milhausek Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 V9, ale firmware je hodně starý! chtělo by to novější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Tak finálna V9 bude mať vraj číslo 7919. Inak už aj táto 7894 je použiteľná, konečne okrem iného obsahuje už aj novú diaľnicu na trase Nitra-Zlaté Moravce 7918 je west bez speed cams a light cams 7920 je west se speed cams a light cams 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 To je na posrání. Parta DVDéček v prdeli a mapy v navigaci pořád nejsou. Už nevim co dělat. Navi si prostě ty mapy nezkopíruje. Několik vypalovaček, někoik programů a ty nejlepší (a taky nejdražší) DVD Verbatim +R a výsledek nic. Poradí někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sepulnation Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Odkud máš ty mapy? Z netu? Já jsem nejnovější 7894 nebo 7896 do Columbuse nedostal a to jsem vyzkoušel mnoho kopií. Kopírování dojde úplně nakonec a pak jede znovu od začátku. Nepomohlo mi ani přehrání FW, prostě nic. Tak jsem zkopíroval předchozí verzi V8 a vykašlal se na to. Myslím si, že je to tou verzí, co koluje po netu! Chtělo by to zkusit originál, ale na to jsem línej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Nemôžeš mať problém s mechanikou? Ja som skúšal všetky možné mapy, v rôznych navi s rôzmymi FW a nahodiť nešli jedine vtedy, keď bola vadná mechanika (alebo disk). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Nejdřív to šlo z netu, ale potom mi poslal mapy jedem člen tady a tomu fungujou. Kde vzít originál? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sepulnation Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Jakej máš FW a jakou verzi Columbuse? Máš origo HDD? Já jsem ještě chvíli přemýšlel jestli by to nemohlo být kvůli tomu, že jsem do Columbuse narval nový SSD disk, ale to jsem vypustil, pže V8 do columbuse dostanu hned na první pokus. Napiš uživateli Magnum67 kvůli origo mapám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Mám origo HDD.Verze je na obrázku. Práve s Magnumem jsem řešil už opravu FW a od něj byli ty poslední mapy 7894 Nemôžeš mať problém s mechanikou? Ja som skúšal všetky možné mapy, v rôznych navi s rôzmymi FW a nahodiť nešli jedine vtedy, keď bola vadná mechanika (alebo disk). To je možný, ale to bych nepřeinstaloval FW když jsem si ho zbořil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sepulnation Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Aha aha. Aspoň už tedy vím, že mu nemám volat, aby mi poslal origo.... :-) Novým HDD to tedy taky není.... Díky za nové info, i když ne moc pozitivní.... :-) Mám také HW04, FW 4024. A průběh kopírování máš jaký? Stejný jako u mě, tj. kopírování doběhne do konce a pak běží znovu od začátku? Tak jedině, že by to bylo mechanikou...., ale proč ostatní media jdou do Columbuse v pohodě (mapy v8 či jakýkoliv FW).... Kdyby mi jen mechaniku někdo půjčil.... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 to bude mechanikou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sepulnation Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 To je fajn.... Asi to tedy nebudu řešit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 24, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2012 Hurá tak dneska měl Columbus štědrej den. Konečně se mi povedlo nahrát do něj mapy 7896. Konečně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 24, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2012 a cim to tedy bylo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 24, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2012 Vůbec netušim. Medium pořád stejný, vypalovačka z 50% taky a většinou jsem měnil jen vypalovací program. Ten poslední byl Imgburner na Verbatim+R a mechanika nevim jaká je značka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Tak jsem koukal na stránky škodovky a tam nabízejí mapy na DVD nebo na kartě, ale z karty mi to nechce ani načíst mapy, natož aby se zkopírovali. Dělám něco blbě? Mapy V9 7920 se na běžný DVD nevejdou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 V9 7920 treba dať na dvojvrstvové DVD, odporúčam Verbatim DVD+R DL, s nimi som nemal zatiaľ problém Moja overená kombinácia na mapy - Verbatim DVD+R DL, rýchlosť 4x, soft ImgBurner, mechanika LG GH-22LS30. S kartami som zatiaľ pokusy nerobil, ale pre zaujímavosť skúsim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Z karty neni sance chlapi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 V9 7920 treba dať na dvojvrstvové DVD, odporúčam Verbatim DVD+R DL, s nimi som nemal zatiaľ problém Moja overená kombinácia na mapy - Verbatim DVD+R DL, rýchlosť 4x, soft ImgBurner, mechanika LG GH-22LS30. S kartami som zatiaľ pokusy nerobil, ale pre zaujímavosť skúsim. A nechceš mi to vypálit a poslat počtou? :lool: Než jsem nainstaloval ty co mám zmařil jsem partu Verbatimek +R. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Hoši dneska velkej úspěch. Včera jsem si koupil DVD Verbatim +R DL a zkusil na něj vypálit mapy 7920 a ono se to povedlo. Sice mi to dývko třikrát vyplivlo s chybou, ale nakonec jsou mapy HDD 7920. Z karty neni sance chlapi. Špatně jsem koukal. Na SD kartě jsou mapy pro Amundsen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrc5 Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 ahojte, vie mi niekto opisat ako funguju tie mapy s radarmi? mam na mysli, ze ci ked sa navigujem ma slecna upozorni, ze pozor radar, alebo sa mi to len nejako zobrazi, podobne ako obmedzenie rychlosti? vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 zobrazí se jako body zájmů, ale musíš je mít zapnuté na mapě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
w.sharan Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Asi blbá otázka,a jak zjistím na columbusu jakou verzi mám? předem dík za info! Jirka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Projdi téma pokec o Columbusu. Jinak verzi zjistíš když stiskneš a podržíš tlačítko SETUP. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
w.sharan Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 no tak o této variantě jsem se také dočetl,ale mě to nejde,já když držím setup 10 vteřin a pustím ji,tak mi naběhne FM a AM,to je vše,někde jsem se dočetl,že je to potřeba naaktivivat přes VAG,ten mám,ale nevím postup jak tuto infarmaci díky VAGU někde zpřístupnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
w.sharan Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 tak už jsem zkoušel i přes vag na kanále 50 změnit 0 za 1 a stále se mi nedaří vyčíst verzi map,stále se mi jen po tom dlouhém drzení setupu při spuštění objeví jen FM AM,neví někdo co s tím dál? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 udělal jsi restart-reset navigace po změně kanálu 50? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
w.sharan Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 ne to jsem neudělal,a to je asi chyba co?a jak se ten reset pak provádí a nevymažou se pak mapy,odblokování obrazu a celkové nastavení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Reset se provadi zmacknutim tlacitek setup+mikrofon na hlasove ovladani+vysunuti CD ... chvilku to podrz a pak se columb restartuje, budou tam chvilku cervene hlasky o tom ze nemuze nabootovat a pak znova nabootuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Tohle bych mu moc nedoporucoval,protoze nema CD s fw a mne se parkrat stalo ze jsem po resetu musel dat znovu nacist fw z cd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Tohle se mi jeste nikdy nestalo a uz jsem to pouzil mockrat, obzvlaste v poslednich dvou tydnech 5x ... pokud to nenajde CD provede restart zpet a nabootuje. Vim ze problemy s timto restartem meli nejake prapuvodni verze FW, ted je to v pohode. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.