Přejít na obsah

Zimní pneumatiky


Doli

Doporučené příspěvky

V tvém finančním rozsahu bych volil tyto dva modely:

1) Kleber Krisalp HP2 - ZDE MÁŠ ODKAZ 1795Kč (doprava zdarma)

nebo

2) Nokian WR D3 - ZDE MÁŠ ODKAZ 1900Kč

 

ale je tu možnost třetí varianty a tu jsem schválně nezahrnul do výběru, protože nesplňuje parametry tebou zadané, byť jen o kousek. Ale já bych si koupil právě tuto! :palec:

 

Goodyear Ultra Grip 7+ (Německo 2012) - ZDE MÁŠ ODKAZ 2145Kč (doprava zdarma)

Odkaz ke komentáři

na OI jsem měl kleber krisalp a byl jsem s nima nad míru spokojen, až na to že se u jedné pneu, posledí pátou zimu udělala boule na vnitřku z boku nicméně pneu to vydržela a dovezla mě vždy v rámci možností(vyjímaje metr a půl vysokou závěj kdy jsem z auta lezl kufrem :D) tam kam jsem potřeboval, mohu doporučit :palec:

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

Vlastním předchůdce GY Ultra Gtip 7+ a jsem s nimi velice spokojen. Jsem z Liberce a tady lidi ocení dobré pneu, když je tu v zimě tolik sněhu. No a rodičům jsem koupil právě zmiňovaného nástupce GY Ultra Grip 8. Musím říct, že 7+ je ve všech ohledech lepší. 8 není špatná, ale domníval jsem se, že nástupce by měl být ještě o něco lepší. Bohužel v tomto případě to tak není. Takže pokud bych volil teď tak bych rodičům za stejnou cenu koupil 7+. Ale na druhou stranu jim na to jejich jezdění do Kauflandu a za příbuznýma úplně a bohatě stačí. :palec:

Odkaz ke komentáři

Souhlasím s vevcou, měl jsem je ve stejném rozměru 225/45 R17 a teď je mám i na scoutovi 225/50R17, V minulé zimě byly fakt výborný, takže jsem ve výběru zimních pneu pro scouta nepřemýšlel o jiných.

druhou zimu budu kroutit na Continental TS 830, a mohu říci po první zimě, že pro mě zatim nej zimáky co jsem měl, doufam, že to bude i nadále pokračovat, a ještě tuhle a další dvě sezóny poslouží dobře

Jak rychle ubývají? Koupil jsem zimáky na TS 810 225/45R17 91H, mají ještě 6 mm, tak by mě zajímalo, kolik do těch 4 mm zhruba ještě najedu. Díky

Odkaz ke komentáři

jaky jste meli najezd na 7+ a nebo na A4 michelinech...

Dale me zajima jak udrzujete pneu,treba i letni je vhodne pouzit nejaky olej-trena silikonovy.A trosku spekulace co vyjety olej a s nim natrit pneu na uchovani na pude,je to vhodne?...

 

No fůůůůj :lol:

 

Doporučuju Swisswax Pneu . Zanechává decentni lesk. Výdrž lehce nadprůměrná vzhledem k lesk efektu, který postupuje do matu. Kdo chce prvotřídní profi výrobek s krásnou vůni, tak tenhle je ok!

 

Mě osobně zaujal Dodo tyromania lesk jako blesk a výdrž.Dodo juice spojilo carnaubu s pomerančovým olejem a vytvořilo Tyromanii. Pneumatiky nebyly nikdy černější. Spotřeba se velmi liší dle použitých pneu, ale odhaduje se že 30 ml vystačí na cca 1-2 sady pneu. Tyromanii lze použít i jako přípravek na venkovní plasty.

 

Z levnějších třeba Autoglym Tyre D.

Upraveno uživatelem x Michi x
Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Chlapci mám dotaz.

Letos půjdou pryč 15 plechové disky s gumama a na další zimu mám nachystané 17 alu a teď babo raď co na to nazout. V TP mám 225/45/17, ale to je dobré v uvozovkách snad na léto. V zimě to bude mazec, kdejaká díra tak mám zuby venku. I v létě to není ono. Ale na zimu bych tam chtěl obout třeba 50 nebo 55 bude s tím nějaký problém? Teď nepočítám, že to nemám v TP, pojišťovnu atd, ikdyž to budou trochu balony. V případě nehody s tím budou asi problémy a škodu bych musel uhradit pojišťovně, protože jsem neměl předepsaný rozměr pneu. Jak je to se zapsáním aternativních rozměrů pneu u zimáků? V zimě jezdím většinou město a tak 1-2 max. na lyže, ale kolikrát to je ve městě stejná sračka jak na horách.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...