Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek

Doporučené příspěvky

Tak co ty kýble? :D

Chlapci kýble budou 20.4 na srazu, dřív stejně asi nebudu doma. Já nejsem jak vy, každý večer ve své postýlce :wallbash: jsem doma průměrně pět dní v měsíci, tak do mě porát nerejte jooooo :lol:

moje aktualizovaná výbava :) ještě mi tam chybí Megs Wash and Wax šampon

pěkně Vojto, jen ještě eliminovat ten megs :lool: neee, dělám si srandu, ale až uvidíš jak myje raceglaze, tak pochopíš :palec:

Škoda, že ten eshop nemá nějaké kompletní sady na čištění. Dát všechno co potřebuji do jedno balíčku a udělat několik cenových variant.

dobrej feetback, předávám do DS :palec: a jinak jak říká Vitto B)

Upraveno uživatelem x Michi x
Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem konečně přezul a docela sem si máknul s umytím kol po zimě, nicméně pak jsem vyzkoušel na ně ironX a dostalo mě to višňové aroma :facka: to ať se na mě nikdo nezlobí já čekal vůni třeba jako višeň od california scents a todle je spíš jak višeň v kianidu :D

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

Caute majstri.

Chcem sa spytat na par veci. Mam OII 2005 a pravdepodobne nikdy nebola nejak extra ozivovana cistenim. preto mam v plane to spravit pekne podla vasich clankov na OC.

Napadla ma vec ze s tym ironx. Ci by po umyti samponom a vysuseni nebolo praktickejsie cele auto s tym postrikat a potom splachnut wapom?!.

Dalsia vec je vobec neviem ako mam zistit ci si mozem dovolit ozivovat lak (strojnym lestenim a pod).

Dalej ma este napadla vec, ci sa mi skor oplati alebo by bolo rozumnejsie auto predat (170 000 skutocnych km) kvoli obave z hrdze. Na prednej kapote a na ostatnych castiach mam take nazval by som to jamky od kamienkov. Ci sa to da vlastne osetrit.

Dakujem ak mi poradite ;)

Odkaz ke komentáři

Ja jsem jen umyl a vysusil, pak jsem stravil 3 hodiny luxovanim a cistenim interieru po zime

Poorboy voni celym autem, osetril jsem s nim i kozeny sedacky a vubec vsechny plasty.

Celni okno jse zevnitr myl asi pul hodky tim mentolovym cisticem od dodo :)

Vysledek je super akorat zase vylezly dalsi hruzy na laku a jedno zadni okno ma na sobe nejaky divny bily tecky takze ho zitra asi vyclayuju ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...