Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

:huh: pockej ja to pord nechapu, chlapci ze SH hledaji v RS lcubu lidi co udelaji klid a poradek? :smich:
vypadá to tak, alespoň jak to psal Myšák

Nene, kluci z RS hledají mezi sebou mody pro RS forum, tak jsem si říkal, že je jen otázka času než olina bude muset udělat něco podobného na ŠH, prt. mu tam nikdo z týmu A/M nezbyl, krom Standise :palec:

Odkaz ke komentáři

Já jsem vždy tak trochu Olina bral jako blázna, ale vždy jsem si myslel, že ví co dělá. Znám se dlouho s jeho manželkou, pracovitá a poctivá ženská. No ale co ten chlap vyvádí nyní poslední 3 měsíce, tak to je žrádlo, asi za Simonou zajedu a zeptám se jí, jak to u nich funguje. Vůbec bych se nedivil, kdyby byla od něj pryč, mrdá mu v té jeho lebani tedy pořádně. Až mi je z toho smutno.

Jinak Viktora chápu, on je schopen si k Viktorovi stoupnout před dům a otravovat do alelujá

Odkaz ke komentáři
Já jsem vždy tak trochu Olina bral jako blázna, ale vždy jsem si myslel, že ví co dělá. Znám se dlouho s jeho manželkou, pracovitá a poctivá ženská. No ale co ten chlap vyvádí nyní poslední 3 měsíce, tak to je žrádlo, asi za Simonou zajedu a zeptám se jí, jak to u nich funguje. Vůbec bych se nedivil, kdyby byla od něj pryč, mrdá mu v té jeho lebani tedy pořádně. Až mi je z toho smutno.

Jinak Viktora chápu, on je schopen si k Viktorovi stoupnout před dům a otravovat do alelujá

Na posledním srazu SH mi přišel Olin jako rozumnej chlap a myslel jsem si že se srovnal...tak jsem se zase spletl...ŠKODA.

Odkaz ke komentáři

me prijde ze posledni pul rok a neco je rozumnej jen kdyz se to jemu hodi, ale urcite to tak nevypadalo posledni mesic a neco v jeho zpravach...

mymu otci je stejne a srovnat se to absolutne neda. muj otec ma nejakou uroven pod kterou soudny clovek nejde, a takovyhc lidi si pak vazim a ne cloveka kterej si kvuli penezum z reklam je schopnej nevidet do ust :ph34r:

Odkaz ke komentáři

ono je to tedko videt docela dobre, oprvni tyden fora jim navstevnost spadla presne o tolik co narostla nam. u nas je to obr narust u nich trosku propad, hlavne uroven fora jim trochu klesne kdyz lidi kteri psali denne X prispevku a radili ostatnim tak tak treba uz nechodi..

hlavne ale si myslim ze trosku klesnou zisky z googlu :ph34r: kdyz vidim ze nam je to schopny vzrust na dvojnasobek(predtim cca dolar denne, dneska dva az tri) tak je to jasny proc nekdo kope a dela tlaky

jen se mi libi jak pry sem dostal moznost fungovat normlane vedle sebe, ale uz kdyz jen vidim tu strukturu fora tedko ke ktery se nikdo nemohl zase vyjadrit tak se mi chce zvracet..zaplatpanbuh za maly a fungujici OC a ne megalomansky blbiny

Odkaz ke komentáři

Tak jsem napsal SZ "pticovi" a tím můj zájem o staré fórum skončil.

Čau Ptico,

věřím že ty v hlavě něco máš na rozdíl od tvého "partnera" (já bych se za něj styděl a myslím že ty se taky stydíš)

Prosím tě smaž mou registraci a mé příspěvky, na phpbb je to otázka pár kliknutí, chtěl jsem to řešit s tím pakem soudně, ale kašlu na něj vždyť on je duševně nemocný, jen mu doporuč léčení. Nerad bych po ostatních fórech rozesílal jeho praktiky (bezdůvodný zákaz postování, změna ikony clubu, jako fakt tohle nemá úroveň)

Bývalo to tady fajn dokud tomu druhému neruplo v bedně, proto i vzniklo samostatné fórum Octavia Clubu.

Děkuji a s pozdravem murder

Odkaz ke komentáři

To mi je absolutně jasný, proto jsem tam o tom blbovi psal :ph34r: :o :smich: A třeba začne Olinek žárlit, že důvěřuju Pticovi (co když i ostatní???) :P

Jinak fakt na ně kašlu, ono i tím, že tam vlezu abych se podíval, jestli reagovali jim zvyšuju návštěvnost a to opravdu nechci.

Upraveno uživatelem Murder
Odkaz ke komentáři

Taky se mi ty nové ikonky na SH nelíbí. Ale kašlu na-jsou věci kvůli kterým je zbytečné se rozčilovat a vlastně i nějak namáhat :D

Mimochodem-už 512 členů :D

Ale pořád mi připadá, že několik lidí tu chybí. Koho znám víc tomu jsem poslal SZ :lol: :) je tu vůbec třebas takový Rolbař? :)

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...