MartinRS Odesláno Červenec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Ahoj Karle, moc pěkné fotos :-))) a hlavně ,že vůz poslouchal jak měl!! Čochtan, ano rádo se stalo akorád netuším kam zařadit nick???? :-))))))) je u mne mnoho zákazníků tak se omlouvám :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Opet musim moc podekovat Martinovi za skvelou praci, a perfektni individualni pristup! Vim kam se vracet! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2014 (upraveno) Zdravím všechny po delší době něco málo staženo .... Opravy Domontáže Tempomaty MF Volanty HF Nivelace xenony Alarmy PDC v různých podobách :-))) GPS zabezpečení repas světlometů diagnostika kodování nastavení Opravy po neodborném zásahu ... Opravy se kterýma se nikdo nechtěl zabývat......atd :-)))) s pozdravem MRS Upraveno Červenec 27, 2014 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plasis Odesláno Srpen 16, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2014 Děkuji Martinovi za servis klima, perfektní práce. Opakovaně maximální spokojenost. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Děkuji taktéž a na komponentech na vozidlo pracuji!! s pozdravem MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2014 (upraveno) Jeden krásný G6 na dodělávkyPDC předozadek s PLAMF VolantHFXenony s nivelacíZadní LED LampyPřední nárazník GTIFoto nelze nahrat doplním ????? Upraveno Září 29, 2014 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plasis Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 Jedno auto s úpravami jsme si od Martina odvezli v sobotu, druhé dnes. Jako vždy, maximální spokojenost, vše proběhlo naprosto přesně podle domluvy. Prostě super a každému mohu jen doporučit!!! (Nebo raději ne. Ještě by se prodloužily čekací doby ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 (upraveno) Děkuji Moc pane :-))) ať slouží vozy ve spokojenost...MRS. Upraveno Říjen 3, 2014 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Únor 9, 2015 Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 Ahoj Martine, v březnu bychom se měli dočkat Fabie 3. Bylo by možné se zastavit na nakódování nějakých věcí ? Nemáš s tím už zkušenost co vše jde nakódovat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 9, 2015 Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 Pročetl jsem vše od úplného začátku, palec nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Zdravím Všechny :-)) a moc děkuji pokud se chystáte na nějaké dodělávky či záludné nezáludné opravy nejrychlejší komunikace je telefon :-))web a jiná komunikace je trochu pomalejší za to se omlouvám důvod asi nemusím vysvětlovat -:)))))) s pozdravem Autoelektrika MRS alias MartinRS -:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Pročištěno od OT. Prosím o dodržování pravidel fóra a slušného chování i psaní. Díky. H. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Nevim proc jsi me to smazl, ja jsem jasne Martina obhajoval a vysvetlil funkci radia toho stezovatele. Fakt parada :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 smaznul to cele z duvodu OT... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Klucí může mne někdo vysvětlit co se zde děje????? :-)))))) někdo někomu něco provedl a hádáte se v mém tématu či co :-))) s pozdravem a přáním krásného dne přeje MRS. byl jsem ted 14dní nemocen a nestačím koukat............ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Velké díky Martinovi za skvělou práci s tempomatem a pokec. Funguje perfektně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 Ahoj pane, rádo se stalo ať RSa slouží ! Jedna náhoda ten den projelo dilnou kompletni řada RS generací I II III A TROJKA zůstala na více dodělávek na více dní ;)))pěkný vůz ale je vidět jak se šetří a to není vůbec dobré znamení. Zavolej až budeš chtít pořešit dohodnuté věci a i kolega o tobě ví..... MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2015 OIIIRS pod drobnohledem na dílně ?? Kompletni repas OI plus domontáž do plna??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2015 OII scout na kompletní upravu podsvětlení Trochu jiný němec než od koncernu napadený kunou v motorovém prostoru pohroma na el.svazcích...oprava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Brácha koncernu ?? Oprava elektroinstalace po neodborných kutilech člověk nechápe... Zapojeni předniho narazníku z modelu GTS jiné LED atd... Nějaké to zabezpečení pro provoz v čr??? Domontáž orig. Parkovací kamery 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Duben 20, 2015 Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 Děkuji Martinovi za skvělou práci a úpravy na mém kočáře. Maximální spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 Ahoj Martine, zdravím a přeju hodně pohody a asi se zastavím.... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Květen 12, 2015 Sdílet Odesláno Květen 12, 2015 Taky připojuji poděkování a pochvalu. Sice jsem u něj nebyl ale pomohl mi po mailu a po telefonu když jsem řešil problém s xenonama. Takže dík a ať se ti daří a až bude problém s autíkem tak určitě zajedu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Květen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Zdravím všechny a moc děkuji......jak nejlépe mne kontaktovat znáte :-)))) VOLAT nejrychlejší způsob na objednávky a konzultace k termínům, cenám a možnostem...... po-čt 8-18h pá 8-15h..........kontakty v podpise....s pozdravem MRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 Přeji vám krásné a klidné svátky plné lásky a do Nového roku hlavně pevné zdraví, štěstí a pohody. MartinRS s rodinnou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZdenekK Odesláno Prosinec 24, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 Martine, Tobě a rodině také krásné Vánoce a vše nejlepší do Nového roku. ... a já se už moc těším na jaro, kdy k Tobě přivezu octávku na dodělávky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 Ahoj jj Děkuji a po Novém roce není problem stačí aktualně zavolat a dohotnout se co a jak a kdy???? S pozdravem MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 Ještě Terezka ve škoda motosport? Jedna specialitka na dílně na kompletní reinstalaci elektroinstalace nástavby pro hosty??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neo Moucha Odesláno Prosinec 24, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 Hmmm, tak s tímhle jsme při plánování stavby dílny fakt nepočítali :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 (upraveno) Jj Karle byl to trochu oříšek ale placu na dvoře dost tak se to dalo práce na tom byla ve dvou lidech 14dní ??? Upraveno Prosinec 25, 2015 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.