Přejít na obsah

Audi A6 C6 3.0TDi - Berry

Michal K.

Doporučené příspěvky

pěkná A6 ..gratulace... po tomhle samém už delší dobu koukám .. fakt super auto s ještě lepším motorem .. no já tedy koukal po něčem starším ale fakt pěkné

ps: to video s A5 .. masakr .. fakt jsem nevěřil že to je TDI až jak otevřel tu kapotu .. jo hold ladáčky .. myslím ,že tato úprava bude pomalu půl cena vozu .. :palec:

Odkaz ke komentáři

Dekuju za chvalu :palec:

A5 je mazec no, to uz musi byt poradna vasen to takhle upravovat, ale docela solidni zvuk se z toho da dostat za +- 30tis.

Jinak dneska napadlo vice snehu, tak jsem konecne odzkousel quattro a musim rict, ze je to supr, rozjezdy jsou skvele i v te mestske brecce, co je jak mydlo. A zajel jsem si taky na parkoviste opustene a zkusil si nejake ty driftiky :lol: , toz dobre :wub:

A tedka jak byly ty mrazy, tak jsem uplne uneseny, jak rychle zacina auto topit, je to snad 2x rychlejsi jak v oktavce, clovek nemusi spolehat jen na vyhrivane sedacky. To bude asi dane objemem motoru, ze? Nebo co to ovlivnuje?

Odkaz ke komentáři

Prihrev dela i Webasto: Thermo top V. Funguje to tak,ze po nastartovani kdyz je venkovni teplota pod 5°C se automiticky sepne a ohreje vodu do motoru a auto okamzive zacina topit. Cas tomu priblizne odpovida. A pokud by tam byl tak ho urcite venku slysis jak zacina zapalovat a pak hori. Huci to jako bufik protoze to je v podstate bufik jak psal Lukas ale bez moznosti ovladani. Je to automat. Ja ho treba u Tourana mam u praveho predniho kola a vyfuk vede pod ridice. Poznas to i podle toho extra vyfuku.. Ale je mozne,ze ten motor proste sam takhle topi :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

JJ, to me taky, okno se vubec nemlzi, celkove cele auto se nemlzi, v oktavce ikdyz byly nove filtry, tak to nebylo uplne dokonale. A hlavne vice vyhrivaji vnejsi zrcatka.

Jinak dneska mi prisly LED zarovky do osvetleni nastupniho prostoru zespodu dveri a jsem pekne nasranej, nevim jaky ing to u audi vymyslel, ale zadni se mi nepodarilo vymenit, protoze konektor k lampicce ma tak kratky kablik, ze to neni mozne. V podstate se jen sroubovakem vyloupne lampicka, ale nejde povytahnout vubec ven, takze je nerealne vymenit zarovku. No takze jsem trosku zabral, ze ji vytahnu, ale rozpojil se mi konektor a ted zaboha nejsem schopny zapojit lampicku zpatky, ten kablik je vazne tak kratkem, ze ani hackem si ho nemuzu podat ven do dirky a zapojit. Tapec se mi sundavat nechce, budu to muset nejak vymyslet. Ty zadni lampicky jsou teda fakt nahovno, respektive delka kabliku k nim. Co tim sledovali v audi nechapu. Jsem z toho docela smutny, asi pak budu muset nechat vymenit v servise ty zadni, budou muset sundat tapec zadni u obou dveri. Do tech druhych zadnich jsem se ani nepoustel ale.

Vse jsem delal v podstate podle navodu, ktery je v ELSE, takz nevim, jak by to melo probihat, kdyby mi ciste praskla zarovicka.

http://elsaweb.spaghetticoder.org/doc/A.en-GB.A00.5A60.25/33650991/3

Jinak sviti ty ledky pekne, ale neni to tak silne osvetleni, jako ma LukasV. Ale asi mi to staci. Musim poresit ty zadni dvere a mam komplet oLEDkovano. :pivo:

post-75-0-53296400-1355333718_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...