Přejít na obsah

Košiho modrá babča

Doporučené příspěvky

Rezal jsem to prvne pilkou na zelezo, ale to stalo za prd, pak prisel tata, mrknul na to, vzal odlamovat a v te drazce to proste vsi silou rezal, slo to tezce, meli jsme potom oba puchere na rukach a zlomili jsme asi pulku toho noze, ale povedlo se :-D mozna by pomohlo to cast vyrezat a pak nahrat a zkusit rozlepit

Odkaz ke komentáři

Já jsem rozlepoval, jsem si udelal trošku dírku do korpusu na neviditelným místě, kde jsem pak vrazil šroubovák a páčil a páčil, docela to pak šlo. Prvně jsem to chtěl taky řezat pilkou na železo, ale to byl strašnej vopruz. Takže když to nešlo silou, munselo to jít ještě větší silou :D

Odkaz ke komentáři

dneska je venku nádherně a nějak jsem se doma nudil, tak jsem na půdě našel osb desku, vzal jsem metr, naměřil prostor na subáč a dal se do řezání, sešrouboval jsem to, přiložil na místo, zjistil kde to chce přidat a udělal si výkres jak mají být desky, takže po svátcích skočím pro MDF a složím si bednu :)

a konečně mě napadlo se podívat na centrál kufru a zjistil jsem, že je odpojený :-D takže jsem to spojil a funguje :)

post-24441-0-42444700-1387884504_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

náročný víkend za mnou, za sobotu najeto asi 250km, auto zasrané jak jetel, nakonec jsem večer skočil na wapku ale už jsem to ani nefotil...přibylo zase něco na jaro, díky moc DavcaTuma :) a porovnání ošklivé předface a krásné i když trošku pobité face octy..ještě po zprovoznění centralu kufru vydává motorek dost velký kraval, je to tak normal, nebo je něco v nepořádku?

central

post-24441-0-07666500-1388345446_thumb.jpg

post-24441-0-04808700-1388345464_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

dneska nalakovaná lišta nad spz, dopasovaná guma pod ní a někdy až se mi bude chtít tak pude na auto :D plus jsem dneska zachraňoval střechu, nad oknem jsem měl odstřelený kousek laku až na plech a už to chytalo rez, tak jsem to vzal základem ať mi tam nevyhnije díra až dovnitř

post-24441-0-17102100-1388943840_thumb.jpg

post-24441-0-86836100-1388943846_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

sehnal jsem za 350 tuším lištu, bez rýh a všeho, jen ve stříbrné, takže jsem ji zdrsnil, odmastil, stříkl na to 3 vrstvy barvy ve spreji, posušil to horkovzduškou ( stříkal jsem to na půdě kde se docela práší tak abych v tom neměl prach) pak se na to daly 2 vrstvy bezbarvého laku a teď to nechávám vyzrát nad topením na parapetu

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...