MartinRS Odesláno Říjen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2012 Ahoj Radku, Jasná věc vždyt není problem :-)))) MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 Martine moc díky chlape za tu neuvěřitelnou souhru událostí s mýma xenonama mo c dík jak to vyšlo a snad Vám s ženou vínko chutnalo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Ahoj pane ,jj my také děkujem a vínko luxus !! :-))) PS kdyby něco tak volej no problem cokoliv ... Jinak Ahoj všem v Octavia Clubu MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Tak taky přidám jedno velmi dobré hodnocení Martinových služeb, všem vřele doporučuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Martine tak k těm dnešním narozkám jen a jen to nej,a hodně spokojených zákazníků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Hele a on má narozeniny a ani se nepřizná :lool: Tak to jsme to měli v té hospodě trochu protáhnout!!! Tak vše nejlepší pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Všechno nejlepší Martine, doufám, že budeš pokračovat ve svých nadstandartních službách :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Pripojuji se k gratulantum, vse nejlepsi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 vše nej pane! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Taky se připojuji k dlouhé řadě gratulantů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 (upraveno) Ahoj Všem :-)) No já nevim zda se to má ještě nějak oslavovat :-)))))ale přesto moc děkuji !!! já ted nějak více času jsem v dílně a forum nestíhám sledovat ale zase je pravda,že jsem forum zahálel zpět daleko více musím doplnit fotky pro inspirace atd na to právě času už není tak se nezlobte :-))) na telefonu se snažím být :-))) Michi tak to je vonavka nové auto je nové a majitel je na auto opravdu pedant :-)))ale tak to má být nikdy do něj nešlápl v botech pánové!! :-))) a děkuji Michale za hodnocení.... s pozdravem pro všechny OC Clubu Upraveno Prosinec 2, 2012 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 (upraveno) :lol: Upraveno Prosinec 3, 2012 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 Zdravím vechny tady , mám prosbičku ... Na přiložení fotce potřebuji ujasnit 3 věci...... Čislo 1 je snímač přední nebo zadní ? To samé s číslem 2 .... Písmeno A je toto ??? http://www.amd-autodily.cz/karoserie-narazniky-skla/drzak-plechovy-cidla-urovne.html Jsou tyto věci použitelné na Octavia předokolka krátká .. ( někdo mi tvrdil , že toto je na 4x4 ) Čísla na čidlech mám tyto 1UO 907 503 a 4BO 907 503 Děkuji za radu a informaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 jj je to na predohrab na 4x4 je jini zadni snimac spise jen drzacek jinak je vsechno stejne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 já si teda nejsem jistej tim zadnim čidlem, předek je stejnej - myslim samozřejmě to oplechování, jednotky jsou stejný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 No právě když se podívám tady.... Sice ruský stránky , ale hlavní je obrázek :) http://www.auto-parts.spb.ru/cat/au/au.mycat?PrevPg&t=MxW/XPkVv1yjFb9ccU/XZQJU5npgTIOGvfe/XAPKP2wzFb0j0zm30DM5l0EzNb/WtbxfiRShq1rnGv76u9_/jDWUIVFlEZ/vAelhpMdtsB970fAPVPneLFuV03g3EabHt5cONXGsH1QpnXG3Ii8F5TlHbdl5uHTgkd_SVGW/EvMdhgIgwyfNx1T9QVROGNboGSqoLnYt78wPzzG_ Jako ....čina je , že mi někdo tvrdil , že i čidlo je na 4x4 :D , když je jen jedno že ... Ty držáky by mohli bejt jiný. Na tom odkazu jsou vedle i čísla dílů , takže dižtak objednám podle čísla .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 (upraveno) Peter tady mas zadní čidlo na 4x4 a nebo asi s tou rovnou ticinkou zadni je s tou stocenou druhe foto na predohraby Upraveno Prosinec 15, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 (upraveno) předky jsou stejný, zadní na předohrab je to co dává Libor na druhém obrázku (to zahnuté) jinak šrouby, matky a trhací nýty na přidělání pod auto mě vyšli ve škodovce na cca 200Kč Upraveno Prosinec 16, 2012 uživatelem Radek20VT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2012 (upraveno) Zdravím vechny tady , mám prosbičku ... Na přiložení fotce potřebuji ujasnit 3 věci...... Čislo 1 je snímač přední nebo zadní ? To samé s číslem 2 .... Písmeno A je toto ??? http://www.amd-autodily.cz/karoserie-narazniky-skla/drzak-plechovy-cidla-urovne.html Jsou tyto věci použitelné na Octavia předokolka krátká .. ( někdo mi tvrdil , že toto je na 4x4 ) Čísla na čidlech mám tyto 1UO 907 503 a 4BO 907 503 Děkuji za radu a informaci Zdravim Petře,už mne psal právě asi kupec na vysvětlenou dle fotky stejné :-))) tam jsem mu to vše vysvětlit tak jak to je 1 předek máte OK 2 je zadek také OK ale na 4x4 (čidlo jako takové je stejné ale železo kolem jiné na dvoukolku) MRS Upraveno Prosinec 17, 2012 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karamelka Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 Rád bych poděkoval Martinovi za dnešní nakodovani rádia, kde jsem se jenom zmínil o tom, že bych chtěl tempomat a za půlhodinku jsem s ním odjížděl. A také za perfektní pokec. Každopádně klobouk dolů před profesionalitou.D. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Ahoj Dane,také děkuji :-))) a po svátcích hned volej uděláme ostatní ... A Všem přeji krásné svátky vánoční a hlavně pohodičku :-)) MRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Zdravim Petře,už mne psal právě asi kupec na vysvětlenou dle fotky stejné :-))) tam jsem mu to vše vysvětlit tak jak to je 1 předek máte OK 2 je zadek také OK ale na 4x4 (čidlo jako takové je stejné ale železo kolem jiné na dvoukolku) MRS Díky za info .. Takže ten co mám vyhodím a objednám ten podle fotek ( Jak malá záměna stačí a z problému mám najednou komplet na předokolku :) Díky ti MartineRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Ještě malá technická co mě napadla až teď :D , nad konektorem na světle je ještě jeden 4 - pinový konektor a mohu hádat,že je na čidla náklonu? koukám, že je jen na jednom světle , takže obě čidla jsou do jednoho světla... a ted otázka ... Neví někdo jaký konektor tam přijde ? číslo nebo přímo odkaz na konektor? Děkuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karamelka Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Dnes zase velké díky MartinoviRS za skvěle odvedenou práci a doufám, že ne poslední. D. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Peter ano je to tak jak píšeš.....4pin konektor koupíš ve škodě ale pokud to svěříš někomu tak si poradí :-)))) Ahoj Dane jasně i já děkuji byla i sranda :-)))) Ahoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Ahoj , mám vše potřebné na instalaci xenů ( kromě ostřiků ) , ale nivelaci , konektory , světla osazené komplet s výbojkami atd mám .. Dokonce mám už i natažený kabel z kufru do předu do motorového prostoru pro přívod zadního čidla.... Chci se zeptat zda je možné napsat nějakou částku do které by se vešla montáž u tebe ..... Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoper Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Ahoj, pořídil jsem čerstvě OII v kombíku dotaženou z Německa s navigací Nexus. Problém je, že navigační CD čte dost náladově. Chtěl jsem se zeptat, jestli by jsi uměl vyčistit její optiku. Nechce se mi kupovat čistící CD, moc jim nevěřím. A pak bych chtěl udělat výstup AUX po loketní opěrku (ideálně jako v příloze). Můžu se zeptat, jestli by jsi to udělal a případně za kolik? Žádnou kabeláž, ani samotný AUX vstup nemám, šlo by to koupit u Tebe? Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Peter....nejlépe zavolat :-)) jak jsem ovšem psal já dělám práci se vším všudy a nějakou započatou práci (neberu) nerad dělám na to jsem upozornoval :-))) napsat prosím bud mail nebo volat nejlepší možná varianta...zde to řešit takto je na dlouho.... Stoper....ano není problem stačí zavolat a dohodnout se dělám vše kompletně s dodáním dílů a profi prací zárukou atd :-)) Dodaných dílů od zákazníků jsem si užil dost a dost ... vadné,nevhodné,nekompletní a různě poškozené tak proto to neberu !! POUZE PO PŘEDCHOZÍ DOHODĚ !! s pozdravem a přáním krásného dne pro všechny MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Ahoj všem, našel se čas na nějaké fotos.....:-)) UP OIIFL na klimatronic FRSII Montáž Alarmu Magicar s pagerem.... Montáž Hifi OI tour... Montáž PDC předozadek Golf VI.... OI Tour na dodělání El.Oken a komplet centrálu (komfortu) Scoutík FL na PDC a Yetík na Tažné a PDC.... OII na montáž el.sedaček,vyhřevů a FL klimatroniku...ovšem co mne zaujalo jak někdo nainstaloval ALARM mrkně asi to nepotřebuje komentář...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 OII na kompletní podsvětlení a domontáž osvětlení nohou... SII montáž parkovací kamery..... Montáž kamery pro změnu do OII obojí aktiv. trajektorie MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.