jirka3 Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Prosím tě Romane, vždyť jen rejpeme ;) . Samozřejmě je se zadokolkou větší sranda, ale v zimě, jak vidíš, jsou situace, kdy seš se zadokolkou v řiti. Já bych tu byl bez X-drivu ztracenej. Ale zase v létě mi bude líto, že mám náhon na všechny čtyři 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Tahle situace mi pripomina Houmika kterej mel OI a kdyz poridil BMW tak se z nej stala jina persona :D Jirka3 : vsad se,ze i v lete ocenis Xdrive. Hodne vody na silnici,rychle prujezdy zatacek na okreskach diky jistote, ze Te nehrne predek rovne nebo naopak zadek Te nemuze predebehnout. Samozrejme minus je vyssi spotreba,ale ta mi za to bezpeci a jistotu v aute rozhodne stoji. A ze je se zadokolkou sranda? To snad romane jezdis kruhace bokem?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Michalku: a copak chceš slyšet? že každý pohon má svoje plusy i minusy? Proč zadní pohon využivaji výhradně sportovní vozidla? Využivá ho Mercedes,Lexus,BMW,Alfa se k tomu chce vrátit? Proč asi? Michale: zeptám se jinak...Tys jezdil s autem které má pohon zadních kol? Škodu 105,120 nepočítam. Jako výhodu uvádím rozdělenou jakoby práci-přední kola zatáčeji,zadní poháněji) neboli jeho ovladatelnost.Samozřejmě že na kluzkym povrchu je problém ale i to je otázka času-vymakanější eletr.systémy atp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 není problém u zadokolky hlavně v tom, že je prostě lehká prdel? a s tím žádný el. pomocník nic neudělá podle mně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Jezdil. Strejda mel dlouhou dobu 5kove bawo. A nespocetkrat me nekdo vezl a milionkrat jsem videl trapit se bawory v zime. V lete na suchu je to spica, to je ale tak vse, kdy ten nahon muzes ocenit. Me by zadokolka do baráku nesmela. A prijde mi, ze ty moudra co tu rikas, mas spise nactene. Ja si jen rypnul nad situací, co dal kámoš na Facebook. A nebyt ho v audi s quattrem, tak je asi bile bawo v piii a ma po lyzovacce...beres si to moc osobne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 tady to nekdo moc zere, myslim ze moderni technologie 4x4 a rozdeleni pomeru hnaci sily mezi napravama v pohode prekonaji ciste zadokolky, nemluve o prakticnosti. Uz nova F30 pri vyjezdu ze zatociny uprednostuje predni napravu, novy AMG jdou taky na 4MATIC ale chapu ze jsou tu taci ci chleba jim toho pisen budu zpivat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Taky tvrdím že 4x4 je super,protože ji mám, ale když jsem měl Medvěda 124 E s upravou AMG a 170kw tak jsem tvrdil že lepší auto už vlastnit nebudu, ale to už je 20 roků a trošku jsem zpohodlněl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 124E bylo nadherne auto, poctivy medour To ses musel citit jako "PAN" v tom jezdit, co? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Byla to krásná kara a v té době jsem za něj dal víc jak dnes za Turka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Mel jsem predokolky a pak 4x4 a ted zas predokolku a 4x4 mi chybi :( Az budu velky tak chci quattro nebo x-drive S horomadou vykonu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Moje dvojce, ale cena teda silena http://www.dasweltauto.cz/Car/386834/a6-avant-3-0-tdi-dpf-quattro-tiptronic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 kolik by stála nová? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 No cenovka moji jako nove byla 1920000, jestli si dobre pamatuju to, co mi bylo sdeleno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 2 mega... to teda není nejmíň zrovna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Michale to tady nemuzes davat takove inzeraty. To pak zacina premyslet kolik dostanu za organy abych na ni mel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Me udivila ta cena a de facto stejna vybava, barva i kola :D . Vim, ze jsem svoji koupil vyhodne a pod cenou, ale tohle mi prislo moc Tim lepe pro me ale :) Jedno fajne videjko :D Ta paintbalova barva jde pak normalne umyt? Jinak nova RS4 je nadhernaaa http://www.youtube.com/watch?v=1F9bwCsnqmM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 tak to video je hodně dobréééé :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Super video a jeste lepsi napad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 (upraveno) LEDky kupuju z ebay. Ceskym obchodnikum nebudu davat penize za tu prirazku. Zbozi maji taky z ciny apod... No teda Michale, to jsi mě trošku urazil :-) Vzdyt to Roman porad rika, ze se zadokolkou je vic srandy:-)) V zimě stojí zadokolka za vyližprdel ale v létě to je neskutečná záležitost :-)) Jinak moc krásná Audina, měl jsem podobnou k užívání asi měsíc a byla prostě super.. Cituji od sebe z vlákna.. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=981&st=120 Upraveno Březen 2, 2013 uživatelem Superfatty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Parádní video jj zadokolka je v zimě úplně na pikaču (taky mi nějaké to BMW prošlo rukama) v létě je to mnohem lepší, ale kdybych měl v dnešní době na výběr tak bych šel radši do čtyřkolky než do zadokolky ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 No teda Michale, to jsi mě trošku urazil :-) Ale no tak, nebud citlivka. Nektere ledky jsou z ciny, nektere z USA, jine zase z GB anebo DE. Je to jedno, nicmene ceny na ebay za vsechny tyto ledky jsou jine, nez veskere nase E-shopy. Ovsem ne kazdy ma ebay ze a ne kazdemu se tam chce hledat ;) Jinak diky za pochvalu, z tveho Rka jsem taky hotovej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 mohli by jsme se sjet u Romana a zajít na pivko :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Dobrej napad. Naplanujte to na duben, chystam se za Romanem. Mam u nej schovany nosice;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 ok, jen jestli je roman už neprodal :-D ok, jen jestli je roman už neprodal :-D je to obchodník tělem i duší :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 mohli by jsme se sjet u Romana a zajít na pivko :-P Chlapi, to není špatný nápad, zvu Vás do jednoho malého rodinného pivovárku kousek od Romana ...... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Tak to by bylo supr! Domluvte to P.S jsem na sračky ze Štěpána :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 ty jsi hostitel, tak se snaž :-) Navrhni termín, za sebe prosím konzultaci, mohu jen v sudé víkendy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Pozvání je sem: http://www.pivovarpropper.cz/ privátní péče zajištěna, možná by bodnul gulášek, co říkáte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Jardo to zní a vypadá hodně dobře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 někteří na srazu už okoštovali :D ...... měl jsem tam soudek pro kamarády, ale ty jsi chyběl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.