Guest tomxass Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Pojde ti to bezproblemov, len treba pre istotu pozriet kodovanie, podla vybavy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zolky Odesláno Únor 27, 2017 Sdílet Odesláno Únor 27, 2017 Zdravim Vas, vopred sa ospravedlnujem, ak to tu uz bolo riesene, ale nenasiel som odpoved na moj problem. Mam Octaviu r.v. 2012, mal som tam radio Swing a menil za Bolero. Ked pozriem cez Maxidot funkciu Telefon, vidim tam moznost, prehravac hudby cez telefon, t.j. BT-Audio. Na Swingu ked som klikol na Media, tiez som mal moznost okrem CD a AUX aj BT-Audio. Po zapojeni Bolera, r.v. 2009, teda asi jeden z tych prvych, tam taku moznost nemam. Vsetko funguje ako ma, ukazuje vsetko, len takato moznost tam nie je. Je tam iba CD, AUX a SD karta. Co som si este vsimol, tak aj grafika parkovacieho asistenta je ina. Kamarat ma take modre obdlzniky, ja mam taku oranzovu grafiku. Inak uplne to iste. Chcem sa opytat, ci je mozne to BT Audio nejakym sposobom zachranit, trebars kodovanim radia alebo aktualizaciou softveru, alebo sa s tym musim zmierit, ze to tam nebudem mat. Vdaka za kazdu radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 27, 2017 Sdílet Odesláno Únor 27, 2017 Ak ti BT fungoval so Swingom staci nakodovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zolky Odesláno Únor 27, 2017 Sdílet Odesláno Únor 27, 2017 Ak ti BT fungoval so Swingom staci nakodovat. Ďakujem za radu. Ešte taká otázka, skôr pre kľud v mojej duši. Nemôže sa stať, že je to jedna z prvých verzií, pri ktorej sa to nedá nakódovať? Je to z auta r.v. 2009, čiže jeden z prvých faceliftových modelov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 27, 2017 Sdílet Odesláno Únor 27, 2017 necituj pls... dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 27, 2017 Sdílet Odesláno Únor 27, 2017 Nevadi pojde to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zolky Odesláno Únor 27, 2017 Sdílet Odesláno Únor 27, 2017 Tak sa to nakoniec vyriešilo. Bolo to čisto v nastaveniach, kde som musel povoliť BT a už to šlape. Takto dodatočne som však zistil, že existujú 2 typy. Blaupunkt a Delphi. Ja mám Blaupunkt, čiže starší model (pri kúpe som ešte nevedel, ktoré je ktoré a za tú cenu sa to oplatilo) a dočítal som sa, že viacerí majú problém s telefónnym zoznamom. Je nefunkčný, rozbitý. Je to riešiteľný problém? Existuje na to nejaký update? Mám 1Z0 035 156F 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 28, 2017 Sdílet Odesláno Únor 28, 2017 Ano v Skodovke v servise ti to nahraju na novsi FW, cenu netusim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zolky Odesláno Únor 28, 2017 Sdílet Odesláno Únor 28, 2017 tomxass vďaka, už to riešim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zolky Odesláno Březen 3, 2017 Sdílet Odesláno Březen 3, 2017 V servise mi povedali, ze mam stare auto (11/2012 hmmm) a na take uz nerobia flash. Nepoznate niekoho, kto by sa na to vedel pozriet? BA a okolie najlepsie. Vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stepen Odesláno Březen 10, 2017 Sdílet Odesláno Březen 10, 2017 Zdravim, viete mi poradit niekoho kto vie nakodovat radio a fakt sa v tom vyzna, Bratislava alebo okolie? Popripade poradi co treba vymenit - dokupit, riesim octaviu 2 pred fl vymenu stream za swing alebo bolero dakujem moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinV Odesláno Březen 13, 2017 Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 Čau, vyměnil jsem radio swing za bolero, OII FL, ovšem nejde mi na něm aux, na displayi svítí furt šedě, na swingu to šlo, nějaké rady? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zolky Odesláno Březen 14, 2017 Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 V nastaveniach to mas povolene? SETUP -> MEDIA -> Aktivovat AUX vstup 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinV Odesláno Březen 15, 2017 Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 Mám ale jak se dostanu k autu, radši to zkontroluji, případně nějaké další rady plz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Březen 16, 2017 Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 Možná taky chybné kodování bolera. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraken331 Odesláno Duben 2, 2017 Sdílet Odesláno Duben 2, 2017 Zdravim klubaci. Tema je o radiach bolero je uz zalozena ale zamknuta tak som musel založit novu. Kamaratovi som vymenil radio origo OII scout za bolero a vsetko ide okrem zvuku.pri napojeni na diagnostiku pri diagnostikovani radio na par sekund ozilo ale znova vypne zvuk. Otazka teda znie kde je chyba?a ci vie niekto pomoct z kodovanim. terajsie kodovanie: E9837F4E1006022302 gateway radio 0D0200000000 audio soustava 0000000101 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Scout je předFL? pokud ano, tak bolero nepojede, neumí předFL soundsystem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bendlpetr1 Odesláno Květen 20, 2017 Sdílet Odesláno Květen 20, 2017 Dobrý den.Kolega z práce má namontované autoradio 2DIN neoriginál.Má parkovací senzory a ovládání na volantu.Bohužel mu to nekomunikuje s radiem.Dá se to nějakým způsobem aktivovat??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Riczky Odesláno Květen 31, 2017 Sdílet Odesláno Květen 31, 2017 Ahoj všem, mám O2 FL MR2010 s rádiem SWING. Rád bych ho vyměnil za BOLERO. BOLERO koupené mám je z také z O2 FL. Výbavu mám Elegance (zadní senzory, climatronix). Co jsem pročítal fórum mělo by stačit pouze vyndat SWING a zapojit BOLERO + nakódovat. S tím kódováním bych potřeboval pomoc. Nevím co to obnáší, ani na to nemám techniku. Je tady někdo z Brna nebo okolí, kdo by mi s kóddováním za nějakou odměnu pomohl? Případně bych chtěl řešit i upgrade FW rádia. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 31, 2017 Sdílet Odesláno Květen 31, 2017 Klidně se ozvy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
primergy Odesláno Červen 7, 2017 Sdílet Odesláno Červen 7, 2017 Ahoj, možná je to blbost, ale měnil jsem SWING za BOLERO (Delphi). Všechno asi maká jak má, jen jsem narazil na jednu zvláštní věc. V nastavení hlasitosti zadních parkováků je na výběr tuším, VYPNUTO, NÍZKÁ, STŘEDNÍ, VYSOKÁ. No a mě to funguje naopak. Pokud nastavím hlasitost na VYPNUTO, tak rádio řve normálně a vůbec se neztlumí. Když naopak nastavím VYSOKÁ, tak se po zařazení zpátečky hudba vypne a stejně to funguje u zbylých dvou nastavení hlasitosti. Mám to tedy nastavené na STŘEDNÍ, ale chová se to jako nízké nastavení hlasitosti. Předpokládám, že je to jen o nakódování? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
r@pid Odesláno Červen 7, 2017 Sdílet Odesláno Červen 7, 2017 Nechce sa mi do auta, ale mam pocit ze som to tam videl ako urovne stlmenia. Cize vysoka uroven stlmenia da nizky zvuk. Edit: tak som to dnes pozrel, sice mam Blaupunkt, ale vola sa to tam PDC: znizeni hlasitosti, cize to chapem ze to nie je samotna vyska hlasitosti, ako intenzita znizenia z povodnej hodnoty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Červen 8, 2017 Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 A co znamena moznost ILUMINACE v nastaveniach? Je tam 1 alebo 2 ale rozdiel ziaden. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
r@pid Odesláno Červen 8, 2017 Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 To je v manuali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Červen 8, 2017 Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 A ten nemam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
r@pid Odesláno Červen 8, 2017 Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 a co ti brani si ho stiahnut? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sam.R Odesláno Červen 29, 2017 Sdílet Odesláno Červen 29, 2017 Dobrý den, ať hledám jak hledám, tak info, které potřebuji jsem nenašel. Mám Škoda Octavia 2 FL (rv 2012) s autorádiem Swing. Koupil jsem si Bolero (rv 2009), po zapojení všechno fungovalo, akorát autorádio vymlátilo za cca 8 hodin baterku. V příloze přikládám výpis z VCDS. Čím myslíte, že by to mohlo být? Četl jsem že by to mohla způsobovat Gateway, ale jelikož je auto po FL a předtím tam byl Swing, tak by problém s gateway být neměl. Může to způsobovat to, že autorádio je starší než auto? Prosím poraďte. Děkuji za každou odpověď. Log-TMBCT61Z4D2009086.txt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
primergy Odesláno Červenec 20, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2017 Co se týče té ilumionace, to znamená, že když budeš mít č.1 pak ti nebude svítit podsvícení těch dvou hlavních otočných ovladačů když nemáš rozsvícená světla. Pokud dáš 2., tak i když budeš mít světla zhasnutá, pak ti budou ty dva ovladače stále podsvícené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wincek Odesláno Červenec 27, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2017 Ahoj, chtel bych se obratit na zkusenejsi uzivatele radia bolero, ktere mam ve skoda octavia II 2011. Radio hraje skvele i komunikace s telefonem pomoci BT funguje vyborne, jedine co me opravdu vytaci je hlasity tupy ton potvrzujici spojeni ci odpojeni telefonu a radia. Prohledal jsem snad vsechny moznost nastaveni jak radia tak telefonu a nemuzu prijit na to jak oznamovaci ton ztisit ci zmenit nebo uplne vypnout. Pokud uz mel nekdo podobny dotaz, omlouvam se, ale nevsiml jsem si ho. Diky za rady a tipy pokud Vas neco napada... Vasek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
r@pid Odesláno Červenec 28, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 To vypnutie by sa nemalo dat cez VCDS? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.