MartinRS Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 A4 4x4 132kw 2.5TDI na upravu jednotky výkonu neni dost po upravě majitel spokojen i když před tím to nebylo myslím špatné.....:-))))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Superb II na montáž MF volantu :-))) 1.8TSI pěkný vůz.....MRS:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Fabia I na Tempomat a dodělání dálky zatím bez zámkové sady majitelka šetřila :-)))a oprava ISO konektorů u radia nějaký dobrák to zapojil moc dobře.....:-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Octavia I na maxidot a předělání podsvětlení maxidotu a ručiček na červenou....Mrs :-)) Diky Martine, na zivo to vypada o 1000% lepe. Maxik nema chybu. Jdu do te bile to bude neco jeste ti pisnu na mail + nejake ty dalsi veci. Dopravu uz mam zajistenou :-) Cesta domu probehla OK. Deti se pak po odjezdu od tebe probudily jeste zkoukly dva filmy nez jsme dojeli domu. Takze pozdrav z Knezdubu JM :-) Ahoj Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Ahoj Ládo,tak to jsem rád že je spokojenost až to bude aktual na ty další věci napiš na mail nebo volej :-)))Mrs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiri001 Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Koncernová IBIZA 2004 na mlhovky ....:-))kompletní montáž... Matine dík. Precizní provedení a tatktéž u manželky náramná spokojenost. :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Jirko já také děkuji :-)) a hlavně i to vypdá veseleji to auto než když tam jsou záslepky :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marty8 Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Ahoj, volant funguje bezvadne, jeste se musime nekdy na jare domluvit na to TPM a denni sviceni. Jinak ted je Superb v servisu - to klepani spojky bylo vadne lozisko, ktere udajne poskodilo lamelu i pritlacak. Doufam, ze mi to vymeni na zaruku, ma to najeto jen 28 000. Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Ahoj Martine jsem váhal kdo píše ale už vím SUPII jj řikal jsem že to bude ložo přítlačák atd (záruka to musí být vždyt je to nová kára tak se nedej!!!)....jinak supík OK....a potom klidně zavolej a dohodnem se dál :-))) Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Oktička na nějaké to zabezpečení plné palby jen foto majitel zakázal :-)))))ale prostě GSM GPS a další vychytávky no problem....Mrs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 OII TDI 2005 s Columbusem na montáž tempomatu a MF volantu výměna podvolantovky a poupravení columbuse na MF Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 (upraveno) OII TDI na nějaké dodělávky příspěvek bude následovat.....zde foto jak někdo dost brutálně nabastlil HF PAROT a Elektroinstalace pro tažné.....škoda slov třeba jak je veden kabel prahem a je pěkně skřípnut a celkově to tam je nasázené.....uffffff Mrs. NECHÁPU JAK TOHLE MŮŽE NĚKDO UDĚLAT........ Upraveno Březen 1, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 A zde ona Octavia II na dodělávky...... PDC předek a zadek Tempomat ALARM magicar zaslepení zámku přendání parota a demont hrozné konzole na HF...... a uprava RZ bez podložek.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 (upraveno) OLD model 98 TDI combi na přestavbu 3G ted dlouhá vlna s Maxidotem než se uplně předělá na face vypadá to zajímavě :-)))))) komplet výměna zámků centrálu za tiché nové,mozky,komfort,zámkovka,maxidoty,AIR jednotka,kompletní zaslepení zámků,tempomat,dodělání orgo dálky původně holota :-))) Zprovoznění PDC dozapojení vnitřní kabelážebyl jen nárazník nastrojen.... Mrs. Upraveno Březen 8, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jedna moc krásná RS jednička :-))) montáž BOV a uprava ECU.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 (upraveno) Ježiš já Vám to budu fotit na MAKRO v 3D pánové !!!!!!!!!!!!!:-))))))to si myslel fakt vážně?????? pod nárazníkem jsou pruhy molitanu právě skříplé na nájezdech.........myslíš že jsem JOUDA??????? Upraveno Březen 8, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neo Moucha Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 hehe, Jirik.DC zřejmě nezná... vždycky, když jedu k Martinovi, mám naprostou jistotu, že je auto jako v bavlnce ! S patlaly ze všech možných servisů se to nedá absolutně srovnávat, protože Martin je PERFEKCIONISTA ! Takže Martine mimochodem moc díky za tu mojí nedělní SOS rychlovku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Jirko v pohodě já jen nadskočil protože s věcma jednám tak jako když jsou moje....:-)))))a napsal si to dobře oni to hrozně ojebávaj ....nahrnuté pod plasty a rychle pryč klasikaohužel se stím zde setkávám častěji a častěji......a vždy ta hrůza ještě stěžuje další následnou montáž když mne někdo dodá takovéto vozidlo.....:-))) pravda je že si nedávám potah na sedačku a na volant ale za to chodím čistě oblečen a dost často se při práci chodím umejvat ruce!!!!!!!!!!!!!a vždy po boku mám kýbl s čistou jarovou vodou a hadrem na mytí plastů a vozu když něco demontuji a následně montuji a vždy předávám auto vyluxované a čisté...!!!!!!:-)))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Muzu potvrdit, osobne jsem byl u toho kdyz Martin vysaval :-) Ahoj Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neo Moucha Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 jj já si dělám srandu z toho, že v autě neuklízím, protože mi uklidí vždycky Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Taky se k nemu za par tydnu chystam, no uz to uklizet nebudu :-))) Ahoj Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 (upraveno) Tak na vykuky LADINEK a NEO MOUCHA si musím dát pozor :-))))))))))))))))))))))) ale jinak Vám kluci děkuji.....:-)) Upraveno Březen 9, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Neboj nebude to tak hrozne :-) Za dve hodky to vysajes :-) Jen se pripominam s tou nabidkou na mail at si muzu naplanovat tu cestu do Prahy. Diky Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 :-))))pěkný kamarádi :-))))jinak dnes se na to mrknu pracuji 7dní v týdnu od rána do noci tak dnes po dlouhé době mám trochu volno nebo spíš jsem si ho musel už udělat!!! :-))tak na to mrknu pošlu mail ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 (upraveno) Jedna OCTAVIA I na FULL zabezpečení.......nebudu nic popisovat ale osobně nebo po telefonu mohu nabídnout kvalitní zabezpečení se vším všudy...... Mrs. Upraveno Březen 15, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 OII na vyměnu volantu za kožený (přeci jenom ten gumák neni moc pěkný) a montáž Lampičky SUPERB I do OII....Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Díkes Martine za rychlou opravu rádia. Sem klidnější když se už neresetuje..... Jo a ozvu se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 OII na vyměnu volantu za kožený (přeci jenom ten gumák neni moc pěkný) a montáž Lampičky SUPERB I do OII....Mrs. Marťas, tak těch lampiček ze Supa je v Octách už díky tobě dosti, že? Já to poprvé vidělu tebe a musel jsem to hned mít a koukám, ještě to pořád jede a koukám že i do OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.