košin Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 vy jste za kuchal doktore že? :D zítra nalepíme a světla jako nové :) díky Mařenovi za skla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 20, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2013 Rovnou si vyčisti tu čočku od mlhovky, když je tak zakalená, tak je špinavá a blbě to svítí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 21, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 Jak to šlo rozebrat? Porad z toho mám trochu strach do toho říznout... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 Rezal jsem to prvne pilkou na zelezo, ale to stalo za prd, pak prisel tata, mrknul na to, vzal odlamovat a v te drazce to proste vsi silou rezal, slo to tezce, meli jsme potom oba puchere na rukach a zlomili jsme asi pulku toho noze, ale povedlo se :-D mozna by pomohlo to cast vyrezat a pak nahrat a zkusit rozlepit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 21, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 Já jsem rozlepoval, jsem si udelal trošku dírku do korpusu na neviditelným místě, kde jsem pak vrazil šroubovák a páčil a páčil, docela to pak šlo. Prvně jsem to chtěl taky řezat pilkou na železo, ale to byl strašnej vopruz. Takže když to nešlo silou, munselo to jít ještě větší silou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 dveře na 90% hotovy, jenom přehodit šroubky a kolíčky na černé a sehant madlo za řidiče + nová baterka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Co jsi řezal pilkou na železo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 když jsem rozdělával světla, tenkým plátkem jsem řezal část jednoho světla abych dostal ven ty staré skla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Já myslel že to drží jen lepidlo... hmm divný, co znám lidi tak to stačí prdnout do trouby na pár minut na určitý stupně a pak to jde samo, viděl jsem to tak párkrát :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 jo, teď už to vím taky, pak jsme to řízli odlamovákem a šlo to i bez pečení v troubě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 cau jak jde prestavba na facelift?mam zde na bazarku inzerat z vecma na facelift 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 přestavba jde pomalu, ale jde, díly jsem viděl, ale mám tě docela daleko a navíc mám poblíž vrakáč s dobrýma cenama, takže jsem u zdroje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 dneska je venku nádherně a nějak jsem se doma nudil, tak jsem na půdě našel osb desku, vzal jsem metr, naměřil prostor na subáč a dal se do řezání, sešrouboval jsem to, přiložil na místo, zjistil kde to chce přidat a udělal si výkres jak mají být desky, takže po svátcích skočím pro MDF a složím si bednu :) a konečně mě napadlo se podívat na centrál kufru a zjistil jsem, že je odpojený :-D takže jsem to spojil a funguje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 hezky panáčku, také chystám pozměnit kufrový prostor s tím, že předám dále tu plovočku co mám v kufru ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 Takhle vypada vnitrek moji bedny v kufru,hlaje to super akorad nevim kolik ma litru to jsem si nespocital.Ta ten muj MTX basak by mela bejt uzavrenka 38L a otevrena 56L,kdyz jsem mel uzavrenku 45L tak hral stejne nejlip :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 tohle by mělo mít něco kolem 30l, nějak extra jsem to nenatahoval, možná ho ale posunu ještě asi 2-3cm ke světlu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 25, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 Je to bude pecka, a co do nej budes davat za woofer? 10, 12? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 to jsem se ještě nerozhodl, ale spíš bych to viděl na nějakou 12tku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Tohle by bylo i ideální řešení pro mě, ale jsem posránek a nevěděl bych jak na to :D :D Mám právě 12ku doma.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 není to nějak extra těžké, můžu ti pak poslat rozměry jak nařezat desky a pak to jen spojíš do sebe :) já zas nemám strach z toho jak to spojit, umístit aby to drželo, ale zase nevím moc co za sub a hlavně co k tomu, jak s drátama a další :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 kdybys chtel to co mam v kufru ja tak se ozvy kamos to dela porad.Na bazosi ma i inzerat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 náročný víkend za mnou, za sobotu najeto asi 250km, auto zasrané jak jetel, nakonec jsem večer skočil na wapku ale už jsem to ani nefotil...přibylo zase něco na jaro, díky moc DavcaTuma :) a porovnání ošklivé předface a krásné i když trošku pobité face octy..ještě po zprovoznění centralu kufru vydává motorek dost velký kraval, je to tak normal, nebo je něco v nepořádku? central 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 (upraveno) Mas slyset muj :D to bude tim starim :D Upraveno Prosinec 29, 2013 uživatelem vlades92 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 Skoro si trefil i tu SPZku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Dobrý zvouček, hlavně že to funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Dělá mi to úplně stejnej zvuk, podle mě to dělají všechny předface octy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Mě to zatím nedělá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 dneska nalakovaná lišta nad spz, dopasovaná guma pod ní a někdy až se mi bude chtít tak pude na auto :D plus jsem dneska zachraňoval střechu, nad oknem jsem měl odstřelený kousek laku až na plech a už to chytalo rez, tak jsem to vzal základem ať mi tam nevyhnije díra až dovnitř 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Lakovat líštu mě taky čeká, zničil mi ji ten všiváckej zlodej, takže teď to mám jen v černým matu. Jak jsi to dělal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 sehnal jsem za 350 tuším lištu, bez rýh a všeho, jen ve stříbrné, takže jsem ji zdrsnil, odmastil, stříkl na to 3 vrstvy barvy ve spreji, posušil to horkovzduškou ( stříkal jsem to na půdě kde se docela práší tak abych v tom neměl prach) pak se na to daly 2 vrstvy bezbarvého laku a teď to nechávám vyzrát nad topením na parapetu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.