Přejít na obsah

Audi A6 C6 3.0TDi - Berry

Michal K.

Doporučené příspěvky

v pohode, mi ani tak nejde o tu vysku bocnice jen mi to pripadne siroka guma na uzkej disk. Podle legislativy je 255/35 OK na sirku disku 8.5J - 10J takze v tomhle pripade je to nejuzsi moznej rafek a tim bude ta guma pusobit jako takova bublina, ale aspon ze to neni nejakej strech jako krava kde zase clovek ma strach kdyz jede pilu nebo ani ju jet nemuze protoze by to vyzul

Odkaz ke komentáři

Miso,tak konecne i ja ti tu napisu!!Uz predtim tva okta byla cool ale tohle??To je jina liga kamo!!Tohle jsem taky chtel a tak ti tise zavidim!Vybava a motor chvalim!Taky bych to brar jen v 3.0tdi ;-) Tak at si s ni spokojeny a pokud budes mit cas v nedeli stav se k te kice rad omrknu! ;-) Fakt pekna!!At ti dela jen radosti!Myslel jsem ze takove auto uz nepotrebuje nejakou zkraslost ale vidim ze se to da a celkem dost!Jeste kdybych mel ten motor co ty stejne bych si ho nechal chipnout! :-D Fakt moc krasna! ;-) Uzivej si ji poradne a hlavne to quatro paradane drzi!

Odkaz ke komentáři

Diky, snad bude slouzit bez poruch :pivo:

Jj, upravovat to jde, vsak mam cely seznam planovanych uprav, jen bych potreboval ale tiskarnu na prasule :D

Ad motor: cip mam v planu taky, nejspis na leto.

Jinak jsem zjistil nove info ohledne pneumatik..u 20" tam maji byt 255/30 r20, a ne 265...

Nicmene se tam pry v pohode vlezou 255/35 r20. Az bude vice casu, tak obvolam importera a pozjistuju, na co mi daji papir :palec:

Odkaz ke komentáři

Ty 20tky jsou vpoho na audi!Tam ty kola ve 20tce se ztrati aj vetsi vpoho vlezou!Kamos ma S6 a ma tam 20tky!Hodim ti sem foto jestli chces jak budu na kompu! ;-) A zapsat by to melo snad jit U nas parkuje RS5 a ma origo 20tky audi!

Jen pro zajimavost je to od Uifalusiho nebo jak se to pise bracha ;-)

Odkaz ke komentáři

Lenze RS5 ma original 20" kolesa. Ten ich tam nezapisoval :D Zapisat ide vsetko to je jasne. Dnes som videl jednu starsiu A8 a mal disky ROTOR style Audi, take jako keby do hneda, za 1. vyzeralo to strasne, modre auto a hnede disky s lestenymi plochami a za 2. Boli tak uzke ze to bolo dost komicke pozerat na A8 zo zadu a vidiet tam tie tenke pneu :D

Odkaz ke komentáři

Tak tak, rs5 to ma v technicaku standardne. Az mi skonci zkouskove, tak pozjistuju ten zapis :palec: . Chtel bych tam 20ky, ale v nejhorsim se spokojim s 19".

Bracha ma na CC 235/40 r18 a ja mel na oktavce 225/40 r18 a vizualne neslo poznat rozdil, co je sirsi, jen u nej byl znat vyssi profil bocnice. Taky zalezi jaka znacka pneu to je, nekteri maji sirsi 225mm nez ti druzi apod.

To s tou A8, mel si ji vyfotit pro pobaveni :D

Odkaz ke komentáři

Jsem si dneska hral s navigaci, mapy jsou fakt supr. Hlavne jsem se zameril na 3D budovy, praha je centrum komplet v 3D a nektere budovy i barevne s texturama. U nas v OVE jsem zatim jen Novou radnici videl barevnou 3D a vubec jedinou budovu 3D :lol: . Pristi patek jedu do Prahy, tak jsem zvedav jake to bude :palec: .

Praha a jedna z Londyna ;)

post-75-0-82013500-1359738326_thumb.jpgpost-75-0-66030600-1359738337_thumb.jpgpost-75-0-60397600-1359738349_thumb.jpgpost-75-0-03530200-1359738376_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Uvědom si že každé auto je jiné,ta samá A6 může mit mín nebo naopak vic v základu a většinou ze zkušenosti co mi řikali zrovna Audi a BMW je ve svých hodnotách z fabriky prý hodně ukecané,takhle to nejde brát.

Kluci jsou rozumny a nastavuji jen bezpečné hodnoty,měl jsem z nich velmi dobrý pocit ;)

Nejsou to jen nalejvači :)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Vcera v Praze jsem narazil na cistokrevou S6 po faceliftu. Ta barva byla supr. Sbiram inspirace :wub:

post-75-0-77824200-1360446365_thumb.jpg

Romane: to sice ano, to vse chapu, ale myslim si, ze ten muj motor, ma vetsi potencial nez "jen" 198kw. Na audiklubu je typek, co tam ma soucasne 345k, ten tam sice ma prekopane turbo, vetsi intercooler, vyfuk z s6 a myslim cerpadlo jine. Ale ten bez veskerych uprav se podle nej da dostat bezpecne na 290k. Uvidime, ted jsou na poradu jine upravy nez motor. Ale jeste jednou diky za info, kazde info je dobre.

Odkaz ke komentáři

Jj presne tak. Lubomt, je to borec. Nechtelo se mi to tu cele rozepisovat. Cerpadlo ma z 4.2tdi, predelane lopatky v turbu atd. Ze mu delali cip BH vim, ale jací jsou a jake jsou na ne reference uz nevim.

Daval jsem tady prece odkaz na video od DP na a5 306ps. Ty motory jsou snad stejne ne? Akorat jine kody, ale to normalka.

Odkaz ke komentáři

Z osobnich zkusenosti od znamych nic. Ale prolizal jsem net a maji je hodne i nemci na autech a vsude kladne ohlasy. Pokud budu brat fungl nove, tak do nich taky pujdu asi, ale spise shanim nejaky pouzity set origo kol. Uvidime. Rozhodne bych se jich nebal :palec:

Nekde je prodavaji za vysoke ceny, nekde jsou zase vyhodnejsi. Nekdo mi tu i psal, ze vyjizdi na nekterych autech z fabriky.

Odkaz ke komentáři

Kluci, stresni box(rakev) musi byt vzdy uprostred strechy? nebo muze byt na prave strane vic, aby do ni byl lepsi pristup. Pisou ze ma byt uprostred, ale to je pak pristup uplne na piii a videl jsem hodne aut, co to ma na prave strane strechy. Kamos to tak taky mel, kdyz jsme jeli do chorvatska.

Ptam se, vadi to necemu? Jizdni vlastnosti to snad tolik neovlivni, nejedu daleko, asi jen 200km. DIky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...