsou a hlavně nejsou v dobrém stavu...:-)) PS ....v pátek nebo sobota jsem tě zahlédl na šafránce v Tvé nablejskané káře :-))))))ovšem mávám ale ty nic chápu nablejskaná kára to jsem ti nemohl konkurovat já ve služebáku :-)))))) omlouvám se Martine, ale fakt jsem neviděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 omlouvám se Martine, ale fakt jsem neviděl Pane nic se neděje já sám zahledl naposlední moment a chvátal :-)))))mám tušení že si jel ve dvou???Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 čau jak připojuješ tu lampičku ze supa co to použáváš za redukci nebo kde to tam zapojuješ ten kabel kdesi do světla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Sajmon: malý tip - kdysi jsem to v O1 řešil úplně jednoduše - na (správné) kontakty lampičky jsem napájel kousky kablíků, na konci s nakrimpovanýma konektorama faston (samci), které jsem přehnul kombinačkama "napůl" (prostě aby byly tlustší) a to jsem zastrkal do příslušných pinů svorkovnice v autě, sichroval izolačkou, no a šlape to v pohodě doteď, už asi 2 roky. Kabel na podsvícení tlačítek dotáhnout z potenciometru regulace podsvícení... Vím že to není řešení ala Martinův perfekcionistický styl, ale někomu se může hodit ... MRS: Tvojí práci čest (a omlouvám se za "rouhání" ve Tvém tématu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 Kajman pane pohoda nic se neděje přeci :-)))))) Sajmon no dělám to tak jak to má být redukce nepoužívám ......dodám origo konektor a elektroinstalaci předělám na kabeláž SUP :-))) Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Březen 24, 2010 Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 (upraveno) Ok díky za odpověď já jsem kdysi někde na netu viděl že prodávají nějakou redukci ale stejně je potřeba dotáhnou ještě jeden kablík pak nějaká redukce trochu ztrácí smysl a je lepší to přehodit rovnou do konektoru co tam patří to jak píšeš a jeto.... :-)) Upraveno Březen 24, 2010 uživatelem Sajmon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 Přesně tak pane je prostě potřeba zásah takže lepší udělat čistě než tam mít 20 redukcí a stejnak dotahovat podsvětlení :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Octavia I na montáž ALARMU,Autoradia,Výměna zámkové sady,a výměna zámku dveří spolujezdce.....Mrs:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gdanx Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 ahoj pane, mohl bych se zastavit na diagnostiku? ... chci aby mi to nekdo nacetl opravdu poradne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Zdar pane neřikej že má tvá kárka nějaký problemek??bud SZ/mail nebo mobil pro rychlejší komunikaci jsou ted nové možnosti DIAGNOSTIKY tak no problemos.......Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 OII RS TFSI na tempomat....TOP STAV VOZU to mám rád :.-))))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 (upraveno) EDIT KAUZA SUP II s denním...........s autorem jsem hovořil člověk na pohodu vše jak jsem řikal dobře udělané ale z důvodu toho že to prostě zatím nejde připojil bez pomoci BCM jako u klasických vozů.....a použité spojky které jsem komentoval byli pracovní než se problem rozlouskne kde je zakopaný pes :-))))))))jinak vše vysvazkované řádně protažené atd........Mrs Upraveno Duben 14, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 (upraveno) SUP II TSI na ALARM MAGICAR s pagerem + montáž přenosné NAVI a zakomponování přívodu napájení at to nějak vypadá a neobsazuje to zapalovač :-)) atd.....krásný vůz :-)))) Upraveno Duben 6, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riba Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 SUP II TSI na ALARM MAGICAR s pagerem + montáž přenosné NAVI a zakomponování přívodu napájení at to nějak vypadá a neobsazuje to zapalovač :-)) atd.....krásný vůz :-)))) Super práce, super přístup a mé velké díky Martinovi. Richard 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Richarde já děkuji Tobě :-)))) jak jsem řikal celkové natažení kabelů dobré i mne to zarazilo jak pečlivě uděláno neni tomu u 99% aut když tam někdo něco dělá....!!!zapojení asi neni špatné ale pokud ti někdo učtoval nějakou vyměněnou jednotku tak to je síla......můžem prověřit podle VINU co jsi tam měl původně a co tam je ted atd......dle mne je to zapojené bez jednotky a je jen přidané relé které je ovládané od přepínače světel.....(klasicky zapojené když se montuje denní u jakého koliv auta).Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Tak Richarde podle VINU tam má být od výroby (BCM) 1K0 937 087 A za krásných 6600kč a když jsem dělal diag tak tam myslím i byla ale vše prověříme :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riba Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Jak jsem psal. Nová BCM měla být za doplatek dva a půl litru, stará BCM jim měla zůstat. Zas na druhou stranu za relé dva a půl tisíce a za práci další dva tisíce je asi slušnej vejvar né?. Uvidíme, až uděláš diag. Pak to budu řešit Díky. R. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Trochu z jiného soudku kdyby někdo měl na prodej KOLA ZENITH R18 na OII RS tak bych měl zájem jen v dobrém stavu nebo nové.....bud disky nebo celé na letních pneu.....děkuji MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Prosim muzes neak pomoct http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...c=2323&st=0 Diky! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Promin pane ale nemůžeš mne ten dotaz napsat nemohu študovat vlákno v odkaze a hledat co bys tak chtěl :-)))))))))))))))Mrs... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 No koupil jsem origo xenony, a tedka jih tam hci dat. Ale mi tam ten konektor dela srandu, muzes skratka popsat jak si to udelal u svoji octe, ajk jsi vyresil problem s'tim konektorem? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 (upraveno) Jestli myslíš Octavii I tak pokud to chceš udělat origo tak jedině komplet předělat elektriku na xenony nejde jen o konektory ale čidla napravy a podobně vše jsem schopen udělat a dodat díly.....ty správné tak jak to má být ....nebudeš mít problem na STK atd.....a nebudou ti tam plandat nějaké lanovky a smotané dráty :-)))))M. Upraveno Duben 11, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Seat LEON na opravu nepojízdného auta a následnou montáž nového ALARMU ten stávající asi nemusím komentovat toto bylo pod plastem tak jak je na foto!!!!namontované repro ve dveřích také pěkné bez adapteru a pěkně skřípnuté káble.... do toho ostatní motanice a pohozený temponat svazek......auto přijelo na laně díky odborné montáži předchozího alarmu!!!!!! TAKŽE TAKTO NE!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Leon na ALARM + oprava veškerých kabelových forem kde se dalo všude nařezané vodiče a volně nechané prima :-))))viz předchozí příspěvek.....Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 ahoj a čest tvé práci, koukám, že tě to už ani tak nepřekvapuje, když každé auto přijede s tímhle drátovým gulášem ;) ;) , jinak on Vladan s těmi xeny těžko přijede, jedině by jsi musel ty tam na dovolenou - pracovní, je z Černé Hory, ale nee od Brna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Ahoj Jardo jj tak jedině stáhnout schema a pokud se nebojí tak udělat sám......schema najde v sekci pro členy.....a pokud dotaz tak na mail ......přepinovat světla jen aby sla na tvrdo je jednoduché ale neni to můj styl......a nedoporučuji....... a ty guláše instalací já bych je komentoval ale už na to nemám to je každé auto pomalu ...... dokonce majitel řikal kdo to dělal a to ti rozum nebere...... M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Na mně v mé minulé OI takto vykoukla ještě horší smuchlanice kabelů - dodělávaný META alarm + Nokia HF sada. Chystal jsem se montovat Magicar a půlden jsem strávil úklidem po těch umělcích. No a to bylo auto kupované od nás z firmy, které nikam jinam než do autorizovaného servisu nejezdilo, takže na 99,9% odborníci ve Škoda servisu... Mrzí mě, že jsem to nenafotil... ale tolik krásných slov jako tehdy, jsem už dlouhu nevyslovil za tak malou časovou jednotku :-) Jinak díky Martinovi, a taky dalším poctivcům (Vaša, Rolbař, Cosby, a další, však víme, že) aspoň laik jako já vidí, jak se to má dělat pořádně... a proto jim všechna čest! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.