wrccko Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 No tak oni to robia skôr v menšom - to už je viacej známy možno DMack. Mal tie Hankook človek z rodiny a nebol spokojný - otázka je či nemal nejaké celoročné alebo ako to oni nazývajú, mal to z výroby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Cosby: a co teda na A6? Doporucil bys mi je na ni? Lehka zrovna totiz neni, nejakych 1920kg. Vydrz staci,kdyz odjedou dve leta. Zatim mam auto chvili,takze nemam vypozorovane,jak rychle se ojizdi gumy. Jak na tom byl allroad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Michale máš auto za několik set tisic a chceš šetřit na gumách? Neblázní! Pneu je základ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Dle zkušeností jsou Hankook dobrý pneu, určitě s nima chybu neuděláš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Kde jsem psal Romane, ze chci šetřit? Bavíme se o cenach 5tis a vyse. A nez neco napises,koukni na ten test. Kdybych nevedel,ze guma je zaklad,tak to asi neresim,nemyslis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 (upraveno) Tak nekupuj sračky a vem něco co funguje... Cosby: na osobáky VW? To neee.Aspon co jsem zjištoval a koukal u nás v Olfincaru tak jsou obuté na Dunlopkach a Pirellkach Upraveno Prosinec 9, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Romane, na co asi kouká na ty testy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Ja bych se tech gum nebal, dokonce i nove skodovky uz na tom prijedou z fabriky a srackou bych je urco nenazval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 V Helleru všechny na Hankook,alespoň před před půlrokem. Jinak dobrých gum je dost.Michelin,Nokian... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Ty Nokiany ZG2 mam od letosniho jara v 235/45 ve W indexu v 17" na Mondeo a jsou fajnovy a i krasne tichy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 na Allroadu jsem měl Nexen Winguard Sport a musím říct,za ty prachy perfektní pneu a pozor,není to China a Nexen dodává i do prvovýroby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 S Nokiana nemám problém,ty jsem měl taky v plánu ale dopadli uplně nové Michelinky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Nokiany dopadly v tom testu hure a navic Nokiany jsou levnejsi nez ty Hankook, takze tvoje tvrzeni, ze setrim, je zcela zcestne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 nj, to je těžký, když Roman se baví o zimních a ostatní o letních 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Nokian na léto nic moc,na zimu špica 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 pěkná A6 ..gratulace... po tomhle samém už delší dobu koukám .. fakt super auto s ještě lepším motorem .. no já tedy koukal po něčem starším ale fakt pěkné ps: to video s A5 .. masakr .. fakt jsem nevěřil že to je TDI až jak otevřel tu kapotu .. jo hold ladáčky .. myslím ,že tato úprava bude pomalu půl cena vozu .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Dekuju za chvalu A5 je mazec no, to uz musi byt poradna vasen to takhle upravovat, ale docela solidni zvuk se z toho da dostat za +- 30tis. Jinak dneska napadlo vice snehu, tak jsem konecne odzkousel quattro a musim rict, ze je to supr, rozjezdy jsou skvele i v te mestske brecce, co je jak mydlo. A zajel jsem si taky na parkoviste opustene a zkusil si nejake ty driftiky , toz dobre A tedka jak byly ty mrazy, tak jsem uplne uneseny, jak rychle zacina auto topit, je to snad 2x rychlejsi jak v oktavce, clovek nemusi spolehat jen na vyhrivane sedacky. To bude asi dane objemem motoru, ze? Nebo co to ovlivnuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Michale a nemuzes tam mit taky prihrev motoru a topeni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Akorát jsem chtěl psát, jestli tam nemáš naftový příhřev. I když můžu říct, že má audi také topí rychleji než OII . A to jsou v OII ty přihřívací svíčky. A když to vemu z druhý strany tak ten větší objem už jen díky více chladící kapaliny, by se měl ohřívat pomaleji ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 No je to možný, že je tam příhřev. Jak to můžu zjistit? Někde jsem i četl, že ten příhřev se dá překopat na nezávislé topení že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 No pokud někde němáš nějakej štítek webasto, eberspachar , tak si myslím , že by se to dalo zjistit diagnostikou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 A ten prihrev je teda neco jineho nez nezavisle topeni ne? Jake jsou rozdily? Vim jen, ze nezavisle topeni ma dalkovy ovladac a da se programovat a zapinat dalkove. Ale ten prihrev dela co presne? A taky ho vyrabi teda webasto jo? Zkusim to prolezt, ale podle VIN kodu v ETCE jsem tam myslim nic s WEBASTO nevidel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Hale co jsem se já kde dočetl a pochopil , tak příhřev je nez. topení bez programovacích hodinek / dálkového ovladače. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 tak podle VIN kodu: 9M0 Bez přídavného/nezávislého topení Tak tedy nevim jakto, ale topi to opravdu mnohem rychleji. V podstate nastartuju, odhrabuju auto od snehu, sednu dovnitr a uz fouka teplo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Prihrev dela i Webasto: Thermo top V. Funguje to tak,ze po nastartovani kdyz je venkovni teplota pod 5°C se automiticky sepne a ohreje vodu do motoru a auto okamzive zacina topit. Cas tomu priblizne odpovida. A pokud by tam byl tak ho urcite venku slysis jak zacina zapalovat a pak hori. Huci to jako bufik protoze to je v podstate bufik jak psal Lukas ale bez moznosti ovladani. Je to automat. Ja ho treba u Tourana mam u praveho predniho kola a vyfuk vede pod ridice. Poznas to i podle toho extra vyfuku.. Ale je mozne,ze ten motor proste sam takhle topi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Michale, taky mi Brambora topí okamžitě. Byl jsem z toho dost příjemně překvapenej. A i foukání okna a výhřev zadního okna mi přijde o dost lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 JJ, to me taky, okno se vubec nemlzi, celkove cele auto se nemlzi, v oktavce ikdyz byly nove filtry, tak to nebylo uplne dokonale. A hlavne vice vyhrivaji vnejsi zrcatka. Jinak dneska mi prisly LED zarovky do osvetleni nastupniho prostoru zespodu dveri a jsem pekne nasranej, nevim jaky ing to u audi vymyslel, ale zadni se mi nepodarilo vymenit, protoze konektor k lampicce ma tak kratky kablik, ze to neni mozne. V podstate se jen sroubovakem vyloupne lampicka, ale nejde povytahnout vubec ven, takze je nerealne vymenit zarovku. No takze jsem trosku zabral, ze ji vytahnu, ale rozpojil se mi konektor a ted zaboha nejsem schopny zapojit lampicku zpatky, ten kablik je vazne tak kratkem, ze ani hackem si ho nemuzu podat ven do dirky a zapojit. Tapec se mi sundavat nechce, budu to muset nejak vymyslet. Ty zadni lampicky jsou teda fakt nahovno, respektive delka kabliku k nim. Co tim sledovali v audi nechapu. Jsem z toho docela smutny, asi pak budu muset nechat vymenit v servise ty zadni, budou muset sundat tapec zadni u obou dveri. Do tech druhych zadnich jsem se ani nepoustel ale. Vse jsem delal v podstate podle navodu, ktery je v ELSE, takz nevim, jak by to melo probihat, kdyby mi ciste praskla zarovicka. http://elsaweb.spaghetticoder.org/doc/A.en-GB.A00.5A60.25/33650991/3 Jinak sviti ty ledky pekne, ale neni to tak silne osvetleni, jako ma LukasV. Ale asi mi to staci. Musim poresit ty zadni dvere a mam komplet oLEDkovano. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2012 Tak poté, co jsem si vyrobil "prodluzovacku" z origo svorkovnic a kabliku, tak se mi to podarilo to tam napojit, aniz bych musel sundavat tapec, takze konecne mam uz vsude LEDky, ale byl to boj s tema zadnima dverma, vymyslene to je teda hodne bidne a prostoru jak pro 2lete dite. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 17, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2012 Pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.