Alessi Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Problem je ze ty emulace jsou prevazne urceny pro vozidla skoda. Takze bud bude potreba tam dat za par stovek jednotku z predFL OII a nebo vycist Can komunikaci tve PDC jednotky a poslat to vyvojarum Polaru, aby v nektere z pristi aktualizace byla doplnena podpora tve jednotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P-J Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Ono to právě funguje i na GV. Na vw-clubu to jeden člen má a funguje mu to. Mezitím co jsem to napsal i sem se mi už ozval, ale z hlavy nevěděl, jaký FW v tom Polaru má (prý už to delší dobu neaktualizoval), ale snad se na to mrkne. ŘJ parktronicu má stejnou, takže to spíš opravdu vypadá na nějakou chybu v tom posledním FW. Když nepomůže starší FW, tak to budu řešit dál. ;-) Jenom mě zajímalo, jestli to s tou 4.7.b funguje na OII v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 jj na OII v pohode 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 me to na GV taky nejde, schvalne se podivam co mam za FW a jakou mam jednotku parkovaku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P-J Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 ŘJ má 1K0 919 283 A a, teď mi napsal, že FW má 4.3. Tak jdu zkoušet (jestli tam teda ta 4.3 ještě bude k dispozici) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P-J Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Tak jsem lehce zmaten.... Když jsme Polar včera připojil k počítači mimo auto, tak to nabízelo několik adresářů s různými verzemi aktualizací (bylo jich celkem dost - 4.7.b, 4.6., 4.4. atd). Teď jsem to připojil v autě, adresáře pro výběr verze to nenabídne a k dispozici je jenom v jednom adresáři 4.2 a 4.3.b. Ale při aktualizaci to hodí chybu...... Edit: tak teď ještě, o pár příspěvků výš, čtu, že 4.3 a nižší jednou na nejnovější verze Polaru použít. :-/ Tak proč je to nabízí?? :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 pokud mas cerstvou dodavku tak mam pocit ze tenhle HW nepodporuje FW starsi jak 4.4 ale nejsem si jistej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P-J Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Teď jsem si to o pár příspěvků výš taky přečetl ;-) Ale stejně to nenabídne třeba ani tu 4.6..... Asi teda napíšu "do zahraničí" :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P-J Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Aktualizace už jednou, podle Alessiho jsem to, předtím, nejspíš zkoušel v době, kdy na serveru prováděli nějaké úpravy..... A signalizace parktronicu mi nefunguje, na GV, ani s FW 4.3 (šel normálně nahrát). :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 co ten borec co mu to jede ma za radio a jakej tam ma FW ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P-J Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Rádio nevím jaké má, zase tak podrobně jsem to neřešili. Má to natočené na maxidotu a údaje o vzdálenosti se tam, při couvání mění. Video je v předposledním příspěvku v tom odkazu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 parktronic FIS mam vypnutej zitra se podivam jes to ukazuje nejaky cisla nebo jen porad plnou hodnotu 255. Mimochodem nejsou to cm je to proste zobrazeni kde 255 je nedetekuji nic a 0 detekuji co nejblize je to mozne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P-J Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Podle návodu Polaru jsou to údaje v milimetrech. To je ale taky nesmysl, protože by to bylo bez překážky jenom 25cm :-). Mě je celkem jedno co to vlastně je, chtěl bych to mít funkční na RNS. Jaké máš číslo ŘJ parktroniku? A Polar máš ještě "plechový"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 Olaf ma stejny polar jako ty HW 03 (nova plastova verze) a má i stejnou jednotku PDC 1K0 919 283 A 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P-J Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 Tak jednotku PDC teda máme všichni stejnou. R.v. auta by snad roli hrát neměl, ta jednotka musí komunikovat pořád stejně. To by tak chtělo v těch našich Golfech vyzkoušet ten "plechový" polar¨. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 na to kaslu, rano jsem zapnul parktronic FIS a uz nebyl kde vyzkouset, odpoledne az budu odjizdet tak ho testnu a pokud bude ukazovat tak musi vylepsit jen emulaci na RNS-510 pokud nebude maji nekde vetsi fail. Udelam ten log komunikace a poslu jim to at to odladi, kdyz to fungovalo na predchozim HW musi to rozchodit i na novem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P-J Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 http://www.auto-polar.com/forum/forum/vag-vehicles/volkswagen/21496-problem-with-parktronic-on-rns510-golf-5-answered Z toho VW klubu už se tam přidal, tak můžeš třeba taky připojit svůj postřeh. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Květen 22, 2015 Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 Dá se věřit hodnotám výkonu a točivého momentu co ukazuje Polar FIS+? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 22, 2015 Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 pokud je auto po chipu tak musis zmenit nastaveni, mel jsem ho ve dvou autech bez upravy vykonu a tam ty hodnoty odpovidaji tem co ma auto a papirech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Květen 23, 2015 Sdílet Odesláno Květen 23, 2015 No já ho měl ve svým původním autě a tam to sedělo +-2PS. Teď ho mám ale v novym autě a ukazuje mi to o dost víc. Takže mám podezření, že auto někdo kdysi načipoval a mě to při prodeji neoznámil... Proto se ptám zda tomu věřit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DawiDX Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 (upraveno) Ahoj, to opravdu s PolarFis+ Advanced na me predFL O2 RS (s predFL gateway) rozjedu zobrazovani climatroniku (1Z0 907 044 J) + parkovacich senzoru (1Z0 919 283 B) na obrazovce Columbuse? Rozjedu i novejsi GSM jednotky na predFL maxidotu (a Columbusovi), takze uz nebudu muset zoufale shanet 1Z0 035 729 ( B), za kterou bych dal ranec? Bude mi fungovat i sklapeni praveho zrcatka pri zarazeni zpatecky bez sedacek s pameti? Za info predem diky ;-) Upraveno Červenec 22, 2015 uživatelem DawiDX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 Ano vse bude fungovat tak jak pises. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DawiDX Odesláno Srpen 10, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 Mel bych zajem o jednotku PolarFis+ Advanced. Neprodal by ji nekdo? Nebyli by dalsi zajemci pro objednavku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DawiDX Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Jaky je rozdil mezi starsi verzi PolarFis+ Advanced (plechova verze) a novejsi verzi Kessy Edition 2014 (plastova verze)? Maji stejne funkce? Jsou nove dostupne updaty firmwaru urceny pro obe verze nebo jen pro tu nevejsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brothas Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Ahoj, dneska jsem mluvil s kamaradem a chtel jsem nejak zkusit vyresit problem predfacu s facelift volantem a on rikal, ze udajne je schopen toto emulovat polar. Co je na tom pravdy? Nikde jsem o tom nic nenasel. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vokial Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Čau. Uvažuju nad nákupem. Zajímá mě jak funguje to naklápění zrcátka. Jde to nastavit na nějaký manuál? Protože ne vždycky bych uvítal že se mi naklopí dole (častejc couvám do prostoru než parkuju u obrubníku). Jde nastavit při zařazení zpátečky aby nic nedělalo, a jen při zmáčknutí nečeho aby se naklopilo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 (upraveno) Nenaklapa sa nahodou len ked mas nastavenie zrkadiel v polohe R? Staci to dat do polohy 0 a nemalo by sa naklopit, ci? Upraveno Listopad 3, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Presne ako píše Kyselinka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaljh Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Ahoj, verze PolarFis+ Advanced má v popisku, že ukazuje i množství oleje. Funguje tato funkce na Octavii 2 předfacelift (2008) RS 2.0 TFSI. Ukazuje to množství v litrech? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 ee, ymslim ze jen vysku hladiny ... a pokud vim, tak to nejak blblo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.