MartinRS Odesláno Září 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2010 Náš nový MF volant z faceliftu na naší novou ORSII :-))) pádla tiptronic použijem na TEMPOMAT mínus/set plus/resume..........at využijem tlačítka když nemáme automat :-)))))))))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 25, 2010 Sdílet Odesláno Září 25, 2010 mooc hezký pane !!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 JJ moc pěknej volant, no a ta combi trumfka je bezva decentka. No konečne vidím jak si "kuchal" tu mojí na tempomat.... Sakra že bych zase něco poladil..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 tak to jsem zvědavý jak to s tím tempomatem na tom MF volantu provedeš.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 vždyť jsou to jen tlačítka,takže správně přepojit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Jedna moc pěkná Octavia Tour decent styl tak jak to mám rád čistě udělané zajímavá barva ......montáž tempomatu a dojezdů oken ...kodování atd....:-))))a hlavně perfektní pokec........Mrs. Jsem naprosto spokojen,vše provedeno a vysvětleno na profi úrovni, jak to má být.Tempomat mi velmi zpříjemnil cestu Praha-Brno a zpět. Zlatý ruce pane mistr PS-Marťo rád využiji tvých služeb.Je toho ještě dost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 vždyť jsou to jen tlačítka,takže správně přepojit no já si myslím že tlačítka zpracovává podvolantovka a po canu posílá pokyny do převodovky... já si myslím že to nepůjde.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 27, 2010 Sdílet Odesláno Září 27, 2010 zrovna tak jako tlačítka tempomatu, tlačítko jako tlačítko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 27, 2010 Sdílet Odesláno Září 27, 2010 jde to po canu.... nechápu jak změníš příkaz řazení na tlačítko set.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 27, 2010 Sdílet Odesláno Září 27, 2010 Jestli to chápu dobře, tak Martin nebude měnit příkazy, ale kablíky, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 27, 2010 Sdílet Odesláno Září 27, 2010 no jo, ale ovládání tempomatu na volantu není.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 27, 2010 Sdílet Odesláno Září 27, 2010 ale jde do podvolantovky,takže místo kontaktu z páčky na patřičná místa svede kontakty z pádel-alespoň si myslím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2010 (upraveno) Ahoj všem :-))))nechtěl jsem vám zamotat hlavu klucí.......samozřejmě by bylo nejlepší decodovat komunikaci a přepsat SW ve volantu elektroniky adresování tlačítek.....ale já upravím podvolantovku hodím pak nějaké info jak to dopadlo ale jako super řešení pro pádla si myslím.....v kroužku jsou volné pozice co jsem koukal a nebo doosadíme pozice které jsou připravené a bude....... M. PS cosby to nakousl nebude v tom problem jen pakárna na prokabelování a upravu podvolantovky...... Upraveno Září 27, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2010 Jsem naprosto spokojen,vše provedeno a vysvětleno na profi úrovni, jak to má být.Tempomat mi velmi zpříjemnil cestu Praha-Brno a zpět. :o Zlatý ruce pane mistr PS-Marťo rád využiji tvých služeb.Je toho ještě dost. Pane já také děkuji a hlavně prosimtě reklamuj ty poškozené věci v interieru od mistrů protože si mě dostal když jsem na to koukal ..........no koment..... jak jsem pozjistil asi nebudeš sám.....možná si to nafot a udělej nějaký článek..........Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 ahój Martine, je možné přes vag zrušit automatické zapínání PDC po zařazení zpátečky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 nejde, pouze vypnout první uvodní pípnutí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2010 Ahoj :-))) no diagnostikou ne a proč to proboha chceš vypínat????? :-)))) jedině uprava a s tím bych si poradil......Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 no, ne pokaždé si přeju aby se mi to po zařazení R zaplo a pípalo, hlavně když vyjiždím z uuzké garáže, kde to to okamžitě vypínam, protože to řve, že jsem blízko překážky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2010 (upraveno) Tak ted to nechápu.....tak už to máš tak udělané že to dokážeš vypnout???? určitě to jde a poradím si s tím jak jsem psal ale pak může dojít že na to budeš spolehat a zapomeneš že sis to vypnul i když to signalizuje ale ve schonu zapomeneš a pak se ozve rána a auto kaput :-))))))))))))))))M. Upraveno Září 29, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 máám originální PDC vpředu i vzadu, tudíž tam mám tlačítko, kterým to v případě potřeby vypnu / zapnu... ale při každém zařazení zpátečky se automaticky zapnou, já je můžu vypnout tlačítkem;), ale i tak bych chtěl to automatické zapínání zrušit, a nechat to jen na tom tlačítku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 jde dát vypínač na napájení jednotky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2010 Pane ale nenapsal si jaký model auta máš jestli se nepletu tak proto jsem se ptal.....lidé chtějí poradit ale nezadají informace...:-))))))))))) jj jak píše kolega vypínač do napájení a je to......:-)))))) Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Září 30, 2010 Sdílet Odesláno Září 30, 2010 jej, tak za chybějící informace se omlouvám, byl jsem večer nějak mimo :-(. Octavia II, MR07 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 Pane v pohodě :-)))) at si toto nikdo nebere osobně nemyslím to špatně ale bohužel na 95% dotazů ke mne na mail nebo SZ to je jedno chodí dotaz/poptávka/montáž atd jeden za druhým a věčinou je potřeba specifikovat model km rok atd atd a to bohužel se ke mne nedostane a následně to z lidí páčím a místo jednoho mailu jich je mraky ........a čas s tím je problem.......v dnešní době neni času ....:-))))))) s pozdravem pro všechny MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 (upraveno) Jedna moc opečovávaná OII na montáž deštového senzoru a elektronicky zatemnovacího zrcátka včetně výměny okna prostě komplet se vším na klíč.....:-)))) a montáž jednotky pro CORNER vůz to rokem nepodporoval nutná výměna za chytřejší a vše to nakodovat atd..... MRS. Upraveno Říjen 10, 2010 uživatelem Doli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Pěkná práce Martine.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 jak tam sedí to face zrcátko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Libor...JJ děkuji pane :-))) Milhausek...já bych řekl upně normálně face je vlastně stejný v těchto místech.Zcátko je zahranatělé a do šedého introše se dělá už jen takto dvoubarevné dle mne z venku lepší na pohled černá z oknem.....:-)) M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Yeti se stavěl na domontování užitečných věcí jedna z nich byla PDC......Mrs. :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 OII combi před-face na přípravu a následné provedení dovozové STK a ME s přihlášením komplet......a při té domontování ALARMU,předních Mlhovek,Tempomatu a Tažného oprava...diagnostika a kodování.....Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.