DanTe Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Čaues, na ruční leštění mám vzít Lime Prime abrazivní, nebo Lime Prime Lite bezabrazivní a nanášet to mám předpokládám aplikátorem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Jestli je to na tu tvou, tak určitě abrazivní a nanáším to mikrovláknem a rozleštíš to mikrem s delším chlupem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Jestli je to na tu tvou, tak určitě abrazivní a nanáším to mikrovláknem a rozleštíš to mikrem s delším chlupem Nene je to na test na mladý civica, má úplně zmatnělej lak a vzhledem k tomu, že ho čeká kompletní renovace, včetně změny barvy a vyvaření kastle, tak si na tom můžu zatím trénovat :) OK takže vemu abrazivní. Díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Michi : Mohl bys mi vysvětlit, jakej je mezi tim abrazivem a bezabrazivnim lime prime rozdil? Vubec se v tom nevyznam, tak at jsem co se detailingu tice trochu v obraze, dekuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 nechci michimu fusovat do remesla ani na to nemam vedomosti ale z chemickyho nebo fyzikalniho hlediska tak abrazivni= obsahuje micro zrnka nejakeho abraziva (brusiva) to znamena ze je brusna. neabrazivni je ze tyto casti neobsahuje a je defacto jen lestici ale to si ja myslim se hodi jen na nove laky nebo na extra udrzovana auta ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 To mě taky mohlo napadnout :) Mockrát děkuji za vysvětlení tím pádem by se to dalo srovnat třeba s ScratchX od Megu, ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Abrazivní znamená, že obsahuje jemné částice. Neabrazivní Lime Prime Lite se používá na nové laky (neobsahuje částice). Header 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Ted jsem si na detailingshopu nahazel do kosiku veci, co byhc potreboval a vyslo by to na 3 litry, to celkem ujde :) Asi do toho pujdu. Je tam vsechno od myti, IronX, clay az po lesteni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Nezapomeň vosk a taky to, že kdybys byl člen klubu, měl bys slevu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Jasny i s voskem nejaky na svetly barvy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 nejvic mi vadi ze nejde objednat normalni pocasi protoze v tomhle jsem otravenej jenom z myti.... rukavice mi primrza k autu, pred garazi muzu pak trenovat ctvernyho salchowa a auto je po ujeti 10 km na tom stejne jako pred mytim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 To je k naštvání, máš pravdu... Nejhorší je, že se to zatím nemá zlepšovat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 (upraveno) Tak já jsem vzal dneska jen ten lime prime a nějaký hadry a jsem v tom za 1700,- prozatím bez slevy Je teda pravda že už mám doma asi tak rok věci od chemicalgyus za 4 litry :D Upraveno Duben 3, 2013 uživatelem DanTe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Takže na starý lak na ruční leštění Lime prime abrazivní ? Na detailingshopu se píše,že abrazivní je na strojní leštění.Bude mít tedy efekt i při ručním leštění ? Sakra to mytí auta je ale věda :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Mákneš si mnooo Tenhle rok mě to počasí taky fakt sere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Takže na starý lak na ruční leštění Lime prime abrazivní ? Na detailingshopu se píše,že abrazivní je na strojní leštění.Bude mít tedy efekt i při ručním leštění ? Sakra to mytí auta je ale věda :-) při ručním leštění u lime prime žádný efekt odstranění škrábanečku určitě nepoznáš, jde to pouze strojem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Je to tak, Ručně je efekt odstranění mikroškrábanců minimální...ale LP není jen o tom Páteční podvečerní minisrázek v Praze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Kurňa ,v pátek jsem v práci ,až do sedmé hoďky. Michi:ten ručník od tebe je fakt dobrej ,s jedním vyždímáním vysušil celé auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 taky jsem přešel z jelenice na ručník kterým usuším celý auto bez ždímání konkrétně mám dry me crazy oc microfibre madness taky výborná investice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Kurňa ,v pátek jsem v práci ,až do sedmé hoďky. Michi:ten ručník od tebe je fakt dobrej ,s jedním vyždímáním vysušil celé auto Jo je to takovej test co jsme vzali s Vaškem (Vasekk) z Anglie. Já ho spíš použil zatím jen jako finish po Mamutovi. Jinak Václave mám spešl vodičku od kluků z DS, ve které jsem vypral společně s horkou vodou toho Mamuta, co mi vyprala Andrea v aviváži a je to se saním o dost lepší, tak ti ji pák někdy dám na zkoušku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Jo je to takovej test co jsme vzali s Vaškem (Vasekk) z Anglie. Já ho spíš použil zatím jen jako finish po Mamutovi. Jinak Václave mám spešl vodičku od kluků z DS, ve které jsem vypral společně s horkou vodou toho Mamuta, co mi vyprala Andrea v aviváži a je to se saním o dost lepší, tak ti ji pák někdy dám na zkoušku Nedělej tajnýho, co to je za vodičku, dá se u nich na shopu koupit? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Testuju jich víc, tak dám vědět, který je nejlepší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 OK, já mám totiž od chemicalguys MicrofiberWash a nic moc právě, miracle dryer už tak zázračnej jako dřív není :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Jo na cisteni mikrovlaken by to neco chtelo. Celkem mi funguje gelovy cistic na umela vlakna z DM drogerie a jedu prevazne rucne v umyvadle. Jinak ty rucniky ode me chce prvne vyprat samostatne nebo bude vsechno modry :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 já to peru bez prášku a aviváže v pračce na program na záclony a mikrovlákna a zatím dobrý ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Takze jenom ve vode? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 ano, jenom ve vode a zatim je bilej rucnik furt bilej ikdyz po myti nebyva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Jinak ty rucniky ode me chce prvne vyprat samostatne nebo bude vsechno modry :D taky mi to michal nazorne ukazal na tom mim, najednou jsem mel odstin do modra :D Ale jako saly bezvadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 hehe presne mam doma krabici veci a nevim co s nima a uz je mi i proti srsti davat to jako darky na srazu :D :D já si vše od Sonaxu rád vezmu ono to zase není až tak špatný, to mi nikdo nevymluví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Přivezu ti na sraz ukázat kousek plastu z interieru, na kterém se Sonax podepsal v celé své kráse :lool: enjoy Ten už se nedá oživit ničím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.