Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

Vypisu to jen v par bodech, mam schovanou i konverzaci s olinem a pticou z ICQ bohuzel telefonat nahrany nemam

- zmeny na foru bez diskuze s lidmi jako admini a modi kteri se o forum starali 4 roky

- absolutni nezajem o styl dodrzovani pravidel prave temito lidmi, diky cemuz bylo drive forum velmi oblibene

- urazeni me a clenu me rodiny ze strany provozovatele

- nepreneseni pres srdce verejne vyhlasene ankety na OC- chcete nove forum a i jeji vysledek pravdepodobne - 87% pro odchod

- obvinovani z hazeni klacku pod nohy a delani veci za zady - mel jsem pristup prakticky ke vsemu, jedine co jsem udelal ze jsem upravil podpis clenovi Roomster Clubu protoze mu nefungoval URL v nem (nikde nebylo receno ze to prestane chodit) a rozeslal jsem SZ hromadne vsem clenum OC (predpokladal ze na to sem mel pravo, za cele 4 roky to nikomu nevadilo)

- nasledne ultimatum o rozhodnuti o setrvani nebo odchodu OC (drive ultimatum o prodeji OC pod skodahome a prevedeni vsech clenu - po mem odmitnuti podminek vznika skodaklub skodahome ktery prijima i Octavia)

- po instalaci fora jsem oznamil PTiCovi ze v pondeli rano je to oficialne spusteny, email clenum sel o pulnoci - nastaveny automaticky na pondeli

- uklidil jsem po OC hospodu, prejmenoval temata co se tykala OC a proste jen hodil odkaz ze OC je nyni k nalezeni zde abych predesel tunam SZ jim i sobe kam se vse podelo

- nasledovalo odebrani admin prav a starem foru - pochopil jsem ale nemohl jsem smazat svoje osobni fotky a fotky sve pritelkyne(bylo mi nazaceno ze mi nedaji ani ň z databaze fora kdyz jsem se ptal na moznost kopie temat nekterych clenu, kteri me o to vyslovene zadali - nabizel jsem i moznost projeti databaze spolu s Pticou aby si byl jisty ze mu nechci s dtb nic provest - zamitnuto - od olina jsem dostal opet nadavky ze nestojim za nic a ze chci JEJICH forum vykradt - odmitl jsem tedy, vysvetlill clenum a bylo - vysvetleni proc a jak sem to chtel udelat nikoho nezajimalo, stale to bylo o tom ze jim hazim klacky pod nohy apod.)

- smazani tematu ohledne noveho umisteni octaviaclubu - smazani odkazu v podpisu mem, davonove a misickove

- smazani tematu amnestie davona a misicky

- telefonat od Olina - vyhruzky "presdrzkou" az se potkame, jaktoze jsem se nezeptal abch si na JEJICH foru zalozi "reklamu" na forum svoje a jaktoze jsem jim to nerek (upozornuji ze oni mi dali ultimatum do patku a ja jim v patek rekl ze istaluji svoje forum a tento tyden ho chci mit hotove - cili i tohl ejsem povazoval za jasny signal z me strany), rano jsem to oznamil jeste pticovi ale bohuze zprava na ICQ nedorazilo, mam vsak ciste svedomi ze jsem to psal a mam i svedka ktery byl u toho. bohzel technika zklamala ale dostal jsem tim padem upozorneni na rozbiti ust.

rad bych kdybysme timto presun na nove forum uzavreli, duvody vsichni znate, jiz pred pul rokem se objevilo poprve hlasovani jestli nove forum ano ci ne, to dopadlo 50/50 nyni 87/13

obrazek a nazor at si udela kazdy sam, vzdy jsem se snazil sahodlouze vysvetlit obema jak se veci maji a proc tedy nove forum - Ptica ze zacatku chapal moje postoje a dalo se s niim mluvit i ke konci, ale po telefonatu od olina jiz koncim jakoukoli koomunikaci se serverem skodahome a na dotazy nclena Olina001 opravdu odpovidat nehodlam

prosim vas jen o jedno, at tohle tema a jeho obsah zustane tady mezi cleny OC, forum jsem zalozil predevsim diky vysledku ankety mezi vami a taky dotazu a nespokojenosti se skodahome, osobni valku jsem z toho niky nechtel ale bohuzel to tak dopadlo.

diky a doufam ze jsem vysvetlil vse potrebne :)

Odkaz ke komentáři

jak jsem psal zadal jsem prave tech nekolik temat nasich clenu a rekl jsem ze u toho samozrejme ptica bude kdyz mi rek ze databazi jen tak nekmu neda, ale odmitl to, nic a pak mi psal olin ze jim chci krast prispevky a ze u nej byl pravnik aby vedel na co si ma dat pozor, takze to pry neni jen prazdne mlaceni slamy...tak sem to vzdal se nejak ptat a vysvetlovat...je to tezky, olin zadne argumenty nebere, diskuze s nim neexistuje, porad se pak tvari ze neco nabidnul a ze sem mohl fungovat pod skdahome ale proste za tech podminek je to nerealny predevsim kvuli vasemu nazoru o odchodu

Odkaz ke komentáři

Dost drsny a dobre sepsany, a dobre, ze je tu ted tohle forum!

Co se tematu tyka, myslim, ze nikdo nic nepodepisoval a tim padem nejaky jejich slinty o pravnicich nemaji zadnou vahu. A pokud si lidi, kteri tam nahrali treba manualy a ne jen plkali jako vetsina nas ostatnich, ty svoje manualy daji i sem, je to ciste na nich a ti joudove s tim nemuzou delat nic, i kdyby to bylo slovo od slova stejny. Ze nekam nahraju nahy fotky nasi sekretarky jeste neznamena, ze majitel toho fora je muze prodat Playboyi, nebo jo? :D A tech prikladu by se daly najit hromady :(

Odkaz ke komentáři

Tak to je síla máme tu 3forum......vím že to není legrace něco udržovat a podobně se starat o web....ale ted by mne zajímalo jak pojede forum klasické a toto nové????

jsem si řikal zakládat vlákno po 3 třetí bude mazec...to se to pěkně trhne někdo bude chodit tam a někdo sem no kluci mě to sere :-))

Odkaz ke komentáři

Čo sa týka autorských práv a toho, že na SH je teraz všetko ich majetkom - nech s tým oblbujú deti na pieskovisku, "právnik", ktorým sa vyhrážajú evidentne nemá skončenú ani povinnú školskú dochádzku. Pri registrovaní nič takéto v pravidlách nebolo, takisto ani teraz nič také v pravidlách nie je! Tak nech idú láskavo do ( | )...

Odkaz ke komentáři

cosby ver mi ze jsem chtel ale ja se s nima dohadovat nebudu, musime se spolehnout na postupny odcerpavani vasich veci. budto vama a nebo spolu s nekym to budeme muset vytvorit od zacatku, fotky jsou vase takze ty nam jakoby date vy a texty prepiseme, bude to ale prace pro vicero lidi a hodne praaaaaace hoooodne

uprimne se mi do toho nechce :D

ale vas otravovat nemohu, proste a jednodusse vam rikam co mi bylo napsano :blink:

Odkaz ke komentáři

Také mi bylo divné, proč se udělalo nové fórum. Až teď jsem si četl vysvětlení proč. To co se stalo Vittovi mě mrzí. Jen málo si dokáži představit, jak to bolí člověka, který vlastnoručně "postavil" Octavia Club a k tomu diskuzní fórum a pak ho z toho někdo vyšachuje.

1. souhlasím s tvrzením ohledně souborů na SH, že ti co ty manuály tam dali, tak ti jsou POŘÁD jejich majiteli! A jestliže se rozhodnou přestěhovat se sem, tak třeba i se svími soubory a nikdo by jim v tom neměl bránit. Včetně jakéhosi právníka.

2. to, kam lidi budou "chodit" víc, si časem uživatelé rozhodnou sami.

Tak třeba já... představoval bych si fórum, kde si počtu o konstruktivních tématech, jako jsou různé nápady předělávek, dodělávek příslušenství z novějších modelů a pod. To mi na SH nějak unikalo, proto jsem se tam v poslední vyskytoval fakt málo! Nemám náladu číst pořád dokola "buchanie v prednej náprave", "křivení kotoučů","spotřeba mé 1.6 74 kw" a v sekci autohifi "ryvesovi doporučení na repro Powerbas".

3. já mám vlastně taky takové malé dítě v podobě vlastního webu, tak že trošku vím kolik to dá práce (žena na mě řvala, že nejsem s ní na místo těch hovadin), kolik je to hodin zpracovat materiál, připravit fotky, napsat texty a to vše jen proto, tak aby ti co budou předělávat svoji octu po mě věděli, jak na to...

tak že Vittoušku... hoď to za halvu, proto že jedeme dál! Hodně lídí stojí za tebou, tomu věř.

Odkaz ke komentáři

No v PC už fotek moc nemám,resp.žádné a toho času taky strašně málo.Stavíme new pneuservis a chceme stihnout zimní sezónu a ještě dělám rekonstrukci baráku tak nevím,kde dřív,ale klidně ať moje témata někdo přetáhne a Vaša se mnou taky souhlasí

Odkaz ke komentáři
takže na základě souhlasu Cosbyho a Váši budem postupně stahovat instalační manuály a z SH mazat, oki?

Nestahoval bych to postupně, ale pěkně všechno najednou a taky najednou smazal, protože když to budete mazat postupně, tak si toho za chvíli někdo všimne a vezme vám moda, případně admina. Jinak se toho klidně zúčastním taky, sám si asi začnu přetahovat svoje věci z SH sem, ale tak jak píšu, všechno naráz.

Odkaz ke komentáři

A můžu si zafňukat? Nedal by mi tady někdo moda, prosím prosím, když já si na to už na starým zvyk. Navíc jsem na netu skoro každej den, tak bych si třeba OI pohlídal. Ale když ne tak ne, já se zlobit nebudu. :blink:

A jestli mám pomoct, tak mi někdo napište co mám tahat a na hromadný mazání se budeme muset dohodnout.

Upraveno uživatelem stihacka
Odkaz ke komentáři

kluci ja bych to tam nemazal jen jim to tam asi nechte

nerad bych aby mi tu pak olin postaval pred barakem a myslel si ze organizuju nejaky veci abych jim uskodil.

ja byt vami dopisu do posledniho prispevku ze ste autorem byli pozadani o zamceni a smazani, nechal bych to tam dejme tomu 3 dny a pak az smazl..kazdopadne kdyz vam kluci daji svoje povoleni tak to budete mit od nich pisemne v mailu a to staci, je to jejich vlastnictvi, ale nespojovat nejak verejne s nasim forem u nich, at z toho nei problem. me to je jedno, jestli to bude tam i tady, hlavne at uz nemusim cist a poslouchat to co predtim, celkem mi to stacilo, ale kdyz vidim nektery veci mel jsem udelat vlastni forum uz pred 4mi lety. byl jsem pkne blbej starat se 4 roky o forum ktery nekomu vydelavalo bych rekl solidne

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...