jirka3 Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Taky jsem ho chtel objednat, ale nebyl skladem, tak jsem vzal nejakej DODO Superplastic nebo tak neco a super. Dokonce ma pani poznala, co uz jsem osetril a co ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Taky mi ve sbírce chybí něco na interiér asi ho taky zkusím, hoši jak se s tím pracuje ? nanášíte vlhkou houbičkou nebo mikrovláknem a pak do sucha mikrovláknem ? moje auto naposled vevnitř zažilo utěrky od sonaxu takže mu chci dopřát něco lepšího 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Já to DODO nanášel mikrovláknem a pak jsem to ještě jednou otřel. Neskutečně málo toho ubylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Já použil klasickou houbičku na nádobí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Jedine mikro ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Belis Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Ahoj, tak sem si objednal ironx a lime prime tak snad "buh" da a budu to moct o vikendu vyzkouset ;-) jinak jeste se zeptam na postup: Wap oplachnout,Umejt,Oplachnout,Poradne vysusit,Ironx (nechat 5-10min),Oplachnou,Osusit,Lime prime,Vosk Diky ;-) jeste se zeptam jakou ma lime prime ucinost kdyz je nanasen rucne (ne strojne) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Vážení klubáci, velmi často od Vás dostávám soukromé zprávy a emaily v níž mne žádáte jak na renovace autolaku a všechny postupy a čím leštit. Já sám jsem se učil zacházet s leštičkou velmi dlouho na to abych si troufl jít a zrenovovat lak např. na porsche a další jiné značky a takové učení stojí i desetitísíce! To se na mě nezlobte ale nevidím jedinný duvod proc bych měl tyto cenné informace a rady zveřejňovat a navíc zdarma. A jsou i takový který jsem v životě neviděl a májí takovou drzost!!!! ze mne tahat informace typu kolik mám čistého z renovace laku, kolik vydělám za měsíc a podobně. Omlouvám se že to píšu sem ale je to o detailingu a ten se tu řeší a je to tu na očích všem. Takže kdokoliv mi napíše SZ nebo email s výše uvedeným dotazy nebudu reagovat a nikdy neodpovím takže je zbytečné neco takového posílat. Děkuji za pochopení a detailingu zdar. Štěpán 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Hmmm, asi z tebe chtějí vytáhnout know-how :))) Já bych se do toho sám nepustil, na to mám svoje auto moc rád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 (upraveno) Né asi, jak říká Dakie leštička vypadá jak flexa která je mi bližší.... nerad bych aby auto vypadalo jak po jejím zásahu.... Jinak nechápu ty kteří z tebe tahají takovéto informace.... kdyby fungoval takovejhe know-how sharing tak neexistujou zadny firmy a kazdej si dela vsechno sam..... btw, dneska jsem narazil na youtube na toto, celkem vydatna aktivni pena ci co to je ;) http://www.youtube.c...h?v=_SS66yCEtwQ Upraveno Květen 8, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 ja i kdybch to vedel,tak to nedelam bo na to nemam nervy a naladu. Toz bud zapatim profika nebo to nemam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Je to super pěnivý šampon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 btw, dneska jsem narazil na youtube na toto, celkem vydatna aktivni pena ci co to je ;) http://www.youtube.c...h?v=_SS66yCEtwQ mne bavi jak myje ciste auto B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laconi Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 A kolik to teda hodí čistýho? :lool: Ne dělám si legraci, je jasný že tohle know-how by bylo nesmysl někomu zadarmo poskytovat, nechápu jak to někoho muže napadnout se na to ptát. Já sem třeba naopak rád že se člověk vůbec něco dočte, protože naučit se správný postupy neni jen tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Někteří lidi jsou jiní:D a je jich fakt hodně:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Velmi dobrý video od meguiars 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cracken1 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Tak sakra chlapi,poradíte někdo stím vnitřkem? Co na něj a jak?. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 cracken: na interiery používám toto: http://www.escape6.cz/autokosmetika/profesionalni-rada-detailer/profesionalni-rada-detailer---cisteni/Meguiars-All-Purpose-Cleaner-3.78-l/ rozprašovačem nastříkám na povrch, jemným kartáčkem vyčistím a nakonec odsaju vysavačem. Používám to už leta a funguje to skvěle.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cracken1 Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Děkuju za odpověd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Ale než jsi se dočkal že :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Zdravim, omlouvám se že tu ted moc nejsem, ale nastoupil jsem v nové práci a času není nazbyt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cracken1 Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Ale než jsi se dočkal že :D No,už sem myslel že se na mě vykašlete,a nikdo neodpoví.Takže ještě jednou dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 APC od megsu mam take a kartackem to beru taky. Doporucuju koupit profi baleni, vydrzi beznemu cloveku leta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Zdravim Vas chlapi. Uz mam dost mastnych spreju tvaricich se jako cistic interieru. Mohli by jste mi rict, jak to tim kartackem cistite? Nejak si to nedokáž moc představit. Moc díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 dle mého názoru je kartáček spíš na sedačky, na interiér je lepší mikrovlákno nebo houbička :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 já s jemným karáčkem dělám celý interier mě houbička a mikrovlákno vubec nevyhovuje a výsledek nikdy není tak dokonalý. Na čištěné místo nastříkat chemii a kartáčkem prostě čistit, nakonec vše odsát vysavačem nevím co si na tom nedovedeš představit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cracken1 Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 No,a já to dnes čistil Sonaxem extrem na interiér a houbičkou.Malou,tak to nechalo trochu šmouhy,takže zítra ještě jednou a velkou.Ale prokouklo to teda,a ještě sem přejel plasty sonaxem na interiér a ty, teda prokoukly také. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Zkus si je pak zitra prejet rukou a dej vedet jestli je mas mastny nebo ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cracken1 Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 OK.Vyzkouším to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cracken1 Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Zdar,tak sem to zkoušel a nepřipadá mě že by to bylo mastný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Belis Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Ahoj, co na suseni pouzivat todle? ;-) http://www.slevomat.cz/sleva/140621-luxusni-bavlneny-rucnik-vysoke-gramaze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.