zikmeister Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 ja mam west 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 taky mam west ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Tak problém se zobrazováním zpráv TMC je pouze na V12 8196 East ... nedovolí to žádné nastavení oblíbených TMC stanic a ani žádné zprávy to nezobrazuje. Dnes jsem přehrál na V12 8195 West okamžitě po nainstalování naběhlo zobrazování TMC zpráv včetně nastavení oblíbených TMC stanic. Jelikož pro mně jsou důležité East mapy ( Slovinsko a Chorvatsko ) doufám že někdo problém opraví . Nic méně na funkci navigování a zobrazování to vliv asi nemá .... jen to TMC . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petour_eu Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Tak problém se zobrazováním zpráv TMC je pouze na V12 8196 East ... nedovolí to žádné nastavení oblíbených TMC stanic a ani žádné zprávy to nezobrazuje. Dnes jsem přehrál na V12 8195 West okamžitě po nainstalování naběhlo zobrazování TMC zpráv včetně nastavení oblíbených TMC stanic. Jelikož pro mně jsou důležité East mapy ( Slovinsko a Chorvatsko ) doufám že někdo problém opraví . Nic méně na funkci navigování a zobrazování to vliv asi nemá .... jen to TMC . dík za info , teď jenom doufám, že to někdo umí opravit :) taky mám east V12 a TMC nejde , tak čekám kdo si stím poradí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Tak jsem to včera i dnes zkoušel, mám 8196 a TMC mi jde. Sice občas až na třetí zmáčknutí, ale aktualizuje se pak automaticky. FW 3*** 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Přátelé, prosím o pomoc, nahgrál jsem před časem mapy East 8049 a od té doby mi Columbus blbne v navigování. Při zadání cíle adresou místo Česká republika je tam 'Cek humriety' či co. Po zadání cíle mi najde cestu, ale za pár vteřin vyskočí hláška 'Ke zvolenému cíli nelze navigovat'. Soft mám 2664. Jo a ještě mám předFL auto, při režimu navigace mi v maxidotu nelze přepnout na jiné položky - toto nevím zda není průvodní jev kombinace Columbus x předFL budíky a zda to lze řešit. Takže hledám někoho +- v rámci JmK, kdo by se mi za přiměřenou kompenzaci na Columbus podíval trošku podrobněji, tzn. aktualizace SW, přehrát mapy, příp. pořešit ten problém s budíkama, pokud to lze softwarově. Předem dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 chcelo by to aktualizovať SW ako píšeš.. problém s predFL maxidotom a predFL MF volantom sa dá vyriešiť softwarovo tak isto.. prídi zajtra na zraz do Brna a môžem to spraviť ja alebo Alessi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Lubo, díky, zítra bohužel nemůžu do Brna. Ty jsi někde od Senice, nebo se pletu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 áno som priamo zo Senice.. ty tuším niekde tu neďaleko hraníc.. napíš SZ a dohodneme sa.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest caplosko Odesláno Leden 19, 2015 Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 ahojte pobezia mapy v11 na columbuse presne cislo neviem ale zacian na 39xx vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ahoja Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 chci se zeptat jestli někdo v okolí Bruntálu by byl schopen mi nahrát nejnovější FW + mapy a za kolik dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ondys Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Dneska nahrány mapy East Europe 8196 a zobrazování TMC zpráv plně funkční,zrovna jsem to vyzkoušel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dandak Odesláno Leden 27, 2015 Sdílet Odesláno Leden 27, 2015 Mohu vás poprosit nahodit odkazy na oba mapové soubory, nejlépe na ty prověřené a funkční (POI, TMC, ...). Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 27, 2015 Sdílet Odesláno Leden 27, 2015 Tak si to zde projdi ne? Je tu napsano vse. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ondys Odesláno Leden 27, 2015 Sdílet Odesláno Leden 27, 2015 East Europe: http://uloz.to/xyxZzDCz/cd-8196-iso 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kašpi17 Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 zdar hoši :) poprosil bych někoho o radu chci nové mapy do columba mam w11 ale potřeboval bych vědět které státy jsou ve west a které east mám v planu slovensko a chorvatsko samožřejmě česko tak jestli někdo ví jestli tyhle mapy jsou ve west nebo east.Děkuji moc hledal jsme na fóru ale nemůžu to najít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 HR je určitě v EAST 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 (upraveno) * Albania, Bosnia and Herzegovina *, Bulgaria *, Denmark, Germany, Estonia *, Finland, Greece, Italy, Kosovo *, Croatia, Latvia *, Liechtenstein, Lithuania *, Macedonia (Former Yugoslav Republic) *, Moldova *, Montenegro * , Norway, Austria, Poland *, Romania *, Russia *, San Marino, Sweden, Switzerland, Serbia *, Slovakia *, Slovenia *, Turkey *, Ukraine *, Hungary, Vatican City, Belarus *; * Partially• TMC possible in:Denmark, Germany, Finland, Italy, Norway, Austria, Sweden, Switzerland, Czech Republic Andorra, Austria, Belgium, Denmark, Germany, Finland, France, Gibraltar, Greece *, Ireland, Italy, Liechtenstand, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Norway, Austria, Poland *, Portugal, San Marino, Sweden, Switzerland, Slovakia *, Spain, Czech Republic *, Hungary *, Vatican City, United Kingdom. * Partially• TMC possible in:Andorra, Austria, Belgium, Denmark, Germany, Finland, France, Italy, Netherlands, Norway, Austria, Sweden, Switzerland, Spain, Czech Republic, United Kingdom. Upraveno Leden 29, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest smajly Odesláno Leden 30, 2015 Sdílet Odesláno Leden 30, 2015 Zapnul jsem navigaci, vložil SD kartu, přehrálo mi to MP3 soubor... trojhmatem jsem restartoval navigaci, počkal na výzvu, vložil CD. Napsalo to nějakou přípravu kopírování dat z SD na HDD. Poté se přepla na okno s textem "Software Download - Source activated, searching for SWL Image" a půl hodiny se nic nedělo. Potom se vypnula. Nic se neaktualizovalo. Kde nastala prosím chyba? :( Neivem ci je to este aktualne, ale nasiel som odpoved na tvoju otazku: "If you are stuck with Software Download – Source activated, searching for SWL image after using Maps Tool use the RNS-510 – Software Recovery CD then try the Maps Tool again." Sam som ale zatial update map neskusal, tak pouzitie odporucam prekonzultovat s niekym skusenejsim. Zatial sa rozhliadam a mam tiez kopec dalsich nejasnosti... Uvedeny postup je zo stranky autora software-u "map tools". Posielam odkaz, mozno niekomu pomoze: http://christian-jeanin.ro/blog/software/maps-tool-en/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest smajly Odesláno Leden 30, 2015 Sdílet Odesláno Leden 30, 2015 pani, chcel by som sa spytat jednu "blbu" otazku... Ak vlozim najnovsie mapy V12 East do Columbusa o ktorom nemam najmensie potuchy aky FW je v nom, moze sa stat ze sa nieco dovrza? Teda ak dam spustit mapy priamo z DVD a pojdu, je to OK, ak nefunguju pod danym FW, pokazi sa nieco? Riesim moznost updatu map a nakolko sa jedna o svokrove auto, zatial som sa fyzicky nedostal k samotnej navigacii. Ked k nej budem mat pristup, skusim ci sa da podrzanim "Setup"u zistit verzia SW a map. Nikde som nenasiel aka verzia SW je minimalne vyzadovana pre nove mapy. Len ked uz budem pri navigacii, tak by som chcel odskusat ci V12 navigacia rozozna, preto sa pytam.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kašpi17 Odesláno Únor 4, 2015 Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Super chlapi děkuji moc za radu a hlavně Kyselinka to je super napověda jaké mapy zvolit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Slovan6 Odesláno Únor 7, 2015 Sdílet Odesláno Únor 7, 2015 Čau, mám na Vás prosbu, potřeboval bych aktualizovat mapy na columbus. Aktualizace se mi povedla, ale nefungují asi protože je zastralý firmware columbusu viz. obrázek. Mohli byste mi prosím Vás někdo poradit kde stáhnout novější firmware a nějaký postup? Nikde jsem to tu nenašel. Děkuju moc za každou radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Odkazů na FW je dost - http://www.my-gti.com/3868/volkswagen-rns-510-firmware-download-repository ale pokud jsi to nikdy nedělal, svěřil bych to někomu, kdo s tím má zkušenosti. Jinak riskuješ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Slovan6 Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Mohl bys mi prosím poradit postup? Popřípadě na co si dát pozor? Jinak díky za odkaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 No já to nikdy sám nedělal, takže to mám jen načtené. Stánout FW, vypálit, zasunout CD a trojhmatem restartovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirkaon Odesláno Duben 16, 2015 Sdílet Odesláno Duben 16, 2015 Čau; mám prosbu potřebuji aktualizovat mapy na columbusu HW-ver. H60; SW 3984 a jde mi o to jestli stačí aktualizovat mapy a nebo mám aktualizovat i FW (pripadne jaky). Díky za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Měly by stačit jen mapy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gattsu Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Ahoj kluci, mám prosbu-otázku. Mohu nainstalovat V12 east mapy a bude vše funkční na : 3T0035680A, HW: H11, SW je 1304???. Aktuální mapy jsou V9 (7921). Díky předem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Ahoj, no mapy by mali ísť, ale bude problém s POI. Máš tam veľmi starý SW, ktorý má inak rozdelený disk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gattsu Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Dík. no POI je mě jedno, stejnak to doplňuji se Sygicem v zahranici a waze doma. -Jde mě spíš o tu funkčnost, sekání atd. -Co se týče SW, na co se dá uprgadeovat? -Kdo je z Liberce, případně Praha kdo nabízí aktualizaci SW ? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.