Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek

Doporučené příspěvky

Jestli je to na tu tvou, tak určitě abrazivní a nanáším to mikrovláknem a rozleštíš to mikrem s delším chlupem :palec:

Nene je to na test na mladý civica, má úplně zmatnělej lak a vzhledem k tomu, že ho čeká kompletní renovace, včetně změny barvy a vyvaření kastle, tak si na tom můžu zatím trénovat :) OK takže vemu abrazivní.

Díkes

Odkaz ke komentáři

nechci michimu fusovat do remesla ani na to nemam vedomosti ale z chemickyho nebo fyzikalniho hlediska tak abrazivni= obsahuje micro zrnka nejakeho abraziva (brusiva) to znamena ze je brusna. neabrazivni je ze tyto casti neobsahuje a je defacto jen lestici ale to si ja myslim se hodi jen na nove laky nebo na extra udrzovana auta ;)

Odkaz ke komentáři

Takže na starý lak na ruční leštění Lime prime abrazivní ?

Na detailingshopu se píše,že abrazivní je na strojní leštění.Bude mít tedy efekt i při ručním leštění ?

Sakra to mytí auta je ale věda :-)

při ručním leštění u lime prime žádný efekt odstranění škrábanečku určitě nepoznáš, jde to pouze strojem.

Odkaz ke komentáři

Kurňa ,v pátek jsem v práci ,až do sedmé hoďky. :wallbash:

Michi:ten ručník od tebe je fakt dobrej :palec: ,s jedním vyždímáním vysušil celé auto

Jo je to takovej test co jsme vzali s Vaškem (Vasekk) z Anglie. Já ho spíš použil zatím jen jako finish po Mamutovi.

Jinak Václave mám spešl vodičku od kluků z DS, ve které jsem vypral společně s horkou vodou toho Mamuta, co mi vyprala Andrea v aviváži a je to se saním o dost lepší, tak ti ji pák někdy dám na zkoušku :palec:

Odkaz ke komentáři

Jo je to takovej test co jsme vzali s Vaškem (Vasekk) z Anglie. Já ho spíš použil zatím jen jako finish po Mamutovi.

Jinak Václave mám spešl vodičku od kluků z DS, ve které jsem vypral společně s horkou vodou toho Mamuta, co mi vyprala Andrea v aviváži a je to se saním o dost lepší, tak ti ji pák někdy dám na zkoušku :palec:

Nedělej tajnýho, co to je za vodičku, dá se u nich na shopu koupit? :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...