Mich Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 Dik kluci ja ho nekoupil. Protoze mi to nejak smrdelo... mrknu na bazos a hodim tam komentar, aby to nejakej nestastnik nekoupil.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Březen 17, 2015 Sdílet Odesláno Březen 17, 2015 Bohuzel mi Bolero neumoznuje ovladat BT Audio. Hraje to krasne, ale chtel bych to ovladat na radiu/volantu. Zkousel jsem Android a WP. Cetl jsem na VW foru, ze to umi novejsi verze. Jenom tam nepisou, zda jde jen o verzi SW. Neresil jste to nekdo ? (O2FL MR2011). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke882 Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Zdravím, koupil jsem octu před fl r.v. 2005 již s instalovaným Polarfisem+ a měl bych zájem o rádio Bolero, tak mě zajímá zda-li polarfis bude stačit, nebo budu muset měnit jednotky aby mi šli parkovací senzory a mf volant, vše před fl. Díky všem za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 bude stacit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke882 Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Díky. Bolero by mi mĕlo co nevidĕt dorazit:-) Jen doufám, že mi bude fungovat mf volant, nĕkde jsem tu četl, že nĕkomu nefungovala pravá strana ovládání na volantu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekSykora Odesláno Květen 16, 2015 Sdílet Odesláno Květen 16, 2015 Zdravím, mám rádio Bolero v O2 pred liftom, všetko ide ako má až na equalizér, ktorý mi vôbec nejde zapnúť. Tlačítko ktoré podľa návodu ho má otvoriť tak ho neotvorí ale pretáča pesničku. Môže mi niekto s tým pomôcť ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 16, 2015 Sdílet Odesláno Květen 16, 2015 ten funguje jenom ze ss... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekSykora Odesláno Květen 16, 2015 Sdílet Odesláno Květen 16, 2015 ten funguje jenom ze ss... ss to je čo prosím ? nepochopil som tejto skratke ospravedlňujem sa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 16, 2015 Sdílet Odesláno Květen 16, 2015 (upraveno) SoundSystem => externí zesilovač pod sedadlem řidiče. Pokud ti radio hraje, tak ho určitě nemáš, jinak by ti Bolero v preFL nehrálo ;) Upraveno Květen 16, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekSykora Odesláno Květen 16, 2015 Sdílet Odesláno Květen 16, 2015 SoundSystem => externí zesilovač pod sedadlem řidiče. Pokud ti radio hraje, tak ho určitě nemáš, jinak by ti Bolero v preFL nehrálo ;) A dá sa to nejako vyriešiť aby mi equalizer fungoval ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 17, 2015 Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 Pls necituj prispevek ... odporuje to pravidlum zdejsiho fora... dekuji za pochopeni ... v tve konfiguraci ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekSykora Odesláno Květen 18, 2015 Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 Rádio bolero mi samo od seba prestalo hrať teda skôr nejde zapnúť ale na vloženie kábla reaguje(počuť ako sa zapína CD mechanika/menič). Neviete kde môže byť chyba ? kabeláž v aute som premeriaval všade napätie je poistka v aute je tiež dobrá a tá čo je v rádiu tiež. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 18, 2015 Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 co diagnostika... muze odejit i podsvet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekSykora Odesláno Květen 18, 2015 Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 Neviem ku komu na diagnostiku a myslím že oficiálny škoda servis si zato vypýta dosť. Ale jedine tak asi zistím prečo rádio nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 21, 2015 Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 s kama si... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DEEREman Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Ahoj rád bych si hodil do OII před FL BOLERO, vím že musím sehnat model se senzorem okolního světla. Ale stejně jsem se na netu dočetl, že to automatický jas nemění, že se musí manuálně. Co je na tom pravda? Šlo by teoreticky dát novší bolero do OII před FL a nastavovat to manuálně? Děkuji za odpověď! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Ahoj pokud seženeš Bolero se senzorem, tak se ti bude bez problému automaticky upravovat jas. Já osobně používám Bolero z VW Passat se senzorem a funguje bez problémů. Všechny Bolera až teda na ty úplně nejnovější,který ti na před FL nebudou fungovat, fungují úplně stejně,takže můžeš schánět i starší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajklGT Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Nebudou, bylo to tu uz nekolikrat psane. Predface OII toto nepodporuje takze radio bude menit jas podle nalady. Velmi omezene to muzes nastavit v menu. Mam Bolero ze superbu s cidlem (Blaupunkt) a nefunguje to. Jak u VW netusim... Vesmes se s tim da zit, ale nekdy na to opravdu neni vubec videt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Predface OII nepodporuje tyto radia...a tim padem podsvit si zije vlastnim zivotem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DEEREman Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Setkávám se s názory, že i bolero se senzory nefunguje, ale i s názorem, že funguje bez problému jak to teda je? Nebo čím to je způsobené? Přečetl jsem snad celé vlákno a snad všechny fóra co jsem vygooglil a už mi jde hlava kolem, takže jak to skutečně je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajklGT Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Tak jak pise drtiva vetsina, nefunguje jak by melo..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Mel jsem ho a nefunguje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DEEREman Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 A jak funguje třeba amundsen(+) nebo columbus se senzorem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajklGT Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Columbus v pohode. Amundsen myslim taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Mě to Bolero z VW funguje naprosto bez problému a korektně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Takze kdyz zakryjes senzor, tak ti display udela co??? Pohasne intenzita??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 (upraveno) Jo a když na něj posvítím baterkou tak se hned zas zesvětlí. Tady jsem nahrál video jen nevím proč při konverzi souboru to je vzhůru nohama Upraveno Květen 26, 2015 uživatelem Tomasoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekSykora Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Ja mám teraz už 2 týždne bolero u elektrikára a nevie čo s ním stále je. Stalo sa niekomu že boleru proste prestali reagovať tlaćidlá aj display ale na vsunutie kábla reaguje ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DEEREman Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Rád bych poděkoval veřejně uživateli Tomasoct za podporu přes SZ! Díky moc Tome! Dnes jsem to konečně rozjel a je to parádní! Jenom problém, že nehrál a i na boleru nehraje reproduktor u řidiče ve dveřích. Kde může být problém? Mohl jsem to udělat já když jsem sundal držák telefon od handsfree a odpojil konektory? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Červen 10, 2015 Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 Nemáš za co . Jaký Bolero si nakonec splašil? Z VW či SII? Jaký si tam handsfree? Zkoušel si udělat test repráku přes Vag v ŘJ rádia? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.