soray Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Jasně, že máme http://www.detailingshop.cz/53-aktivni-peny-snow-foam Používá se pěna, případně mix pěny a šampónu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 No a jak se to používá, celej tento koncentrát dám do té lahve a ono se to ředí s vodou a stříká se pěna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 To mě taky zajímá, youtubu to je rachot když na to nastříkaj 5cm vrstvu pěny...... Tuhle jsem tady kropil na zem starej pěnovej hasičák a dělal taky hustou pěknou pěnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 (upraveno) Co se tyce tech super-samponu, tak si myslim, ze i s temato se nedava do te nasadky na wapku cisty koncentrat, ale mix, mrknete na video: http://www.youtube.com/watch?v=_SS66yCEtwQ Mr.Pink Upraveno Srpen 23, 2013 uživatelem raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 No já tam vidím že tam nalil jen to z té flašky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Tak já dneska objednával toto a jsem na to moooooooooc zvědavej.. Dodo Juice Supernatural Carnauba Glaze Dodo Juice Supernatural šampon Dodo Juice Supernatural vosk Dodo Juice Captain Canoodle wash mitt Carpro IronX Dodo Juice Supernatural Micro Prime Dodo Juice Supernatural Medium Clay Dodo Juice Born Slippy clay refill Let Us Spray Trigger Spray Dodo Juice Supernatural deep pile leštící utěrka – 500gr/m Dodo Juice Supernatural Microsuede Microfiber Madness Dry Me Crazy Uvidíme co to udělá s černou metlou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 No já tam vidím že tam nalil jen to z té flašky.. v case 1:19 je jasne videt, ze v te lahvi uz je minimalne 3/4 vody ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 (upraveno) Tak to je jasný, protože ten foam lance funguje tak, že do nádobky dáte určitý množství toho šamponu (pěny) a pak z wapky tím prochází voda, takže se ta nádobka doplní a stříká to tu pěnu Mám to doma a používám k tomu Snow Foam od ValetPro a vypadá to přesně takhle a podle toho, kolik se tam dá přípravku, tak je potom ta pěna hustá, nebo je řidčí Tady je krásně vidět, že jsem tam dal toho přípravku míň a je to relativně řídký a taky je vidět, že ta nádobka foam lancu je vzhledově plná vody Upraveno Srpen 23, 2013 uživatelem DanTe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 A jak jsi s tímto šamponem spokojen? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 Tou aktivni penou to predmyju a pak myju normalne samponem a houbou ? Bude dobry výsledek i s penovacim nadstavcem od kerchru nebo musí byt ten specialni ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 (upraveno) Já jsem spokojenej, stejně to beru jako předmytí, potom to vemu pořádně ještě CHG Maxi Suds II, pomocí two bucket method a je to Jinak co jsem tak sháněl info, tak se doporučuje ten foam lance dokoupit, je to právě mnohem lepší než ty od výrobců těch wapek. Já to kupoval přes Kubu z detailing.cz fora Upraveno Srpen 24, 2013 uživatelem DanTe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 No a nedělá to tu samou práci , co ta nádobka co je na wapce ? Tam je taky přece nádržka na šampon ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 jenze u karkchru 500 kc v DS 2000 :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 ja zkousel od karcheru, kterou mam darem a nadela stejnou praci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 chalani mam na vas otazocku mam poorboys natural look dresing a chystam sa vyluxovat intros v octavii.avsak sa pytam ci tym mozem vycistit aj tu cast co je medzi oknom a palubkou vid. fotka (to co je oznacene v ramceku) vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Ja beru poorboyem vse :) a v pohode. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 vdaka za odpoved. kedze ta cast je akokeby taka sietkovana tak som newedel ci to tam nenarobi viac zleho ako dobreho ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laconi Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Chlapi jak u OII čístíte čelní okno zevnitř úplně u spodního okraje kde brutálně brání palubka a nejde tam prakticky nic strčit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Ja tam proste narvu mikrovlakno a tahnu s nim, narocnejsi ale celkem to jde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 To teda. Já do té mezery mezi palubkou a čelním oknem asi před dvěma lety stříkal WDčko, protože mi to tam vrzalo a od tý doby tam mám takovou mastnou čáru. Poslední špinavý místo v autě, se kterým nejsem spokojenej. :) Vitto: Už jsi zkoušel brát tím HeavyDuty na koberce ty plasty v Porsche? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Tak dneska první pokus s leštičkou a musím říct, že jsem nadšenej, fakt paráda a bez námahy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Každý berie detailing po svojom http://www.youtube.com/watch?v=qxl2_G3g7nY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 na to som vcera kukal na Facebooku :lool: lesk bez smuh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 ach jaaaaaaaaaaj...Ynteligencia slovenska :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Mám takovej technickej dotaz, zjistil jsem že ironX krásně čistí kola, je vhodnej na jejich čištění ? nepoškodí při častějším používání lak ? Má někdo zkušenosti ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Rád bych se tu zkušených zeptal na rozdíl mezi Dodo LimePrime a ValetPro Achilles. Cenový rozdíl znatelný, ale jak je to třeba s účiností atd? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Vitto: Už jsi zkoušel brát tím HeavyDuty na koberce ty plasty v Porsche? ;) nene pane, musim ho koupit a zkusit to jeste Tak dneska první pokus s leštičkou a musím říct, že jsem nadšenej, fakt paráda a bez námahy ja na ni akorat setrim :D Každý berie detailing po svojom a jeeee cigosi s alfou a detailing :) Mám takovej technickej dotaz, zjistil jsem že ironX krásně čistí kola, je vhodnej na jejich čištění ? nepoškodí při častějším používání lak ? Má někdo zkušenosti ? cistim pravidelne a mam kola lakovany cernou (AEZ) a nektery casti jsou brouseny a vse OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 jo jinak musim rict, ze jsem se snazil mit auto na sraz cisty, ve ctvrtek rano sem s tim blbnul, ale deste a cesta to potento.... a vylozene se tesim az si to znovu umeju :) ted si to totiz uziju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 pri cisteni introsu mi klasicke mikrovlakno trosku robilo problem kedze je dost velke tak som ho musel vselijak skladat aby sa snim lepsie manipulovalo. no pak som dostal napad a dal si zhotovit (buducej svokre :lool: ) mensie aplikatory s ktorymi to uz je o niecom inom. su to dve velkosti pricom tie vacsie su cca 12x20cm a tie mensie cca 10x15cm.no ved posudte sami 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Jakoze žínka? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.