celeston Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 OK.Ještě poslendí důležitý dotaz. Když budu kupovat rádio na co si dát pozor? Musí k tomu být třeba PIN? Když majitel mít PIN nebude tak nebrat? (pravděpodobně kradené) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Ano je to spatne kdyz tam neni cidlo... proto se tam dava ze superba... ale tvuj boj... Jo já ti věřím.Budu se snažit koupit do Supa. Ale jen sem chtěl vědět v čem je ten nejvetsi problém. Za tmy malo svítí nebo když na něj jde sluníčko? Rámeček se mi neche z jednoho duvodu,protože jsme si koupil tu crabonovou folii do interieru a je to na ramecku tak byhc to zas musel vyhodit :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Mám možnost koupit Bolero za 4 tis.Ale bohužel z octavie. Prý s tim majitel zajde do škodovky a zjistí PIn azda-li nebylo kradene. co myslíte vyplatí se kupovat nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 No on ho prý měl v octavii předfaceliftem,já mám taky octavii předfaceliftem. V čem by teda měl být problem? Moc tomu neorzumím proč by melo byt lepší radio ze supa ktery je rozmerove jiné nez Bolero,který v octavii přímo bylo. jen JAS? v ničem jiném problém není? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Precti si toto tema a pochopis... 20 stranek te nazabije... kdyz mi neveris... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Jo já to už čtu. Jen to nějak nehcápu. Nomrláně ty co to měly seriově od výroby předfacelifty ,tak měly problem s tím jasem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 jen aby jsme si to ujasnil Bolera z octavie FL jsou bez čidla. Co Bolero co bylo v Octavii předface? Taky bez čidla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Bolero v OII predface nikdy nebolo dodávané z výroby... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 presne tak proto O II pred face nema svetelny snimac. Do Supa se davalo Bolero se snimacem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Jedna varianta tu je. Koupit si budíky z facelifotvané oct a snímač je vyřešen :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 To neni levna a jednoducha varianta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Březen 8, 2014 Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 p2p .Ano už jsem to zjistil :-D Takže asi tak spokojím se s malým jasem .Jediné co koupím je PDC,aby se zobrazoovalo graficky na displeji a antenu druhou. Climatronic nechám stré. Nepotřebuji to videt na Boleru . vyjde to tak nejlevněji :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 8, 2014 Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 http://elektro.bazos.cz/inzerat/32883833/Autoradio-Bolero.phpTu je Bolero zo SII za celkom dobrú cenu,tak by som nevymýšľal,kúpil toto a mal by si pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Vždyt píše že je ze Skody Octavie. Aha už to vidím původně bylo ze SUpa. Už jsme zjistil podle čeho to poznam z octavie má vlevo nahoře tlačítko s notou. :-) No uřpímně. Nechce se mi měnit rámeček . Bolero ze octavie pasuje normalne místo streamu bez vymeny rámečku. Z prvé fifnačně rámeček neco stojí a ten rámeček co mám mám polepený carbon folii,tak se mi to nechce vyhazovat :-D S tím jasem to nebude tak zlé ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Zalezi co je pro tebe zle a co ne. Ja ho mel v aute necely teden a slo pryc. Za svetla na nem neni skoro nic neni videt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 a za tmy v pohodě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 radio bez cidla se chova, jako by byla tma, tudiz je to v pohode... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Nechci ti nic rikat ale jestli si cetl tento topic tak vsichni co ho meli dali casem pric a koupili ze supa... dej si otazku ... proc asi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Třeba dá nakonec face budíky a všem vytře zrak...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 p2p Tak každej má jiné požadavky.Upřímně když svítí sluníčko stejně tam neni moc videt. A když nesvití tak přece dispej uvidim ikdyz je zhasuntej ne? Mě spíš zajímá jak svítí ve tmě jestli to neni o tolik slabší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novej Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Ahoj, přátelé dozvěděl jsem se, že není bolero jako bolero, tak se chci zeptat těch co ho mají v Oct II před faceliftem, jestli tohle mi tam bude rozměrově pasovat, je to ze superba II. Díky moc. http://aukro.cz/show_item.php?item=4013531099 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 (upraveno) tohle ti do OII nepujde potřebuješ tohle http://auto.bazos.cz/inzerat/33128068/autoradio-skoda-BOLERO.php Upraveno Březen 12, 2014 uživatelem jofree 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Tak Bolero naisntalováno z Octavie face do předface. A jasem problém nemám.Jsem spokojen :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka888 Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Ahoj všichni potřeboval bych poradit jsem ve světě Octavia II relativně nový (teprve půl roku). Mám Octavia II r.v. 2004 (před FL) a mám tam Steam bez mp3, přemýšlím tedy o koupi Bolera nebo Amundsena, spíše ale jestli to pujde tak Bolera chci se zeptat co by bylo potřeba abych to do auta dostal a vše fungovalo jak má? Už jsem přečetl asi 60 různých stránek a stále jsem to moc nepochopil. Tuším, že bude potřeba nový Gateway a dále nevím jak to funguje s park. senzory, automat. klima s maxidotem a multifunkčním volantem. A jestli tak někdo nevíte orientační cenu, když nepočítam samotné Bolero na kolik by to všechno ostatní? A jestli nevíte o někom kdo to dělá a věnuje se tomu to by bylo uplně nejlepší než se s tím mordovat ( s mými minimálními znalostmi této oblasti) ? Prosím poraďte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 ahoj :) skúsim neodborne ale na rýchlo... pri výmene potrebuješ novú Gateway, ak máš parkováky tak FL jednotku parkovákov + úpravu kabeláže.. ak by si chcel amundsena, tak aj GPS anténu.. pri predFL ti však na bolero/amundsen nebude zobrazovať climatronic... maxidot a MF volant pri správnom nakodovaní nie je problém s funkčnosťou.. a s montážou pozri do sekcie Clubové servisy a nikto si myslím s týmto nemá problém. dajú ti presné info + ceny čo to stojí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Climatronick bud efungovta jen tehdy,pokud koupí climatronic z faceliftu.Na starej to nejde nakodovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 a vymění sací šachtu v topení.. jinak je nutná nová RJ parkovacích senzorů, gateway, frekvenční výhybka na anténu.. vše namontovat a nakodovat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 A nebo použít PolarFis a pojede ti na Boleru Climatronic i parkováky a nemusíš nic měnit (pouze gateway a pořešit druhou anténu). Jako bonus pak budeš mít spoustu dalších funkcí a rozšíření maxidotu. Bližší info viz můj podpis ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka888 Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Díky moc všem za odpověďi ten PolarFis je docela zajímavá vychytávka . Měl bych ještě jednu otázečku právě vidím o pár příspětků výše, že při koupi Bolera zaleží i jaké je to Bolero to je pro mě docelá zajímavá věc já měl za to že je to stejné můžete mi poradit jak poznám Bolero, které půjde do O2 před Faceliftem r.v. 2004 ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.