p2p Odesláno Prosinec 29, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2012 Tak uz i na mne doslo...Tak zakladni data:- 1,8 TSI 118 kW, BZB, chip se nepovedl ,- MR 08,- kola AL 16" ,- vybava elegance,- tempomat,- vyhrivane sedadla (predek),- dvere v elektrice,- ESP atd...no proste seriovka...Dlouho (asi 4 roky) bylo auto tak jak jsem to koupil a az posledni dobou mne to nejak popadlo...Nejprve to byli predni zpetna zrcatka z FL se sklapenim i priklapenim, lakovani narazniku a list a potom ke konci roku 2012 jsem dodelal destak a maxik...S maxidotem byl problemek, ale sikovny Prostejovak to zvladnul... Dalsi uprava se chysta na jare... Budu predelavat na FACE ...Jinak drobnosti, jako predni a zadni znak z FL, climatrnik z FL, Volant z FL s new bagem se stribrnou slepici, zadni RS koncovky a zadni FL naraznik se senzory FL.Vsechno predelano postupne. Dalsi dodelavky.. asi 17 '' AL kola, sedadla v elektrice a tim to asi skonci... Probehla el. sedadla, alu 17, interier FL vcetne maxika, tak a mam hotovo...Co jsem za 5 let na aute opravoval a dodelaval:1 - bouchani zadnich brzdnych trmenu... vyreseno 12 - vrzani tesnicich gum kolem ... vyreseno pouzitim teflonu3 - cukani motoru za studena ... vyreseno prehratim firmwaru4 - vymena rozvodu a vseho kolem ... vyreseno 1, 2, 3,5 - vymena ovladace climatroniku za FL vymena a prepinovani rj climatroniku OK6 - vymena motorku a zpetnych zrcadel za FL vcetne sklapeni a priklopeni pri zpatecce...7 - dodelani destoveho senzoru (by Vasa)8 - vymena poldotu za maxidot 9 - zavada na motoru chyba klapky sani ... zatim v reseni 1, a konecne vyreseno... viz 2 10 - elektricke sedacky s vyhrevem i v zadu11 - vymena volantu fl triraminko + multifunkce vcetne podvolantove jednotky a airbagu se stribrnou slepici 12 - dodelani podsvetleni pedalu ridice a spolujezdce 13 - montaz a dopojeni elektrickych sedacek a sparovani (i kdyz s problemy) klicu se sedadly... Vyreseno 14 - kopeny alu kola 17' Cygnus i s gumama (asi Contiky)...15 - predelani na FL ... 16 - vymena radia za Bolero ... hraje bozsky... 17 - dodelani UHF HF sady 1Z0 035 729 B a zapojeni na infotainment auta...18 - vymena HF sady za rSAP jednotku...19 - prehozeni a nakodovani podvolantove jednotky CH ... vse funguje jak ma FL na pred FL.... 20 - vymena OPC pred FL za FL a nakodovani... (krasne zobrazuje na Boleru) ...21 - dodelani zatmavovani leveho zpetneho zrcatka... 22 - Tak po 5 letech udelan detailing jak ma byt... celkem cca 5 hodin prace...23 - Dodelane xenony vcetne nivelace (rozcvicka xenonu FL je fakt krasna).. 24 - Vymena vodni pumpy najeto cca 130 tkm... material mne stal cca 400 KC ;) 25 - Oprava serva klimatizace klapka V70 1K0907511 ...26 - Tak Bolero se odporoucelo dal a namontoval jsem zdrárneho nasledovnika z dalekeho Spanielska... 27 - Priprava na vymenu vstriku a palivoveho cerpadla... drzte palce... Vymeneno a spotreba OK ;) ;) 28 . Vymena netesneho gufera praveho diferencialu a vymena nefunkcniho spinace zpet. svetlometu ... 29. Vymena pcv ventilu (odlucovac oleje 06h 103 495 AC) a odstranen unik oleje... gufero se menit nemuselo :( 30. Sepsani postupu vymeny rozvodu... a jejich vymena... 31. udelal jsem si radost a probehla vymena maxiku za FL maxik by Ferda diky... 32. Posledni uprava a asi konecna... koupeny a nalepeny listy prahu :) 33. Prodej vozidla... :( X - Bezna udrzba... Filtry . Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 29, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2012 no konečne... čo ťa to napadlo po toľkých rokoch? Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 29, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2012 (upraveno) Hezky! Poprvé vidím stejně upravený "čumák" jako mám já Upraveno Prosinec 29, 2012 uživatelem ViktorMPI Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2012 Alessi a Olaf mne nejak nahlodali... Jinak auti uz blika Lubine... Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Prosinec 29, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2012 Já sem si říkal či je to zasrany auto na srazu :-D Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2012 A pristi rok bude hur... Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 Jak jsi vyresil to vrzajici tesneni? Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 Perfektni sefe!Facelift ji bude sluset! ;-) Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 Hezky! Poprvé vidím stejně upravený "čumák" jako mám já jj ale nakonec to zase sundal :( no konečne... čo ťa to napadlo po toľkých rokoch? ... dalo to ale práci ho přesvědčit :D Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 hodně kvalitní práce super Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 jj ale nakonec to zase sundal :( Jakto? Docela práce s takovým nárazníkem. Nelíbilo se nebo špatně provedená úprava? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 No nelibila se mi technicka uroven... Proste to ten borec sprasil... a nacpal jsem do toho hafo penez a k nicemu to nevedlo... Proto pujdu do FL. Jinak ta kombinace pred fl a fl je moc pekna... Ol@f a ty moc to mate krasne.... Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 Ty mas prehozeny znaky na volantu jako tady daval tehdy Badys? Jak si toho docili objednal si krytku ze citiga a pak prehodil nebo nejaka jina finta? :) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 Finta... ja to menil komplet, teda komplet airbag... ale da se ten znacek vyjmou a predelat na pred fl... Ja sel jinou cestou... foto dodam... Podotykam ze chrom usmev jsem nechtel... Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 Ten volant vyzera suprovo....to chcem, chcem, chcem aj ja :D Inak pekna kara, malokde sa vidi taky naraznik na predFL Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 to vypadá luxusně Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 Už jen na volantu mám starý logo, taky bych měnil, ale moc se mi líbí ten novej volant v OIII, tak si ještě počkám, jestli nebude kompatibilní v OII :D Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 ještě mi zde chybí fotografie využitelnosti zavazadlového prostoru Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 .... myslíš tuhle Edit: p2p sorry ale na sebe se koukat nechcu... Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 velice prostorný vůz Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 uaaa medved v kufru :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 jééé, a v pozadí moje Octulka :) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 Asi udelam cenzuru v tomto vlakne.... Jinak ten znacek jak uz psal Badys se da vydelat a predelat na pred FL... Jinak po new roce bude mala zmena, budu mit trikaminko FL s multifce... Uz se tesim Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 hezky si hraješ .... , taky jsem něco do auta teď přidělával , abych neměl dlouhou chvíli v tom volnu Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 kdo si hraje nezlobi... Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Dneska jak jsem videl rozebranou Lunarku, tak mne to inspirivalo a dodelal jsem si podsvet nohou... jeste se pohrat s intenitou a bude to good... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Pekny pane!Za me bych dal bile ledky! ;-) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Bile jsem nechtel vse mam do modra i vrchni ledky i radio atd... Modra je dobra... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 jo taak!Tak to potom jo! ;-) a osvetleni klicek modre nebudes davat?Byla by to pecka! ;-) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 To uz mam ... Sviti jako blazen.. Jinak potkal jsem v Brne v bazaru predelane Capucino na RS a muzu rict ze se mi to vubec nelibilo... Jsem rad ze jsem do toho nesel protoze je to hnus velebnosti... Mozna by byla zajimavejsi FL ale tu jsem jeste nezahlidl... Co na to rikate... RS Capucino.. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky