Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek

Doporučené příspěvky

jj ja mam tiez z jazdy po dialnici cez madarsko cely predny naraznik od musiek a cca 70% tej havede dal DJ Supernatural prec ale ostalo tam este dost pozostatkov tak sa preto pytam ci to staci dat dolu clayom alebo je na to nieco vhodnejsie. clay mam doma takze to by bolo fajn ak to s tym docistim uplne ;)

Odkaz ke komentáři

Já taky nemám mikrovlánko, ale jen takovou rukavicu za 50 korun z Penny :D Tak jsem zvědav na něho jak to tím pude... :D Akorát v té rukavici vždy zustane šampon a musím to proprat aspoň 10, tohle doufám v mikrovláknu nezustává :)

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

No moje myti probiha tak nejak ...... na vuz po strojnim lesteni nanesena vrstva vosku od sonaxu (doma uz ho mam asi tri roky :lool: ). Vzdy predmyju tj. pouzivam mafru gedy (mouchy, trus, kola, blato, spina ....)a splachnu. Pak umeju mafra daytona (sampon s voskem) - namocim rukavici a naleju trosiku a vtiram do laku. Pak to splachnu nanesu rychly vosk co se dava na myckach omw. Setru ususim, dolestim detailerem od autoglymu. Lesteni oken jarova voda, vycistim a vylestim uterkou na sklo. Cena chemie myti je 15 kc :lol:

post-197-0-19579000-1375725495_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Deko
Odkaz ke komentáři

kua hosi dajte nazov niecoho ucinneho na tie musky :wallbash: na aute zatial vosk nie je takze toho zeby sa odstranil sa bat netreba. neviem ci zobrat ten auto finesse citrus power grime remower ( iny som na DS nenasiel ) alebo chemical guys alebo dodo basics of bling ( ten mi poradili v DS) ???? chcem dnes uzatvorit objednavku a neviem co z toho vziat :)

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

vzal som teda ten auto finesse a uvidim ake to bude ;)

a v objednavke s nim je aj mamut rucnik na ktory sa neskutocne tesim a 2x detailingovy kybel s gritom a vekom :prcprc: a este ospevovany poorboys naturals look dressing tak som zvedavy ako bude palubka vypadat ;)

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

Na mouchy funguje dobře http://www.detailingshop.cz/predmyti-myti-a-suseni/587-valet-pro-orange-pre-wash-500ml.html. Je to koncentrát, takže balení je poměrně ekonomické a nějaký čas vydrží (po naředění 5-10 litrů přípravku).

Mám auto v lakovně - do laku PZ dveře, vrata a nárazník. Pak bych rád celý auto strojově rozleštil. Moje otázka zní, jak dlouho nechat nový lak odpočinout než by se šlo na rozleštění? Nebo tyhle karosářský díly radši vůbec neleštit a pak je to jedno? Díky.

Nechal bych to aspoň 2 měsíce odpočinout, případně je vzal jen zlehka ručně Lime Primem (ale i tak bych jim dal aspoň měsíc čas).

Odkaz ke komentáři

Takže se dá říct, že auto měsíc radši vůbec nemýt, neleštit, nevoskovat? Nebo do toho rozleštění jít můžu, když vynechám nově lakovaný části? Už totiž vidím jak se k tomu ani letos nedostanu. :)

Jinak dal jsem dvě vrstvy Supernatural vosku i na vnitřní piano black dekory a navigaci a rozdíl je evidentní - zaprvé jdou mnohem jednodušeji setřít smítka prachu, hloubka lesku je mnohem vyšší a to i na přímém slunci, kde tahle varianta dekoru má trochu "problém".

post-1472-0-84829800-1376041257_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

hosi dik za tipy uz som objednal ten auto finesse ;)

sirmike : ten dekor je v riadnom lesku :palec:

edit : ako a cim cistite koberec v interieri ??? nechcem ho vymontovavat a k tepovacu pristup nemam. najradsej by som to zobral rucne no neviem cim :( nieco vhodne aby sa to moc nenasiaklo vodou ;) vdaka

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

hosi dik za tipy uz som objednal ten auto finesse ;)

sirmike : ten dekor je v riadnom lesku :palec:

edit : ako a cim cistite koberec v interieri ??? nechcem ho vymontovavat a k tepovacu pristup nemam. najradsej by som to zobral rucne no neviem cim :( nieco vhodne aby sa to moc nenasiaklo vodou ;) vdaka

Heavy Duty Cleaner od Valet Pro. Koukni o pár stran nazpět, kde jsem dával fotku čištění zašlýho "plastovýho království" tzv. kožených sedaček. :palec: Koberec to bere stejně dobře, ale tepovačka by byla ideální. Já jsem improvizoval klasicky s kartáčem a houbičkama, nechal působit a trochu vyschnout a vyluxoval. Ivory koberec prokoukl, ale ani předtím nebyl nějak extra špinavý - v autě luxuju co dva/tři dny a mokrou cestou čistím cca co 3 měsíce. Záleží jak máš starý auto, vyčistíš to, ale pokud už má ten koberec leta, je spíš už prostě jetej - ten materiál sám o sobě je děsivej krám. Kdyby to nebylo tak složitý, vyrobím si novej sám. :)

Odkaz ke komentáři

Tak první díl našeho seriálu je na světě. Buďte shovívaví :lool: Každopádně do budoucna bych chtěl natočit i nějaká videa, každou proceduru s různým auty a členy klubu. Docela rád bych uvítal někoho, kdo by do toho šel se mnou - nějakého šikovného kameramana s kamerou, členy klubu jejichž auta by v jednotlivých dílech účinkovala...šel by do toho někdo??

ja bych do učinkovani šel pokud ještě hledáš :D

Odkaz ke komentáři

Panove prosim o radu, jak na starou kuzi? Jedna se mi hlavne o kozenej potah palubky, kterej je po 20 letech na slunci uplne tvrdej... tak bych to rad nejak renovoval, ale aby nezacla poustet barva... to samy vylestenej potah na volantu... Nebo nevite treba o nekom, kdo by to peclive a profi udelal? Nemyslim nejaka mycka v supermarketu, kde to otrou ubrouskem na plasty...

post-333-0-10122400-1376557639_thumb.jpg

Ono to neni z fotky moc zrejmy, ale proste je to tvrdy na omak a ma to takovej umelohmotnej vzhled, coz je skoda, pac je to z doby, kdyz se jeste kuze delala z opravdovy kuze...

Odkaz ke komentáři

Takže se dá říct, že auto měsíc radši vůbec nemýt, neleštit, nevoskovat? Nebo do toho rozleštění jít můžu, když vynechám nově lakovaný části? Už totiž vidím jak se k tomu ani letos nedostanu. :)

Jinak dal jsem dvě vrstvy Supernatural vosku i na vnitřní piano black dekory a navigaci a rozdíl je evidentní - zaprvé jdou mnohem jednodušeji setřít smítka prachu, hloubka lesku je mnohem vyšší a to i na přímém slunci, kde tahle varianta dekoru má trochu "problém".

dobrej tip... a neodřelo se to? Je to hrozně náchylné :(

Odkaz ke komentáři

Pane to je ono - oni to už odřený prodávaj!!! Dekor kolem navigace jsem objednával na 3x než jsem ho vzal. Problém je i ten, že se to pak ani nedá rozleštit ty hologramy, se kterýma ti to dodaj nebo vzniknou.

Supernatural tomu udělá tak hlubokej barevnej tón, že to tyhle nedokonalosti skryje a je to na 99% perfektní.

Další výhoda je, že díky tomu zavoskování na povrchu nezůstávají otisky od prstů, což je třeba v případě rámečku Columbusu docela veliký výhoda.

Při voskování se to neodře! Aplikuj prstama, dvě až tři vrstvy, na rozleštění kvalitní utěrku - mám na auto nějakou červenou tuším od Dodo.

Další možnost je, když se ti tenhle black piano dekor bude zdát už špatnej, ho vzít a nechat profi přelakovat. Lak bude výrazně kvalitnější. Nevím čím a jak to tam ve ŠA dělaj, ale je to aušus. Rozhodně nekupovat nový, protože perfektní bude až na kdo ví kolikátý pokus. ;) :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...