Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek

Doporučené příspěvky

kolko cca treba nechat schnut supernatural vosk?

já na jedný straně začnu a až dojeu k tomu místu tak beru mikrovlákno a jedu znova.... takže těch 15 mínut no...

Diky cubecniku, asi vezmu teda ten HD od AG, sice je trosku dražší (zas je ho tam víc), ale nechce se mi kupovat šampon, když jsem koupil před měsícem.

nz

header : raceglaze je 2-4 vicka na kybel, 250ml by malo pri 2 vickach vystacit na 25 umyti cize 2 vicka =10ml ;)

a dodo ma 1stlacenie = 3L vody , a riedi sa 1:1500 :)

já dávám 4 vička do 15l kýblu a horkou si to dopustím a na závěr napěním wapkou pro důkladné rozpuštění...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si zase pročítal a prej ten Autoglym HD wax nemá takovou výdrž. Kupoval jsem hybrid s tím, že mi vydrží na zimu a ne že mi po 2 umytích autoglymem sleze dolů :D

Tak teď přemýšlím, jestli vzít na zimu Poorboys Natty's Paste Wax nebo Collinite Super Doublecoat Auto Wax 476s ... hlavně aby mi to přežilo ten autoglym šampón a leštěnku :lol:

Odkaz ke komentáři

No hlavně se nemá používat na strojně leštěná auta, muže zanechávat mapy, ale zase dobře kryje. Ale SRP A HD bude fungovat dobře. To vím. A dokup si detailer a při mytí to nakrm detailerem a vydrží to dlouho... Já osobně s AG zkušenosti nemám, ale včera jsem byl u kamaráda co tp používal a drželo to celou zimu...

Odkaz ke komentáři

No, každopádně za ten vosk od AG chtějí přes dvanáct stováků ... za tu cenu koupím ten raceglaze šampon, další hybrid vosk a jeste i lime prime (nejakou mensi lahvicku) a furt mi neco zbyde :-/ Asi to stejne nakonec vyresim takto, ze ten sampon prenecham taťkovi :lol:

Tomu při mytí to nakrm detailerem nerozumím :D nevím k čemu ani je :D

Odkaz ke komentáři

Konečně téma :wub: ..přidám i svým málem do pranice ..

Už jsem také něco vyzkoušela a dovolím si podělit se o zkušenosti v kostce (fota spíše ilustrační, dát dohromady fotografie ze stejného světla, focených za stejných podmínek je téměř nemožné):

1) Dodo Juice Purple Haze vosk mi zbyl ještě z golfa (barva: modrá pastelka)

- snadné použití, modré ruce, krátká výdrž, můžete vrstvit, ..

post-30369-0-63247800-1378909989_thumb.jpg

2) Dodo Juice Supernatural vosk

- dobré použití, čisté ruce, celkem dobrá výdrž, lehké zakrytí vlásečnic po laku

post-30369-0-43625000-1378910325_thumb.jpg

3) Dodo Juice Supernatural Hybrid paste sealant

- tužší nanášení, čisté ruce, lepší výdrž než 2)

post-30369-0-22995600-1378910531_thumb.jpg

4) nynější migrace k Autoglym High Definition Wax kit v kombinaci s Autoglym Aqua Wax

- rychlá manipulace aplikátorem, snadné rozleštění, čisté ruce, zakrytí drobných nedostatků, výdrž aktuálně testována ;)

- předmytí

post-30369-0-82809300-1378910764_thumb.jpg

- po umytí

post-30369-0-17534300-1378910784_thumb.jpg

Samozřejmě před voskováním musí být lak perfektně připraven, umyt a zbaven nečistot - vždy na jaře použiji vhodný clay i lubrikant vč. LP (Dodo) nebo Resina od AG (přijde mi s ním lepší a kvalitnější manipulace než s LP)

- umývám 1x za 7-14dní dle počasí šamponem od DJ Supernatural (s AG jsem nebyla spoko, byť má být PH neutrální)

- vosky se snažím dodržovat 2 až 3 vrstvy

Bazy promine, první fotka, co mi vlezla pod ruku :lool:

post-30369-0-84373500-1378910794_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...