Vasekk Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Tak co ty kýble? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Trefný dotaz :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Škoda, že ten eshop nemá nějaké kompletní sady na čištění. Dát všechno co potřebuji do jedno balíčku a udělat několik cenových variant. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Hele kdyz pujdes podle navodu, neudelas chybu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 moje aktualizovaná výbava :) ještě mi tam chybí Megs Wash and Wax šampon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Tak jasný, ale bylo by to jednodušší. :lool: Uvažuji o tom, že bych to taky zkusil, ale nevím jestli to má cenu u tak starého (13let) auta. Na druhou stranu mě mytí docela baví a člověk se u toho odreaguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 (upraveno) Naopak, na starým autě ta péče vynikne nejvíc, ti vypadnou bulvy po tom co tomu laku dáš takovou exkluzivní péči :) Upraveno Duben 9, 2013 uživatelem Dakie necituj předchozí příspěvky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 (upraveno) Tak co ty kýble? :D Chlapci kýble budou 20.4 na srazu, dřív stejně asi nebudu doma. Já nejsem jak vy, každý večer ve své postýlce jsem doma průměrně pět dní v měsíci, tak do mě porát nerejte jooooo moje aktualizovaná výbava :) ještě mi tam chybí Megs Wash and Wax šampon pěkně Vojto, jen ještě eliminovat ten megs :lool: neee, dělám si srandu, ale až uvidíš jak myje raceglaze, tak pochopíš Škoda, že ten eshop nemá nějaké kompletní sady na čištění. Dát všechno co potřebuji do jedno balíčku a udělat několik cenových variant. dobrej feetback, předávám do DS a jinak jak říká Vitto B) Upraveno Duben 9, 2013 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Za ten ozdravnej balicek by som bol aj ja.:-):-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 (upraveno) Tak dneska jsem konečně přezul a docela sem si máknul s umytím kol po zimě, nicméně pak jsem vyzkoušel na ně ironX a dostalo mě to višňové aroma to ať se na mě nikdo nezlobí já čekal vůni třeba jako višeň od california scents a todle je spíš jak višeň v kianidu :D Upraveno Duben 10, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 :D taky me to ceka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matop Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Caute majstri. Chcem sa spytat na par veci. Mam OII 2005 a pravdepodobne nikdy nebola nejak extra ozivovana cistenim. preto mam v plane to spravit pekne podla vasich clankov na OC. Napadla ma vec ze s tym ironx. Ci by po umyti samponom a vysuseni nebolo praktickejsie cele auto s tym postrikat a potom splachnut wapom?!. Dalsia vec je vobec neviem ako mam zistit ci si mozem dovolit ozivovat lak (strojnym lestenim a pod). Dalej ma este napadla vec, ci sa mi skor oplati alebo by bolo rozumnejsie auto predat (170 000 skutocnych km) kvoli obave z hrdze. Na prednej kapote a na ostatnych castiach mam take nazval by som to jamky od kamienkov. Ci sa to da vlastne osetrit. Dakujem ak mi poradite ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 caute chalani.mam doma tento pripravok od sonaxu a neviem ako ho aplikovat na auto cize by som bol rad aby ste mi poradili cim ho naniest na lak (ci neakou handrou alebo hubkou a pod) a co s tym vlastne robit.trochu blby dotaz ale budem rad za rady. vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 V tomhle vlákně ti radím - hoď to do koše V jiném vlákně bych ti poradil,abys to nanesl na čisté auto nějakým hadrem a rozleštil jiným hadrem (na druhé straně té leštěnky by měl být návod) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 vdaka ten navod tam mozno je ale je po nemecky a prekladat cez prekladac sa mi to zrovna nechce cize je to na lestenie ak som spravne pochopil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 lumi: je to leštěnka s voskem, který slouží k ochraně povrchu - po důkladném omytí, usušení... Brzdy tu bude článek jak na vosk ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 dakie vdaka. takze staci len naniest handrou a potom druhou handrou vyutierat (rozlestit) do cista?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 stačí, ale né handrou na podlahu.... pokud mohu doporučit tak na nanešení je to celkem jedno, stačí vlhkej hadr nanést nechat zaschnout né na slunci... a pak rozleštit, ideálně mikrovláknem myslím že normálním hadrem na tom necháš ruce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Napadla ma vec ze s tym ironx. Ci by po umyti samponom a vysuseni nebolo praktickejsie cele auto s tym postrikat a potom splachnut wapom?!. takhle presne mam dojem to je v nasem clanku :D navazuje to na prvni clanek, ktery myslim konci susenim. pak si to polejes ironXem a pak wapem smejes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Belis Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Tak todle mam zatim doma ja ;) Ještě se ale chystam přikupovat v detailingshopu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 dneska je docela dobrej den na myti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 (upraveno) To prej :lool: ráno jsem to umyl a teď mi na to prší Upraveno Duben 13, 2013 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 jo no tohle počasí je zrádný, včera svítilo slunce tak jsem to omyl a než jsem to stihl usušit začlo lejt jak z konve :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Tak dotvářím článek o leštění a voskování. Okrajově se dotknu i strojního leštění, ale vesměs se budeme pohybovat ve sférách, které si každý doma může udělat sám...coming soon.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Ja jsem jen umyl a vysusil, pak jsem stravil 3 hodiny luxovanim a cistenim interieru po zime Poorboy voni celym autem, osetril jsem s nim i kozeny sedacky a vubec vsechny plasty. Celni okno jse zevnitr myl asi pul hodky tim mentolovym cisticem od dodo :) Vysledek je super akorat zase vylezly dalsi hruzy na laku a jedno zadni okno ma na sobe nejaky divny bily tecky takze ho zitra asi vyclayuju ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 inak neviete nahodou kto na SK v okoli ZA - TN robi detailing ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Buď clay, nebo glass polish by měl pomoct. Poorboy ´s natural look je libovka! Nevim kde je ZA, ale zkus Barila detailing :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 ZA je zilina ok skusim kuknut na nete kde sidlia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Ten je ale v Kosiciach :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 hej akurat som to kukol. no to je celkom streka do kosic :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.