Daywalker Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Ahojte, Dneska se mi ozvala rána, klasika, jako když se Vám do předního okna otře kámen, šutr, či tak něco. Jenže po hledání díry jsem narazil na prasklinu jako sviňa :( Dá se s tím jezdit? V pondělí to hned vezu někam na opravu, pokud to bude jen trošku možné... Ale nejde mi do hlavy, že má délku tak 6 cm :(( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Jezdit se s tim dá,když se to nebude rozlejzat.Ale policajti tě za to sežerou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Jezdit se s tím dá ale podle předpisů už ne, pokud zasahuje do pole stíraného stěrači a má víc jak dva cm tak pokud narazíš na vola, máš smůlu. Já měnil vloni na pojistku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Loni se mi stalo to samý, zaparkoval jsem auto a po 2 hodinách příjdu a co nevidím, prasklina u spolujezdce, která vznikla sama od sebe. Jinak jezdit se s tím dá, pokud se nebude rozlízat, ale je to o hubu, protože když tě zastaví policajti, tak ti můžou napařit pokutu. Nejlepší je sklo co nejdříve vyměnit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Leden 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 OK, Díky za informace. V pondělí to budu řešit. Nějaké doporučení na firmu v Brně a okolí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Loni v červnu jsem měnil čelní sklo tady : www.autoskla-vacek.cz Měl jsem to na pojišťovnu, vše vyřídili i s pojišťovnou nikam jsem nemusel běhat. Zavolej si tam a domluv se, byli velice příjemní a ochotní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Doplním, že za toto se odebírají řidičáky až na půl roku :( Když narazíte samozřejmě na vola :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Leden 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Tak už mám auto v servisu. Žádná čínská nebo polská výroba, kompletní výměna za cca 3800. Mám známého u V.T. car servis, tak mi dal dobrou cenu. Díky všem za postřehy a reakce. (po Vánocích príma dárek.... ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Sklo 2800,- (s dešťovým senzorem a pruhem) 2200,- (obyč. sklo) zbytek práce. To za tu cenu jde... Ušetříš tak asi 500,- Kč EDIT: Jen pro zajímavost. V autorizovaným servise za originální sklo s dešťákem (cca 3000,-), lepidlo (údajně 1000,-), práce - cena okolo 5500,-, A to se musí modlit aby nezkurvili dešťový senzor (další cca 3000,-) Takže Tobě nabízená cena - super oproti autorizáku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzuli123 Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 S výrokem odebrání ŘP bych si tak jistý nebyl :) Pokud je prasklina větší než 20mm ve stíraném poli hrozí sankce do výše 2000,- Kč bez bodového hodnocení! Bere se to jako technická nezpůsobilost (závada v zasklení) pro provoz na pozem. komunikacích dle § 5/1 a) z.č. 361/2000 Sb. ......tak asi tak. Pokud bude chtít někdo poradit jak se co řeší u mnohých ne moc oblíbenou PČR tak se ozvěte...jsem jeden z nich ale i jeden z vás :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Ve stíraném poli? Tak to si musí Daywalker rychle dát úplně malinký stěrače a je to ok, že? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Tak dnes to zaplatil. Výměna čelního skla (zelené s pruhem, dešťový senzor) cena 4970,- v autorizovaném servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sails Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Já dnes kupoval nový okno v AGC v Teplicích a stálo 1440Kč, mají na něj akci do konce týdne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Únor 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Jako s tou prasklinou jsem fakt nechtěl riskovat, takže radši výměna a pojistka na přední sklo do budoucna. Díky za všechny postřehy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Mě se to taky stálo po nárazu do elektrického sloupku, mám to trocha větší no a tím pádem mám strach abych okno nevyměnil a po najeti do menší díry se zas nepohlo uložení a nezapulzovalo to do okna.... Máte někdo zkušenost s oken z Autokelly zelené s pruhem bez senzoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Pokud bude chtít někdo poradit jak se co řeší u mnohých ne moc oblíbenou PČR tak se ozvěte...jsem jeden z nich ale i jeden z vás :D Hele chlape a nechtěl by sis tu otevřít poradnu. Myslím že by to bylo užitečné. Mě by např. zajímalo jak je to s fóliema na oknech. Může mi za ně PČR případně TK odebrat OTP? Jak při kontrole zjistí jestli vyhovují nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzuli123 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Ve stíraném poli? Tak to si musí Daywalker rychle dát úplně malinký stěrače a je to ok, že? No i tak by to šlo :D Hele chlape a nechtěl by sis tu otevřít poradnu. Myslím že by to bylo užitečné. Mě by např. zajímalo jak je to s fóliema na oknech. Může mi za ně PČR případně TK odebrat OTP? Jak při kontrole zjistí jestli vyhovují nebo ne? Poradnu ne, nesmíme si přivydělávat podn. činností :D S foliema je to v současnoti tak, že běžně hlídky PČR nemají přístroje pro měření % zatemnění......jsou jimi vybaveny jen některé hlídky dopravního inspektorátu a měly by být i na TK :) A zjišťuje se to právě těmito přístroji, samozřejmě homologovanými :) O odebrání OTP bych silně pochyboval...nechají Tě folie odstranit když jsou nevyhovující. Pokud tak neučiníš, není vozidlo způsobilé pro provoz .....= blokové řízení/ správní řízení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Poradna může být i zdarma ne? Dík za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oktan Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Pánové měl bych dotaz i když by měl být na pojišťovnu.Stala se mi taková věc ,sednu do auta po ujetí 300m se objevila prasklina v levém rohu asi 25 cm.mám připojištění na čelní sklo,ale nevím jestli to platí na takový způsob poškození.Jinak parkuji na parkovišti je možné ,že někdo si jen tak bouchnul a sklo se štíplo a po uvedení do pohybu to prasklinu rozjelo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Pokud máš pojištěné sklo, tak můžeš být v klidu. Ty vůbec nemusíš řešit, jak k poškození došlo, prostě dojedeš do servisu a řekneš, že se ti během jízdy udělala prasklina na skle a že ho chceš přes pojistku vyměnit. Oni vymění a vše už si vyřeší s pojišťovnou, tím myslím i odůvodnění, jak k poškození došlo. Toto píšu z vlastní zkušenosti, protože mi taky sklo prasklo samo u spolujezdce odspodu a servis udělal výměnu bezproblémů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.