Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek


Doporučené příspěvky

já sem práve nad tím nattysem taky hodně uvažovala, pak sem si něco více přečetla a vzala tenhle, tak uvidím..jinak šampon a leštenka moje není, ale když už to přišlo :D

 

a na ovci jsem zvedavává, práve že mám na kola a podek takový ty obyč, tak sem chtela zkusit neco lepšího, tak snad mě to nezklame, když všichni ovce schválej, ale taky jsem přemejšlala nad rukavicí od MM, přesne jak máš tu houbu :)

 

 

Upraveno uživatelem Myš
Odkaz ke komentáři

Prijde mi, ze pokud nemas kompresor, nebo fukar na listi, tak to nema smysl, i kdyz to dodatecne vytece, tak otrenim nenapachas tolik skody, jako pobuchovanim, nebo pokusy s pumpickou na kolo :D

 

@Mys: ty jako hodlas pouzit DJ Tribble Mitt na spodek auta??!! :blink:

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Dneska jsem dělal kámošovo 15 let staré auto s velmi poškrábaným lakem - černá základní barva. Dělal jsem na tom celý den - více jak 14 hodin a i tak jsou místa která by chtěla lakýrníka. Bohužel foto před jsem nedělal - začínal jsem ve 4 ráno. Majitel byl ale nadšen a to je důležité. Jinak jsem použil kosmetiku Riwax (mytí, clay, mytí, lehký brus, leštění, oplach Isopropylalkoholem a dvě vrstvy vosku.)

Foto - kalkuačka S3

post-502-0-29544600-1438634061_thumb.jpg

post-502-0-01209200-1438634094_thumb.jpg

post-502-0-13063400-1438634115_thumb.jpg

post-502-0-94954500-1438634153_thumb.jpg

post-502-0-03549700-1438634195_thumb.jpg

post-502-0-77832100-1438634218_thumb.jpg

post-502-0-81402600-1438634252_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

zdárek, pěkná práce. mám prosbu o radu, ať pročítám jak pročítám, odpověď jsem nenašel. kastli dělat nechci, je dorvaná škrábancema skrz černou až na bílej podklad, navíc stojím věčně ve městě u hlavní silnice a garage nevlastním. jde mi o tohle: když přejedu rukou po předním skle, tak je hrubý.pustím stěrače(i nový) a slyším jak drhnou po tom hrubým povrchu.navíc po ránu ve vlhku dlouho trvá než zmizí fleky jakoby od vodního kamene, ale ty vycházejí přímo z těch nečistot. potřebuju ten sajrajt před zimou dostat dolu(jízda s tím je o hubu) aby bylo sklo hladký a čistý. čím levnější, tím lepší. těžko budu před vánocema kupovat různý ironx apod, ikdyž pokud to funguje tak proč ne? nebo pokud víte o někom v karlovarským kraji, kdo by byl schopnej toto za rozumný peníz udělat(je to o domluvě, je mi jasný,že za kilo se nikdo ani nezasměje).díky za každou radu i odpověď

 

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o měsíc později...

Středa tím líp, bude víc času, ať to má nějakou úroveň taky :-) Navrhuji rozvrhnout to do těchto dílů:

1/Předmytí, mytí a sušení

2/Čištění laku a clay

3/Leštění

4/Protekce (vosky a sealanty)

5/Interiér

6/Okna,disky a pneumatiky,plastové a pryžové části,motor

 

Co na to říkáte?

Zdar pane mistre!Chci se zeptat,to lesteni,po clay,to mam delat nejlip cim a jak?A pak voskovani...vosky a lesticky?diky za reakci.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...