MartinRS Odesláno Září 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2013 OII napadena kutilem :-)))domontovaná dálka centrálu....bastl práce viz foto.... Vůz na domontáž předních el.oken a zrcátek a PDC.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nano Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Čau, prosím ťa, potreboval by som poradiť ohľadom mojej Octavie 1,9TDi 81kW 2001. Môj problém je taký, že keď vypnem a vytiahnem kľúč zo zapaľovania, tak mi stále fungujú smerovky, stierače a zistil som, že asi aj vyhrievanie zadného skla (za noc mi úplne vybilo baterku a jediná zapnutá vec bola vyhrievanie) rádio mi po vytiahnutí kľúča vypne. Elektrickú časť spínacej skrinky som vymenil ale problém nezmizol. Vopred ďakujem za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Ahoj Nano, na dálku těžko radit....ale pokud si vyměnil opravdu nový ořech tak je to divné .... pak asi nějaké relé zůstalo seplé a nebo nějaký šikula dobře domontoval nějaký alarm :-)))) není problem opravit na dálku se vždy blbě radí....... M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nano Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Ďakujem za radu.Skúsim ešte popozerať tie relé a potom sa ozvem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Vlastimil H Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Chtěl bych poděkovat Martine za montáž tempomatu,kodování, servis klimatizace a její desinfekci. Dokud jsem tempomat neměl, nevěděl jsem jak dobře se dá využít i mimo dálnice. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 JJ i já děkuji..... Lidé někdy vůbec nejsou seznámeni s tím co tempomat dokáže a pak překvapení když nejenom udržuje rychlost ...:-))) nebo klasika já nejezdím dálnice :-)))tak nepotřebuji TEMPOMAT přeci je to dobré i město ....na přestupky s pozdravem pro Všechny jednou musím zasednout a doplnit fotky na to je bohužel času málo....-.-)))) MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Dnes Martin bleskově pomohl se zabezpečením nového vozu, nakodoval co jsem si přál opět děkuji ještě jednou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Ahoj pane rádo se stalo vždyť takové vozidlo v serii zabezpečení se rovná žádná překážka :-)))) PRVNÍ je zabezpečit potom domontáže ostatních věcí néééé opačně :-))))))))))))))) MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 (upraveno) AUTOELEKTRIKA MartinRS Přeje všem krásné pohodové Vánoce,svátky povánoční a šťastný Nový rok 2014 s pozdravem MartinRS Upraveno Prosinec 22, 2013 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kloky007 Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Ahoj Martine,nerad tě obtěžuji o svátkách,jen jsem se chtěl zeptat:Otec má OII FL 1,6TDI 2012 a chtěl by místo obyč světel dodělat xenony.Vím,že to nemáš rád,ale světla i s výbojkama mít budem.Plus teda ještě dodělat kontrolu tlaku v pneu.Můžeš mi posím udělat kalkulaci+časovou náročnost,aby věděl,díky.Klidně SZ,díky a hezké svátky i nový rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Prosím rovnou psát tyto dotazy do mailu děkuji. nebo ještě lépe rovnou zavolat :-)))) jinak od 20.12. do 6.1. zavřeno a budem se těšit v Novém roce s pozdravem pro všechny MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Tak konečně něco málo napadlo na praze západ :-)))))) Rapid na domontáž výhřevu předních sedaček .MRS. OII před FL na FL přestavbu,podsvětení,klimatronic místo AC,el.okna,výhřev sedaček,PDC,tempomat atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Moc hezký pane, dílna luxusní a tak to má být. Jooo to když se dají dohromady kvalitní řemeslníci, je to radost :-)))))) Práce na autech není třeba komentovat - 1A, jako vždy. Ať se daří M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 (upraveno) Ahoj Michale, jj děkuji...moc.... Parkovací kamera OII uprava zadních dveří ....frézung :-))) DSG na UP klimatronic a podsvětlení Upraveno Leden 28, 2014 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stesticek Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Ahoj Martine, tak jak to vypadá s dalším fotoseriálem?? Jen jsem zabrouzdal sem do rubriky a docela zajímavé čtení. Je vidět, že už jsou tu dva pražský servisáci, u kterých vím, že se o moje auto dobře postarají když bude mému plecháčku ouvej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Ahoj :-)) serialků je ve fotáku mnoho akorád je to smutné není čas to sem naládovat a okomentovat dílna je můj druhý domov práce mnoho :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Zdravím Všechny , malá novinka pro ty kteří nemáte seřízené světlomety....můžeme profesionálním regloskopem BERNER seřídit :-)))))) s pozdravem MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Ahoj mel bych dotazy rovnou dva . prvni vec je ta ze jsem zamenil budiky orig u oc 1 za maxidot a zjistil vec takovou ze kdyz dojde voda v ostriku nic to nesignalizuje ? nevim cim by to mohlo byt a druha vec je ta ze bych se chtel zeptat zdaly je mozne odsviceni budiku . climatroniku a vicka nadrzete atd . dalsi veci bych delal az po sleze zatim me jde jen o tyto veci diky za info a cenu klidne do sz ahoj dzordzino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 A máš čidlo v nádobce na ostřikovače? Pokud ano, tak dokódovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 urcite jo protoze puvodni budiky me to signalizovaly . ok tak potrebuju jeste nekoho kdo me to dokoduje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Petře jak už píše Jarda je to origo díl ve škodě cca 250kč mnoho lidí tam právě nemá ani ten igelit (známka že se v tom vrtal odborník)co se dával předtím v zadu je origo jen igelit vždy......no a pak když tato věc neni krásně teče do vozu :-)))) Zde jedna Octavia I na různé dodělávky od výměn žárovek v xenon lampách,zabezpečení,vytlumení předních dveří,podložky repro předek zadek,polepení sloupků atd..... PS Octavia je jedna z největších leštěnek co jsem potkal majitel má vždy luxusně naklizeno!!!MRS. Přední a zadní folie trhlé od foliomanů.....netrápilo je to aspon zalepit.....u předku to nevadilo ty se předělali celé ale zadky jsem musel rozebrat a zalepit aby do vozu neteklo je to už po několikáté......ach joooo Jééé tak jsem se našel :) ale byl jsem pěkně vzadu :D Octavia I na přestavbu XENONů :-))) se vším všudy tak jak to má být...... + dojezdy oken a zprovoznění užitečných funkcí kodováním + Diagnostika vozu + výměna přední lišty nárazníku a uprava SPZ bez trapných podložek :-))) + dopasování zadního víka po lehké nehodě majitel měl otevřené víko v garaži a nějak couvnul :-)) na příští návštěvu čeká RS nárazník s ostřiky :-))) a zadní NEW nárazník s PDC ...... :) jsi pečlivej fakt se může člověk dohledat to je hustý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 (upraveno) Dzordzino....prosím bud SZ nebo mail ale už to spolu řešíme tak odpověd máš v SZ a zavolej no problém udělat!! LimoMan jj Vláďo vše je pečlivě zadokumentováno fotím vše bohužel doplnit to sem už nějak nedávám :-)))))))) hlavně proč dávat 100x PDC 200x tempomat a podobně :-)))))) s pozdravem MRS. Pro všechny prosím nejlépe Volat číslo znáte zde nejsem uplně online Léto začíná takže Akce na klimaservis s diagnostikou a seřízení světlometů na počkání stačí předem zavolat.......MRS. Upraveno Duben 3, 2014 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Tak dnes u martina s prosbou zapojeni a kodovani dx radia , zatim jen tohle ale po rozhovoru snim ( asi 2 hodiny :D ) jsem zjistil ze tenhle clovek svoji praci vazne rozumy a urcite budu nadale vyuzivat jeho sluzky. DOPORUCUJI. Diky Martine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Umis flashnout RJ motoru? Mam rv2006 a FL climatronic. Vse OK bez zavady. Jen po spusteni AC mi RJ motoru po canu vypina kompresor. Jelikoz se BKD delalo do roku 2010 tak by to jit melo. Nechce se mi menit cela motorovka, proto premyslim o zmene v RJ. Dokazal by si to? A cena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Napster Flashnout není problém ale nevyřeší ti to tento problém ...výměna jednotky tě nemine bohužel..a možná nejrychlejší a nejlevnější řešení i když to stejně něco stát bude :-))).....hlavně je tam ještě jeden další problém s klapkama ..... Dzorgino jj pane děkuji za reakci!!! Všem s pozdravem.MRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Ted mam jednotku 016DS. S klapkama problem neni. Jde to vyresit i bez vymeni šachty topení. Jinak jaky oznaceni jednotky doporucujes popripade cena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Květen 24, 2014 Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 to by mně tedy zajímalo jak jsi zprovoznil dvě klapky na novém climatronicu.. to že funguje jenom jedna nebo je zapojíš dohromady - prasárna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Květen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Koukni do Etky na model 2008 pod stejný kod motoru a je to :-))) MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neo Moucha Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Ahoj Martine, Ještě jednou díky za servis před cestou a přikládám pár fotek :) Myslím, že jsem v zemi RS / GTI zaslíbené nedělal úplně ostudu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čochtan Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Autoelektrika MRS - Po-Pá 8-18,Předem volat , Tel 777022499 Email martinrub@seznam.cz Praha západ - Červený Újezd (kousek za Zličínem Praha 5 ) AUTOELEKTRIKA a mechaničina s tím spojena.. Montáže a Domontáže v orig. provedení.. ELEKTRONIKA Podsvětlení přístrojů a ovladačů dle přání Alarmy MAGICAR+GPS s GSM Mutimedia DVD/TV/DVB-TV,LCD do opěrek hlavy,stropní monitory..... Tempomaty... PDC Asistent Kompletní Diagnostika Modifikace na Klimatronic.....atd vše dle přání a dohody...... Dále mohu zařídit kvalitní služby klasického servisu více osobně nebo na telefonu :-)) Ahoj Martine, musím poděkovat za dobrou práci u Octavie II RS. Cochtan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.